Bu soğukta 2 km yolu bile arabayla gidiyorum ben.yarın bi telefonla görüşelim. Belki birşeyler ayarlarım.
Bu soğukta 2 km yolu bile arabayla gidiyorum ben.yarın bi telefonla görüşelim. Belki birşeyler ayarlarım.
Merhaba, Adil abi çok iyi fiyat olmuş, hayırlı uğurlu olsun.Keşke firma olarak Salcano güzel birkaç reklam yapsada 2. elimiz biraz güzel olsa. Kısmet olursa 2011 CBF 150 13000 km de 2800 Tl bir abim için üzerime aldık, onu almak istiyorum.Ben salcano ile aralarında ufak bir titreşim hariç uçuk bir fark göremiyorum, hatta bizim koltuk ve amortisör daha yumuşak, ama anasını sattığımın memleketinde cbf 150 demek altına yatırım yapmak demek.Ben bu CBF i 2 sene sonra 3000 e satarım mesela, işte hep marka takıntılığı Para biriktiriyorum değerlendirmek için böyle bir yola başvuracağım Wolfu güzel bir fiyata elden çıkartabilirsem.İleride takas durumu ve hızlı elden çıkartmayı göze alarak böyle birşey düşündüm, siz ne dersiniz?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
murat abi sana katılıyorum salcano güzel motor ancak 2. eli piyasası canlı değil o yüzden zaten pek tanın mıyor ve alınmıyor herkezin neden cbf 150 ve ybr 125 aldığı belli hem işini görsün hemde satacağımda hemen satılsın istiyor inş. satar gönlüne göre bir motor alırsın
adil abi salcanoyu satıp 250 cc alacaksın cbr olsun inazuma olsun ninja olsun sym olsun parçalarının ne kadar pahalı olduğunu görünce üzülme sakın salcanoyu sattığına
Teşekkürler Adil abi aslında böyle bir fikir çok yoktu aklımda 2800 e denk gelince yattı kafama.Umarım gönlüne göre alırsın, ne düşünüyorsun abi 250 cc?
Teşekkürler fatih kardeşim, 250 cc sınıfı biraz karışık, çok çeşit var.Mesela ben Cbr 250 yakıtını, parça fiyatını, ve hızını seviyorum ama 1,90 adama olmaz o yav Birde Wolf tan sonra rahat olmalı Artçı konforu da önemli.Bakınca inazuma tam olacak gibi bakalım zaman neler gösterecek bizleriz yaşı hep genç daha
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
IRC WinterGrip kış lastiği şu mevsimde alınabilecek en uygun lastik buradaki ilaç dağıtıcılarının alayı ondan kullanıyor
Adil abi eldivenlerin hayırlı olsun güle güle kullan bu arada maşallahın var Tatar Ramazan gibi çıkmışın resimde ellerde fırıncı küreği gibi mübarek dosta güven düşmana korku salıyon abi Allah nazardan saklasın
Salcano wolfün kalitesini kullanan herkes biliyor zaten kardeş öyle tövbe ettircek çinlilerden değildir yani
Kış geldi evi taşıdık böle oldu Mutlu motor ise eski evin garajında kaldı gitti duruyor öle garibim (duruyodur yani inşallah)
65 TL de benimki tutmuştu abi küçük yerin canını seveyim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
[QUOTE=Murat 48/30;3223517]Teşekkürler Adil abi aslında böyle bir fikir çok yoktu aklımda 2800 e denk gelince yattı kafama.Umarım gönlüne göre alırsın, ne düşünüyorsun abi 250 cc?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valla salcanoyu satarsam az yakan parçası ucuz 250 lik ne bulursam,Fatih haklı bende biliyorum 250 liklerin masrafını yani kısaca dediğim gibi 250 lik bulamayacağıma göre salcanoyla devam
@egelim43:Eyvallah Ahmet ama yeni değiller yazın markette hesaplı bulunca almıştım,ellere gelince valla fotoda öyle çıkmışlar(Bu arada sen yaşıyomuydun Ahmet...)
Yaşıyom abi çok şükür yaşamaya çalışıyom daha doğrusu ev değiştirme telaşe temaşa yuvarlanıp gidiyok işte
Aynen abi imkan olsa insan çağırcak 2.elciyi al kardeşim şunları sonrada gitcek mağazaya verin kardeşim şu yenileri getirin döşeyin evi diyecek de işte imkansızlıktan taşın toparlan dur
Murat faceye atmışın yeni motorun resimleri,burayada atda forum canlansın
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)