Hayırlı olsun fatih abi...Kazasız belasız binersin inşallah...
selamın aleykum herkese iyi akşamlar benım bi sorunum var benım wolf sabah çalıştırmakta baya zorlanıyorum ilk başta çalışıyor sıkıntısız ama 3 saniye sonra tık diye gidiyor gene çalıştırmaya başladıgımdaysa çalışmıyor sankı motor boguluyor anca vurdurursam çalışıyor yada ilk çalıştırdıgımda gaza biraz basarsam çalışıyor yani 4000 rmp devir gösterirsem yaklaşık 30 sanıye kadar normale dönüyor acaba neden ? böle yapıyor bi ilgilenirsenız sevınırım bu sorun akşamlarıda yapıyor yani motor şöle diyim sogukken bunu yapıyor ısınınca canavar gibi motoruma benzini SHEL den alıyorum sürekli sizce sorun nedir ?
bi süreliğine, yani ısınana kadar jikle kullan.
murat48/30
tahsins
egelim43
bykemik
abilerim arkadaşlar hepinize teşekkür ederim Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inş.
EGELİM ŞİŞKO AMET nerdesin hani eylül ün 18 in de gelecektin emanetleri hazırladım sen gelmeyince de başka birine ikram ettim
şansını kaybettin haberin olsun
S.A Millet. Fatih hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız geziler...Murat ve Adem sizin karbüratör iğne ayarı,iğnedeki segman aşağıdan yukarı kaçıncı çentikte acil...
A.s Adil Abi ben daha hiç açmadığımdan bilmiyorum, fakat soğukta rolanti yüksek olsa bile ilk başta gaz yemiyor, sanırım en kısıkta.Celal abi nerelerdesin nasılsın?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Fatih kardeş hayırlı uğurlu olsun... Motosikletinin fotoğraflarını, ve + , - lerini burada paylaşırsın umarım...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
sağol kardeş
sağol adil abi teşekkürler
celal abi sen buralara girermiydin teşekkür ederim abi fotoğrafları inş. hafta sonu gelecek şu aralşar işten dılayı pekde binemiyorum zaten
salih kardeş sağol ilk izlenimlerim motoru atik ama az kıbraşıyor yani titriyor ama sıkıntı yok daha yeniyiz motoruda dah asüremiyoruz ki bir uzun yol yapalım bakalım o zaman nasıl olduğu belli olur motorun
Muratcım çalışıyoruz Ve izinlerimde hep hafta içine denk geliyor Geçen gün MT ' den Desvandi nickli arkadaşla 70 km ' lik güzel ,kısa bir Bafa gölü gezisi yaptık. Keşke sende Ademde olsaydınız .
İnş. en yakın zamanda beraber yol almak ümidiye , Kazasız belasız km' ler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
kuba strike 150 hakkında bilgisi olan varmı salcano wolf ile kıyaslandığında artıları ve eksilerini bilen varmı *
celal arkadaşım inşallah tekrar gezeriz.
Ramazan06 ocakta yeni modeller gelecek, ocağa kadar beklemeni öneririm. Bitane önereyim mesela. 150 cc istiyosan hero honda hunk modelini öneririm. 14 kusur hp
Demedi demeyin Adem abi Salcoyu satar
karburatörù değiştirip satacam. Yeni modelleri bekliyorum. Aklımda bajaj 200 ns, hero honda karizma, 2 ci el cbr 250 fikirleri dônüpduruyor. Para biriktiriyorum.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)