http://www.motosiklet.net/forum/moto...im-ekleme.html
buradan bak detaylı anlatım var
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
benimde sabahları cikleye ihtiyacım olmuyo doğrusu tek marşta alıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
çok yakıyo gerçekten senin motor ozaman bu ne böyle ya
orjinal bi karbürotör alsan
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
neyse abiler kardeşler cümletten hayırlı geceler uyku vakti geldi malum yarın iş başı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
kendinize iyi bakın hayırlı geceler ALLAH emanet olun
alacaktım vazgeçtim. Zaten satacam. Bellide olmaz. Bakmışsın almışım.
3 kişi sayfamı ilerler arkadas Ölmüşde aglayanı yok yeni üyeler cekin buraya
abi tuvalete atam deme bana gönder ben ilerde bir 125 alırım zaten o zaman ona takarım o karburatörü
abi bende iken ben bir depo ile tam 700 km gittim km de 2,1 litreyi gördün erdek gezisinden meriç çok iyi biliyor delirmişti kendi motoru çok yakıyor diye ama diğer zamanlar 470 km yi rahat görüyordum uzun yolda sen ş.içi kullanıyorsun abi birde 2,5 litre yakıyorsa ne istiyorsun normal zaten o değer
birde orjinal karburatörüde 2,5 litre civarında yakıyordu az yakmıyordu yani oda
muratın motorun da gerçekten birşey var gerçekten süper ötesi yakıtı var o değeri hiç bir wolf görmez
ben iki depoyla anca 700 km yapıyom. Nası oluyo anlamadım. bi ayarı kaçtı ama anlamadım. 2.5 yaksa şükretcem
dostlar selam eskiler burda mı takılıyo artık...
abi ben sana verdiğimde gerçekten yakıtı güzeldi bilmiyorum senin sürüştemi bir sorun var yoksa motorda bir anormallik mi bilmem artık birde artık ayarını değiştrimişsin benim ayarı tutturamamış olabilirsin ha hava filtreni değiştirdiysen ondan da olur bak bendeki havayı çok rahat geçirirdi el yapımı idi çünkü
o abi nasılsın bayadır görüşemiyoruz nerelerdesin bakalım
hava filtresi normal fatih. Ne normal, ne anormal bilmiyorum artık. Ama motordan şikayetçi değilim, hiçte olmadım. Aldığımada pişman olmadım. Yakarsa yaksın problem değil.
arkadaslar 2006 model bı ybr sahıbıyım.tum devır ıslerı sıcıl ve sıgortası halledılmıs vazıyette ılk deneme gezısı bu aksamustu bursaya dogru gaz actım .toplam 160km kadar yol yaptım dun ve bugun.fotolar facede var ve devamı gelecek.ben teknolojık ozurluyum bıraz foto atamıyorum yanlız facede bı cogumuz eklıyız oradanda takıp edebılırsınız.s3 mini bu konuda yardımcı oluyo bana.anında cekıp paylasabılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
motorumun plakası 34 eul 96....mavi ybr.her an karsınıza cıkabılır.dıkkatlı olun.ayrıca sigorta yaptırırken ne degısık fıyatlar cıktı hayret ettım.ılk sordugum yer 701 tl dedı 5-6 yer gezdım 298 e kadar dustu neyse kı arkadas vasıtasıyla mustafakemalpaşada 157 tl ye allıanz sıgortaya yaptırdım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Facede ekli olmayanlar için
AHMET ABİ SENDE OLMASAN BEN BİR HİÇİM.....ayrıca sıkı dur metoorolojık bı degısım olmassa corba ıcmeye gelecegım. haberın ola
Buyur gel bekleriz her daim Reyiz
telefonun navıgatotunden baktıgım kadarıyla 189 km yol kutahyaya .şuan bursa dikkaldırımdaki evdeyim .....2 saat 47 dk dıyo.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
inegöl,bozüyük,inönü kötaya....dogrumudur
Rota doğru evet şimdimi gelcen hiç tavsiye etmem bilgin olsun (gece sürüşü = kör dövüşü ayrıca hava çok soğuk titremekten dengeyi tutamıyor insan )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)