kar, buz olmadıkça motor sezonu kapanmamıştır izzet
Nabersiniz Salcanocular bu aralar havalar soğudu salcoya pek binmeyip serçedesle takılsamda genede takip ediyorum sayfayı gözüm üzerinizde yani
Ediyom tabe tencere dibin kara seninki benden kara sanki sizde çok bi şey yazmışınız 28 eylülden bu güne sadece 4 sayfa ilerlemiş onuda bi solukta okudum aha şinci takip edilmeniz zor değil yane Adem bey
slm mrb arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
arkadaşlar bu bizim salcano wolfların bazılarında vites göstergesi var benim motorda yok mesela gösterge yeri gibi bi göz gibi bişey var tabloda peki o ne işe yarıyo bilen varmı
Sormam merak etme. Bayağı hiperaktifmişsin k.bakma arkadaş. Fikirlerin ya da bilgilerin fazla ağır geldi bana galiba her neyse motorun çok şanslıymış sana motorunla mutluluklar dilerim
TAHSİN nerelerde yahu? Adam kayıp kaç haftadır. Kimsede çıt yok.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Gösterge bende de yok, sadece yeri var.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Benim makine 2013 vites gostergesi mevcut muratcan.senin fislerinde sorun olabilir..dsi nin ordaki servise git istersen benimki illk aldigimda calismiyordu fisleri soktu takti motor kismimdan calisti
Merhaba arkadaşlar,
Gösterge yeri bende de var ama çalışmıyor.Bu arada depo üstündeki kılıfın ipleri çürüdüğünden koptu bende çıkarttım, motor gözümde bambaşka oldu.Başta güzel gibi görünsede kılıf daha kalıplı gösteriyormuş onu farkettim.Deponun sol tarafında ufak bir göçme var imiş.Bu arada dün koltuğu söktük kılıfın ipini çıkartmak için, yan kapağı takacağım diye anahtarı yamultmuşum.Bir baktım anahtar zaten incecik beli var.Pense ile düzelttim ama hemen yedeği devreye soktum bu acil duruma kalsın artık.Ama uzay kafadaki dandik far ayarlama şeklinden sonra canımı sıkan 2. şey bu ince anahtar oldu Onun dışında hava soğuk diz örtümü taktım kışlıkları çıakrttık motor taş gibi maşallah.Soğukta daha iyi gittiği bir gerçek.Bayramda Aydın yolcusu var motor ile
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
tahsins. Son giriş 19 eylül. Her gün yazan adam 19 eylülden beri yazmıyor. Merak etmiyomusunuz? Telefon numarası varsa özelden atın. Merak ettim adamı.
Valla ya tahsin abi nerdeki helal adem abi iyi düşündün
ewt jianshe yazısının altında küçük kare gibi bişey var ama çalışmıyo benim motorum 2012 model ama 2013 yılında sıfır aldım nisan ayında
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
slm arkadaşlar burdamısınız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)