"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Önede 90 90 taktı dedim zarar vermezmi yok vermez diyo insallah bisey olmaz
beyler apache'yi aldım dün şimdi 150 km yaptım gerçekten çok farklı motorlar. ilk olarak salcanoda olmayan bir titreşim var bunu söyleyim. ikincisi gidon da çok az dönüyor wolf'e göre. selesi daha yukarda ayaklarım çok iyi değmiyor yere.
baya yorgunum şimdi yine paylaşırım sizinle ufak kıyaslamalar ama şunu da belirtmek isterim ki açıkçası wolf ile apache farklı türlerde motosikletler. birisi commuter birisi ufak bir spor motor. bence motorunu iş güç, getirsin götürsün vb. işler için kullananlar salcanoyu tercih edebilir. ama salcanoya göre çok farklı artıları da var. eh o da aradaki fiyat farkı olsun
Arkadaslar ön lastigi 90 90 18 kullanan varmı salcano wolf 125
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Arkaslar dun yeni lastik taktım michelin pilot street lastigi ama kafama takılan ön lastiğim normalde 2 75 18 di yeni taktırdığım lastik ise ön ve arkada 90 90 18 ustaya dedim niye önede 90 90 18 takıyon zararı olmazmı yok ya ne zararı olcak diyo biz bunu ilk defa yapmıyoz diyo ama benim içim rahat etmedi arkadaslar yorumlarınızı bekliyom artık kazıkmı yedik naptık bilmiyom
fabrika standardı lastik değil ama.. ben bayide mondial drift görmüştüm onunda ön lastik 90/90 18'e yakındi.. görünüş olarak hoş duruyordu.. kalın tekeri severim.. çokta problem yaratmıyorsa .. yol tutuşu için daha da güzel olabilir belkide... benimde aklıma gelmişti iki tekerinde aynı ebatta ve kalın olması fikri...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
bugün 225 -250 km arası yol yaptım. Daha önceden km yi yazıp fulle diğim depom 404 km de yedeğe düştü. Benim motor resmen içiyo benzini. Bu aralar çok yakıyor. Ama gidişi,çekişi güzel. Zaten hep dip gaz gidiyorum. Artçımla 90 dan aşa pek düşmüyorum. Sabah yamaha-kawasaki bodrum bayisinden mont aldım. 250 liraya. Bayide kawasaki ve yamahanın tüm modelleri, eski ve yeni kasa tvs apache, megelli 250 r, lifan modelleri falan da var. Ne ararsan var yani. Lifan emisol lere baktım, görüntü ve kalitesi güzel geldi bana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
çok yakan motorumla yarın istikamet aydın kuşadası tarafları. Nasipse. Murat la yol gözüktü gene.
Evet arkadaslar bizim motorlara yani salcano wolf125 e ön tekere lastik 2 75 18 den ötesi yalan denedik gördük bi lastik kazığıda yedik siz siz olun ustaların sözune inan mayın orjinal ebat ve ölçüler neyse onu takın
arkadaşlar motorumun arka lastik michelin pilot street lastik önede pirelli dura tractıon taksam nasıl olur
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
arkadaşım usta sana o lastıgı neden taktı söleyimmi ? çünkü elınde başka lastik kalmamıştır nerde bılıyon dersen bende tüccarlık yaptıgım için biliyorum bence sen git o ustaya dogru lastıgı taktır fazla gezmeden iyi viraj alamazsın o lastıkle
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
bu arada benım motorda 750 km oldu ıtınayla rodajına devam edıyom yakıt çok yakıyo demişsiniz ben 20 liralık benzın alıyom tam 220 km yol yaptım şimdi yeni ölçümlerime göre 50 tl benzin aldım şu anda 370 km yol yaptım ve daha en az 150 km daha yaparım bakalım kaç km biticek benzın sürüşümü sorucak olursanız genel olarak 6bin devir 75 km hız 5 bin devir 60 km hızla seyrediyorum yokuş aşşagı gelınce 75 duzde 60 rampa yukarıda 50 km geçmıyorum yanı yormuyorum motoru rodajı güzel olsun diye 1000 km geçince motor yavaş yavaş bascam tabi rampa aşşagı 100 denıcem eskı motorumuda böle rodaj yapmıştım ibresi 120 gösteriyodu inanın ben düzde 130 gösteriyodum eskı motorum UAG125 MONDİAL Dİ ama bu salkano bi başka motor be abi hiç mi titremez motor la titremiyo işte uzun yol yapmayı çok istiyorum inş bir gün onuda yapcaz... salkano wolf s kırmızı
arkadaşlar bugün 5litre 95 oktan aldım litresi 4.760 tlden -23,800 tl tuttu fiyatı ibreyi sıfırladım bakalım kaç km yapacak ilk defa hesaplıyacam bu arada motorumun km si 2000 km de daha herkese kazasız belasız sürüşler kaskınızı takmayı ihmal etmeyin
Adem abi ile uzun bir aradan sora çok güzel bir 350 km yol yaptık.Ben şahsen çok keyif aldım, Adem abi ve eşi ile gezmek bence bir ayrıcalıktır
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
380 km yaptık murat la. Bodrum-aydın kuşadası-bodrum yaptık. Çok zevkli geçti gezi. Ben artçılıydım murat tek. Genel olarak hızlıydık. Yolun yarısından çoğunu dip gaz gittik. Benim motor gene içti benzini murat bi depoyla benden 70-100 km fazla yol gidiyor. Orjinal karburatör bulamazsam ybr esed karburatörù uyarmı acaba? Bide silindir terleme yaptı biraz. Bunların dışında sorunsuz bi geziydi. Murat yazmış ama bodrum yalıkavak 20 km. 20+20=40 km yani murattan 40km fazla yol yaptım. murat la km cinsimiz ondan uyuşmayabilir.
http://www.motosiklet.net/forum/members/105199-albums2592-picture10872.jpg
Ahmet abi iyi gezmişşiniz bugun bosver yaksın aslanın yemini eksik etmicen
bu ilandaki motorda alınabilir aslında birazda pazarlık yapıldığı zaman muayenesi yokmuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39106372/detay
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
kocaeli ne gıderseniz degirmendere sahil den karsıyı hava kararınca seyredın....o buyulu renk cumbusunu ısıkları fener alayları........sizce bunlarmı cazıbesi...............UĞUR AK kardesım yoksa yanında sohbet ettıgın ınan bu anlattıklarımın hıc bı onemı yok....hoşsohbetın,soda ıkramın sankı yıllardır aynı muhıt i paylaşmısız gıbı samımı sıcak muhabbetın saolasın kardesım.....ybr de cok guzeldı ayrıca orada nıye 2 tur atmadıysam şimdi jeton dusuyo...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
sen mahallede misket oynarken piston alıştırıyoduk biz.iki satır makara yaptık kaldıramıyosan uza adamım.özel guvenlıkcılere sıkayet ederım seni.tüketici haklarına mahkeme acarım hakkında...tükettın bızı be kardesımanladık bı takım bılgılerın var ama fıkırlerımle dönen tepük atarım bılmıs ol...içim şişti be bu nedır yawwww.ben zaten streslı adamım yapma bunu bana neyse hadi git iki çay söyle biri açık....aman sakın sorma hankisi açık dıye.....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Murat telefonda yağın numarasını hatırlıyamadımBenim kullandığım Castrol 15/50 racing'miş şişesine baktım.(ama ben beğenmedim Castrol 15/50yi Mobil 15/50 racingle devam edicem tavsiye ederim)
Mutlu nassın ama iyi değilsin annadığım kadarıyla birileri moralini bozmuş
isa denen motor tutkunu arkadas kanımı kaynattı tansıyonum hıper e dogru gıderken moralmanlarım zıpladı.kendısınıde tanımam etmem.allahım yareppim.....sabahınan olacak ısmıdır bu sımdık.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)