motoru satarsam marka için 150 den cok binmem ama suanda fena halde cbf,ybr deyim..ALLAH büyük..alıcam belki böylesi daha iyi 2.el daha mantıklı.plaka yok vs vs..
motoru satarsam marka için 150 den cok binmem ama suanda fena halde cbf,ybr deyim..ALLAH büyük..alıcam belki böylesi daha iyi 2.el daha mantıklı.plaka yok vs vs..
bekle adamım fuarı
geçen sene cok faydası oldu fuarın
barkın bayoglu bi yandan vidyo cekiyor bi yandan ben bişiler sormaya calışıyordum
gelirsen fuara tanışırız gezeriz tozarız
bişeyler kaparsın bekle 2013 modeller cıkınca 2012 2011 modellerin fiyatı düşer otomatik olarak
---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:08 ----------
bende burada takılıcam bundan sonra
benim motosiklette aynı nasılsa
benim forum başlıgında online kimse yok
kanuni 3100 tl fiyat cektiğinden kimse almıyor
siyahıda yok
kırmızısıda köylülere benziyor diye satılmıyor..
yada siz benim başlıga gelin orada takılalım arada =)
# motosikletle.blogspot
Motorun aynı olsun yada olmasın isterse hiç motorun olmasın her zaman başımızın üstünde yerin var
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
estafurullah abi ...
bugun lanet olası ampulu değiştireyim dedim aldım elime alet cantasını
önce yan kapakları
sonra koldugu
sonra kuyrugu derken
her bi tarafını parcaladım
actım lambayı yandı geri taktım bu sefer ikiside patladı =)
küfürün biri bin para
alıcam bi ampul değiştiricem önüde arkayıda
# motosikletle.blogspot
olur böyle vakalar türk polisi yakalar demişler takma kafaya ama keşke büyük sözü dinleseydin açmışken takıverseydin bi yeni ampül
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
uyuyun bakam siz geceleri yanlızım. hep yanıbaşımda titan var. Salcano alsamda, 96 yı satsamda elimin altında hep bir adet titan olacak. Onun havası bi başka. Salcano ve titan kardeşliği
ne uyumasıı badem abiii fuarda satıs yapılıyormu?
ne bilem izzet. Hiç gidemedim fuara.
yapılıyor diye biliyorum ben
fiyatı sitede 2690-2890-3200 ne ayak bunlar..?AMA GÜZEL MOTOR
http://www.motojektif.com/blog/drtay...-(Acemisinden)
Burada başımdan geçenleri yazdım, ilgilenen olursa...
hacı gecen sene fuara giriş biletini motosiklet firmasının biri hediye etmişti bana
isim vermeyeyim reklam olmasın
motosikletle gittik fuara
hacı utandık ybryle ..
elalemde ne makineler var honda filan geçtim
harley aprilla bmw
60 70 bin tl lik makinalarla gelmişler
biz gittik 2009 ybr yle :D :D
# motosikletle.blogspot
bir muhabbet almış gidiyor burda sizi arkadaşlar,,, ben mondial 150 mc vardı geçen gün satmış bulunmaktayım,,, o topicte böyle muhabbet görmedim ,,, fat280 de kullanmış olduğu salcanodan sonra bende uygun bir tane salcona buldum konuştuk az buçuk anlaştık gidip görmekte sıra ,,, begenirsem alıp gelecez bir iki haftaya,,, esasında honda cbf yada ybr bakıyordum 4000 tlden aşağı vermiyor adamlar 2011/2012 kasaları biri kevay speed 150 biri mc olmak üzere iki tane cincon değiştirdim bu sefer japon diyordum amma uygun fiyatlı olması vede ybr nin kalitesine yaklaşık olması salcanodan yana az buçuk meyillendirdi bakalım nasip kısmet işi bir iki hafta içinde eğerki konuştuğum motor satılmassa bende salcanocu olup topiğinize katılabilirim keyifli sohbetler dilerim
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
allah kurtarmış seni =)
ybr muadili al
yani salcano wolf s , kanuni bora, kadırga 125
gbi ybr fabrikasından cıkan motosikletleri kullan..
gerisi hikaye...
bak burada sorunları filan yazıyor arkadaşlar
hep aynı şeyler ampul patlar yag değişir somunları gevşer başka bişi cıkartmıyor..
aramıza katıl sende =)
# motosikletle.blogspot
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)