Amin. Tüm Motorcu kardeşlerimin ve İslam aleminin kadir gecesi mübarek olsun.
Amin. Tüm Motorcu kardeşlerimin ve İslam aleminin kadir gecesi mübarek olsun.
Arkadaşlar bugün hangi üniv. kazandığım açıklandı kocaelide oturuyorum çıkan üniv istanbul sarıyerde 140 km burdan bende motor almaya karar verdim ayda bir kez git gel yaparım sıfır istiyorum 5 sene binicem alete sizce bajaj boxer mı-wolfmu-mondial driftmi otoyolu kullanıcam.İşte bide orada gezinirim bu.Kendim bakım yaparım.Boxer çok istiyorum fakat lastik yok doğru düzgün o ölçülerde bide illa servisten yağ filtresi vs alıcaksın oooo.Ama iyise onuda alırım.
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
salih kardeş büyük geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inş.
adil abi eski kasa ybrlerin çamurluğu bizim motorlara uyar özellikle 2004 zaten ön amortisörlere bakarsan 2004 model ybr ile bire bir aynı
adil abi senin ve tüm motorcu arkadaşların kandili mubarek olsun nice güzel kandillere inş.
osiman kardeş bana kalırsa 5 sene kullanmayı düşünüyorsan wolf al sebebi her bakkalda markette motor kısmının parçasını bulursun ybr ile bire bir aynı çünkü ama bajajın heryerde parçasını bulman kolay olmaz benim düşüncem wolf alman hem rahat hem konforlu az yakar bir motor
Böyle durumlar ile ilgili bir başlık yoktur
Ademin en son aldığı ceza forum yöneticilerini ve uygulamalarını küçümser davranışlar sergilemek
Ceza puanlarıda dolduğu için bir süre uzaklaştırıldı
selam millet. giremedim uzun zamandır.
malum çocuk sayısını ikiledik. bir oğlum vardı 5 yaşında. birde kızım oldu. 2 aylık oldu oda
adem agayı banlamışlar. benide banlamışlardı. olabiliyor böyle şeyler
@fatih doğru yolu bulmuşsun. sym falan parçaları çok pahalı. ybr ve türevleri candır
@adil abi fena gezmişsin. birkaç resim gördüm. bodruma mı gittin ? zor işler. bende en son uzun yol yaptığımda belim çok ağrımıştı. kilomdanda olabilir elbet
@salih geçmiş olsun kazalar başlamış. bende daha yeni virajda fazla yattığımdan, düştüm motordan. alıştım artık.
arka sayfada biri sormuş. wolf un parçalarını
motoru, arka kampana , gaz teli , debriyaj teli , kolu ve debriyaj aksamı ybr nin aynı. ön arka dişli ve zincirde ybr ile aynı.
yani 5li ybr debriyaj balatası ve ybr debriyaj kapak contası alarak debriyajı kendiniz değişebilirsiniz. ikisi 10tl idi en son
wolfun ön fren aksamı honda titan es ile uyumlu. titanes balata 5tl.
km teli ve okuyucu çinli scooterlar ile uyumlu.
uygun parça bulamamak imkansız wolfe
bu arada benim motor 30.000 km oldu maşallah diyeyim
iyi forumlar herkese..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Tahsin hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bodruma gittim ama kardeşimin arabasıyla,motorla gidecektim yetişemezsin dedi bana
Bende ışıklarda beklerken angutun biri geri geri geldi çarptı ufak bir kaza diye yazmamıştım sadece ön çamurluk parçalandı.
amin.
geçmiş olsun abi. benimde aynı şekilde öndeki aracın geri geri gelmesiyle ön çamurluğum kırılmıştı. 1 yıl olmuştur. çamurluğu telle bağladım idare ediyor
amin osman. yuvacık konutlar tarafında gördüğün artık düşüp kalkmaktan bitap düşen siyah wolf benim
öncam kırık telle bağlı
Sağolasın Tahsin kardeş.. tabi senin içinde hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim senin adına Allah c.c. analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bizde çoktandır foruma girmeyince meraklanmıştık..
Benim düşme çok basit oldu. Motorda hiç bişey yok, benim köprücük kemiği kırıldı. Bir an önce iyileşse de tekrar binsem diye düşünüyorum..
Bende Adil Abi niye çamurluk aldı diye düşünüyordum.. Neyse hayırlısı olsun abi.. Cana bişey olmasında motor önemli değil benim gözümde...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
benim bu köprücük kemiği ne zaman iyi olur, ne zaman tekrar binebilirim motosiklete?
Süt içiyorum, kemik kaynattırdım hanıma ilikli, onu içiyorum.. Malum küçük çocuk var pek dinlendirip rahat ettirmiyor ama mümkün mertebe oynatmamaya da çalışıyorum.. Doktor 1,5 aya iyileşir dedi ama 1,5 ay sonra motora hemen binemem heralde.. 11 gün oldu. sağ elime kaşık alıp yemek yiyemiyorum daha...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Salih doktor 1.5 ay dediyse tmm, ne demişler önce can sonra canan motora düzelince binersin.Elinden geldiğince kırık yeri kolla birde kemik değil mutlaka dene paça kaynat suyunu iç kemikler için birebirdir denenmiştir.(sakatatçılardan bulabilirsin)Tekrar eski sağlığına tez kavuşman dileğiyle.
bu köprücük kemiği kırılması lanet bişeymiş. allah kolaylık versin.
benim kazalarda bana bişey olmamış demekki. arkada büyük sepet var. hep o kırılıyordu. demek kazanın ilk darbesini koruma demiri ve arka sepet alıyor. yoksa bendede çok kemik giderdi.
salih yemekleri kemik suyuna yaptırırsın yengeye. protein ağırlıklı beslenirsen kısa zamanda geçer diye ümit ediyorum. geçmiş olsun şanssızlık işte.
Cümleten bayramınız kutlu olsun.
Selamun aleyküm herkezin ramazan Bayramı mübârek olsun baya bşr zamandır foruma giremiyorum nasıl gidiyor hayat.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
Selamun aleyküm herkezin ramazan Bayramı mübârek olsun baya bşr zamandır foruma giremiyorum nasıl gidiyor hayat.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)