Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Aralık 2011, 10:56
y4s3r adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yamaha ybr esd 125 aldım. Almasaydım kesinlikle wolf alacaktım. Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı size teşekkür ederim. Ybr forumda yazarım artık. Herkeze kazasız belasız sürüşler.
hayırlı olsun kardeş güle güle bin allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın
Reklamlar
-
21 Aralık 2011, 02:10
Sağolasın fatih abi aynı duygu ve temenni içerisindeyim. Memnun oldum.
-
27 Aralık 2011, 00:41
bodrumdan salcanocu arkadaşlarıma selam olsun herkeze motorunu allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin sonucta herkez para veriyo motoru almak için masraf ediyo vs. motora bişi olursa bizimde canımız yanıyo hem maddi hem manevi... bende atabilirsem motorumun resimlerini atıcam...
-
27 Aralık 2011, 01:07
MATra adlı üyeden alıntı
bodrumdan salcanocu arkadaşlarıma selam olsun herkeze motorunu allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin sonucta herkez para veriyo motoru almak için masraf ediyo vs. motora bişi olursa bizimde canımız yanıyo hem maddi hem manevi... bende atabilirsem motorumun resimlerini atıcam...
alanyadan da sana slm olsun kardeş hoş geldin allah gönlüne göre versin alırsan resimleri bekleriz tabi :D
-
28 Aralık 2011, 23:14
beyler sizin şu kontak ın resmini bi çekip atarmısınız benim kontak bozuldu ama orj yamaha kontakları olmadı 2 tane denedik malesef yani birde salcano nun kontak anahtarını denemek istiyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
29 Aralık 2011, 00:21
F54 adlı üyeden alıntı
beyler sizin şu kontak ın resmini bi çekip atarmısınız benim kontak bozuldu ama orj yamaha kontakları olmadı 2 tane denedik malesef yani birde salcano nun kontak anahtarını denemek istiyorum
abi benim kontak 2004 kontağı ama bilgin olsun hem sola hemde sağa kilitleniyor çeker koyarım sana abi
-
09 Şubat 2012, 18:49
bu sitede galiba 2-3 kişide salcano var hiç kimseden ses çıkmıyor varsada galiba hiç bir sıkıntıları yok
-
18 Şubat 2012, 00:13
BENDEDE WAR COK MEMNUNUM USTA JAPON MOTORUNA DEİŞMEM ÇİNİ DİENLERE DUYRULUR İSMİNE BAKIPTA 2 000TL FAZLA WERMEYIN !
SALCANO WOLF 125 KULLANIYO...
-
18 Şubat 2012, 00:21
manyaq7727 adlı üyeden alıntı
BENDEDE WAR COK MEMNUNUM USTA JAPON MOTORUNA DEİŞMEM ÇİNİ DİENLERE DUYRULUR İSMİNE BAKIPTA 2 000TL FAZLA WERMEYIN !
kullanan bilir kardeş işte bunu honda yamahacılara kalsa çinli derler birşey demezler
-
salcanoculardan hiç ses çıkmıyor galiba hiç bir sıkıntıları yok
-
-
EnesBeyter adlı üyeden alıntı
hoş geldin aramıza enes motorun baya güzel temiz bakıyorsun maşallah
sorununa gelirsek şamandıra dediğin depo içindeki mi yoksa benzin aç kapama ahtarından mı kaçırıyor
-
fat280 adlı üyeden alıntı
hoş geldin aramıza enes motorun baya güzel temiz bakıyorsun maşallah
sorununa gelirsek şamandıra dediğin depo içindeki mi yoksa benzin aç kapama ahtarından mı kaçırıyor
Dışarıda açma kapama ve yedek depoya almak için bi yer çeviriyoz, orası yada oranın borusuna baglantı yeri olması lazımm
-
Dışarıda açma kapama ve yedek depoya almak için bi yer çeviriyoz, orası yada oranın borusuna baglantı yeri olması lazımm
servise git hemen yeni aldığın için bir baksınlar gerekirse değiştirsinler garantiden sorun varsa
-
05 Nisan 2012, 00:52
Arkadaşlar benim wolf'ün orjinal aynalarını yetersiz buluyorum. Arkamı iyi göremiyorum. Ayna bakıyorum şimdi şöyle geniş açılı. Önerebileceğiniz bir ayna varmı?
-
05 Nisan 2012, 11:45
benimde musluktan kaçırıyordu biraz evvel 7 tl ye mondial in metal musluğunu taktırttım 8 tl de işçilik maliyet 15 tl garanti vardı ama beklemek istemedim parçanın gelmesini malum benzin kaçağı tehlikeli iş
-
05 Nisan 2012, 12:10
absolit adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim wolf'ün orjinal aynalarını yetersiz buluyorum. Arkamı iyi göremiyorum. Ayna bakıyorum şimdi şöyle geniş açılı. Önerebileceğiniz bir ayna varmı?
abi ybrnin kiler olur ama oda orjinalinden farkı olmaz bence aklımda önerebileceğim başka yok :(
hgdr adlı üyeden alıntı
benimde musluktan kaçırıyordu biraz evvel 7 tl ye mondial in metal musluğunu taktırttım 8 tl de işçilik maliyet 15 tl garanti vardı ama beklemek istemedim parçanın gelmesini malum benzin kaçağı tehlikeli iş
hüseyin abi orjinalinde filtre vardı biliyorsun senin aldığın musluktada filtreli mi filtresiz mi birde ybrninkinide takabilirdin aslında abi orjinal gibi olurdu :D
-
05 Nisan 2012, 13:05
Bir de ön frenle ilgili sorunum oluyor fatih. sıktığımda kütür kütür kütür yapıyor. Sallanıyor. Ama diski silince düzeliyor. Sürekli silmek gerekiyor. Ön takımda hiç bir sorun yok. Servise gösterdim bir bez verdi arada diski sil dedi. Sizde de oluyormu bu acaba? Kafama takıldı....
-
05 Nisan 2012, 13:08
Bir de ön frenle ilgili sorunum oluyor fatih. sıktığımda kütür kütür kütür yapıyor. Sallanıyor. Ama diski silince düzeliyor. Sürekli silmek gerekiyor. Ön takımda hiç bir sorun yok. Servise gösterdim bir bez verdi arada diski sil dedi. Sizde de oluyormu bu acaba? Kafama takıldı....
disk temizleme sprey i kullanırsan sıkıntı kalmaz servis aslında fıs fıs yapması lazımdı ama heralde elinde disk temizleme sprey i yoktu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
05 Nisan 2012, 13:34
abi bende öğle bir sorun yok ama silince diski geçmesi bir tuhaf o zaman balatada sorun olabilir balatayı bir sök bak gerekiyorsa değiştir abi 5-10 lira zaten birde öğle dene
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)