Hayırlı akşamlar arkadaşlar.
Fotoğraf çektim ama genelde mobil bağlandığım için şu an resimleri paylaşamıyorum. İlk fırsatta paylaşacağım inşallah.
2011 model, 16.800 km'de, gri renk. 1.950 liraya aldım. 111 lira noter, 270 lira sigorta, arka çantam ve disk kilidim vardı, onları saymıyorum. Şimdiki maliyeti 2.331 lira.
Ön lastiği hala orijinal olanı üstünde. Arka lastiği de yeni almış ama İrc iç lastikli 18*2.75 taktırmış eski sahibi. Bir çift de kaliteli lastik masrafı kesin. Tabi bütün bunların farkında olarak aldım.
Birkaç problem de var. İlki 3. vitesten 2'ye atmak isterken boşa düşmesi. Sert basınca mutlaka boşa geçiyor. Hafif basınca problem yok. Sebebini anlayamadım.
Korna sesi çok kısık. İlk fırsatta değişmesi lazım.
Sahibi anahtar takımını kaybetmiş. İnternetten baktım. Satıldığı bir yer bulamadım. Bu çok problem değil. Eşyaları kendim tek tek alıp ayarlarım.
Ön çamurluk çok fena çamur atıyor. İlk sürüşte botum ve pantolon paçam çamur içinde kaldı. Ybr'de de böyleydi ama sanki daha azdı. Bu gün on çamurluğa tozluk taktım. Eğer yeterli gelmezse, koruma demirine pvc bir çamurluk takmayı düşünüyorum.
Ön freni tutunca da motosiklet titriyor. Balata düzgün olarak oturmamış herhalde.
Bütün sorunları tek mesaja sığdırdım ha.
Güzel olan şeyleri yazmaya gerek görmedim. Yinede bir iki ufak bir şey yazayım. Bütün bu olumsuzlukların yanında, en önemli parça olan motoru saat gibi çalışıyor. Marş düğmesine tek dokunuş, çalışması için yeterli. Üstelik Ybr gibi ısınana kadar gaz vermeye de gerek yok. Çalıştıktan sonra stop etmiyor.
Ybr'yi kullanan 3 kişi Wolf'ü de kullandı. Aradaki sürüş benzerliğine şaşırdılar. Gerçekten de sadece motor bloğu değil, sürüşü dr Ybr'yi aratmıyor. Hiç yabancılık çekilmiyor. Tam fiyat/performans ürünü.