Herkese iyi bayramalar salih abi sana da geçmiş olsun.
Herkese iyi bayramalar salih abi sana da geçmiş olsun.
file:///C:/Users/Kaan/Desktop/EMRE/IMAG0147.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:30 ----------
[IMG]file:///C:/Users/Kaan/Desktop/EMRE/IMAG0148.jpg[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/Kaan/Desktop/EMRE/IMAG0147.jpg[/IMG]
selammlarrr ..buda benimmm .. bu aileye katıldığım için çok mutluyumm
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:33 ----------
arkadaşlar motorun hava filtre kapağının olmaması ne gibi bisorun yaratabilir ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Selam millet herkesin geçmiş bayramını kutlarım. Şimdi gelelim kuru fasulye nin faydalarına. Niye ban yediğimi açıklayayım. Adamın biri demişki Filistinlilerin öldürülmesi ilahi Adalettir. Biride desteklemiş senin gibi türk lerle gurur duyuyorum diye. Ben bunu okuyunca şarteller atıverdi. Küfür etmedim ama biraz ağır yazdım. Eğer karşımda dense aynı kelimeler aynı tepkiyi verirdim. Mesajları şikayet ettim. Benim mesaj silindi, hatta ceza geldi, şahısların mesajlar duruyor. Bu sefer bardak taştı ve adminlere ağır mesaj yazdım. Kaldramadılar. Altında ezildiler ve beni banladılar. Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır (hadisi şerif) haksızlığa karşı susmam karşımda kim olursa olsun. Vız gelir, tırıs gider.
Şimdi artık devam edebiliriz
Herkesin Geçmiş bayramını kutlarım..
Malum işyerinden giriyoruz internete, başka yerde interneti kullanmıyorum, şimdi yazabildim..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
abilerim bana bir yardım cbf 150 ön siperlik camı aldım ama bunu nasıl montajlıyacagım hakkında bana bilgi verebilirmisiniz
Aldığınız ön tur camını motorun ön siperliğine dayayın,tur camında deleceğiniz 4 deliği işaretleyin(metre kullanın deleceğiniz yerler eşit olsun) ve delin.Ön tur camını motorun siperliğine dayayın ve (çok önemli camı tam ortalayın sağa yada sola kaymasın görüntü çok kötü olur)deldiğiniz yerlerden motorun ön siperliğini işaretleyip delin ve vidalayın.
Vermiş olduğum resimde size faydalı olacaktır,kolay gelsin.
[IMG][/IMG]
ABİ SİPERE DAYADIGIM ZAMAN YUKARDAKİ İKİ DELİK YAPIŞMIYOR AÇIKTA KALIYOR ONU NASIL YAPTIN
Bacağımı yolda eşşek arısı soktu. Durum iyi. 24 saat baya sersemletti.
Herkese selam ağalar.Benim motorun zincir gerginlik ayarını bi türlü tutturamadım.Normalde kaç cm boşluk olması lazım zinciri yukarı aşağı oynatınca ortadan? Bi de siz sehpadayken mi ayarlıyorsunuz.Ben sehpada ayarlıyorum.güzel.Sonra somunu sıkıp iş bitince bi bakıyorum zincir daha da gerilmiş :D Deli oldum bi fikir verirseniz teşekkürler ^^ İyi forumlar
Aşa yukarı 1 er Cm esneyecek.
slm arkadaşlar 2006 senesinde 2005 model ybr 125 kullandım 1 sene rahatlık ve titreşim konusunda harika bir makine idi salcano da bu rahatlık ve titreşim aynı şekilde gerçekten varmıdır merak ediyorum malum benzin fiyatlarından dolayı bu makinayı düşünüyorum az yakmasından dolayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:48 ----------
slm arkadaşlar wolf ile ilgili bütün yazıları inceledim ve artık almaya karar verdim inşallah titreşim sıfırdır
Doğru yapışmaz,sol taraf için sola yaslayıp,sağ taraf için sağa yaslayıp işaretle del.(çoğu kişi yapamıyor zaten)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
Sehpa üzerinde 3cm boşluk bırak. Arka teker civatalarını sıkmadan önce terar zincir boşluğunu kotrol et öyle sık.(Ayar yaptığın kelek civataları gevşetiyormusun?)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
Adem verdiğin ölçü teker üzerindeykenmi.Sehpa üzerindeyken ise çok az, zincir ömrünü kısaltır. ayrıca geçmiş olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
Ybr fazlamı yakıyorki?Titreşim yok,ben hiç hissetmedim,Fatihin dediği gibi istediğin yerede götürür fakat hor kullanmayıp bakımını yaparsan...
abi desene yapamıyacagız bakalım bir deneyelim
İnsan istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şey yoktur.Dene fakat yanlış delmemeye çalış yanlış delersen ayar tutmaz sağa yada sola kayma yapar üzülürsün iyice dikkatli ölçerek işaretle işin püf noktası doğru işaretlemek,yakın olsan gel 15dk biter ama...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
Arkadaşlar motor büyütmek istediğimden motorumu istediğim fiyatı verene satabilirim acelesi mecburiyeti pazarlığı yok motorum sıfır görünümlü garaj motoru extraları Pirelli tubeles lastik,Şhad 35lt topcase,Ön tur camı,Koruma demiri,15T ön dişli,100km/2.380lt benzin sarfiyatı.
Yapmış olduğum kamera aparatı.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post3412847
eyw adil abi fazla yakmıyor ybr hani artık benzin cok pahalı ya o bakımdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
eyw abi saolasın ybr cok yakmıyordu şuan nasıl bilmiyorum da malum benzin fiyatları uçuyor o sebepten
Adil abi sağol. Teker üzerinde veya orta ayak üzerinde aynı esnemesi lazım.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)