Yok yafs ne kaçsın en fazla 10-15 TL ye mal olur ben değiştirmiştim arkayı yaz başında 6 TL miydi neydi yanlış hatırlamıyosam
Yok yafs ne kaçsın en fazla 10-15 TL ye mal olur ben değiştirmiştim arkayı yaz başında 6 TL miydi neydi yanlış hatırlamıyosam
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Valla bizimkiler gibiyse epey zahmetli koltuğu söküyosun sonrasında arka kuyruğu içerden söküyosun sonra stop ampülüne ulaşabiliyorsun bizim motorlarda seninkide öyle sanırsam şimdiden kolay gelsin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Tamamda yarın pazar ampül bulabilcenmi gerçi koskoca İstanbulda bulunmazmı desene bizim buralarla karıştırdım sanırım ben
Edremittemisin şu an yaza veda kampına gitsene ben iş dolayısıyla gidemedim içim eridi valla
http://www.facebook.com/events/462360937128625/ buradan bilgi alabilirsin
sır moteldekini diyosun gittik oraya baktık bi cacık yok abi
yarında öglenleyin bizim buraya geleceklermiş cay bahcesine
keşke gelseydin tanışmış olurduk abi
# motosikletle.blogspot
Bak sende oradaymışsın daha çok üzüldüm şimdi gidemediğime Bi cacık yok derken ne bekliyordunki mis gibi temiz hava gece ateş başında dostlarla muhabbet gündüz deniz yeterdi bana öyle konser falan aramam yani ama iş yerinde işleri yetiştiripte çıkamadıkki yola neyse nasip değilmiş diyelim belkim İstanbulda tanışmak nasip olur
asos da olsaydı oraya gidilirdi
buranın gencleri var mondial köylülerle gitmişler gördüm o gun
serseri filanda var
elit kesimde var
bi de beni acmadı acıkcası ortam arkadaş filanda yok
ama seneye erdeke filan gelirseniz gelicem bende
# motosikletle.blogspot
hep gene salcano.bugun gezıdeydık bursa mt den arkadaslarla ben karacabeyden katıldım.mustafakemalpasa tumbuldek ve suuctuya gıttık.superdı mangal on numara sonrasında yalıntasta ıcınlen caylar 5 yıldız dı...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
ybr kadran takmıştım hatırlarsanız 2005 es titana. Şimdi devir saatini bağladım, elektrik fazla geldi, bağlantıyı kestim. Km sayacı 20 km den fazla aşadan gösteriyodu. Ayarlayamadım. Kadranın içinden km saatini çıkarıp orjinal km sayacını ybr km sayacı yerine sığdırdım. Şimdi tam gösteriyo artık. Tek çalışmayan devır saati kaldı.onuda bi ara halletcem. Ne alaka salcanoyla derseniz, ybr ile salcano kadranları aynı. Ondan. Bide burda dostum çok. Beni gören dalıyo. Tsubasa falan.
biz neyik.. Küstüm sagaaa..
para mok bende..stajdan parada alıom 1650 oldu.. kısın ortasımda alırım.. 2 el piyasayı takip ediom.cbf 150,ybr,cbr,crypton,innova hepsi olur cbr ve crypton eski kasa.. Peşin alırım paramı biriktiriyorum..kafaya cok takmıom artık ..
sıfır al. İlk motorun sıfır olsun. 2 ci el ne çıkacağı belli olmaz.
iste abi param nakit 3000 e dayanır..3000 de kart var bizimkiler arabada istiyo.honda civic 1.4i ES motor almadan araba almam dedim..bakcam artık mart da fuar var beklenirmi?
tatlı 2 el al ucuz al alışınca sat adam gibi motor al kullanmaya alışınca temiz düzgün motor alırsın ilk motorunda 125 ten büyük olmasın ama ilk ybr alırsan satmaya kıyamassın satarsan da pişman olursun benden demesi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)