direksiyon sınavı erteleyip duruyorlar milli eğitimmi erteliyor yoksa sürücü kursunda mı bi anormallik var anlamadım , 2 -3 hafta ehliyetsiz takılsak sıkıntı olurmu şehir içinde ?
direksiyon sınavı erteleyip duruyorlar milli eğitimmi erteliyor yoksa sürücü kursunda mı bi anormallik var anlamadım , 2 -3 hafta ehliyetsiz takılsak sıkıntı olurmu şehir içinde ?
polise yakalanırsan 1400 tl ceza, artı motoru bağlarlar. Kaza yaparsan bunlara ek olarak daha fazla ceza ya maruz kalırsın. Hiç bi hak talep edemezsin. Suçsuzsan suçlu durumuna düşersin. Tavsiye etmem.
Fat280 fatih nerlerde yav?
Salcanocu abilerim vites ayakligi teklimi ciftlimi sahibinden de gordum ayni cub motosiklet vites ayakligi gibi bir yardimci olursaniz
Vites ayaklığı çift topuk viteside var yani wolfte YBR de CBF te yok bizde var koş vatandaaaaşşş kooooşşş
---------- Post added 25-09-2013 at 00:02 ---------- Previous post was 24-09-2013 at 22:10 ----------
Bu gün Manisadan çıkarken fullediğim depom 450 kmde yedeğe geçti Manisadan İzmire 100-110 İzmirden Kütahyaya 100-110 hep tapagaz gitmiştim İzmir ve Kütahyadada ş.içinde epey dolandım bu sebeplere rağmen yani tapagaz basmacasına ve ş.içi dolaşmacasına 100 km deki ortalama tüketim değeri 2.7 lt (maşallah)
Eski dişli varken aynı şartlarda 2.8 hatta 2.9 a kadar çıkıyordu tüketimim 0.2 -0.3 lt/100 km düşürmüş 15 dişli tüketimi
Bundan sonraki depoyu ş.içi sakin kullanımda denicem inş. bakalım o zaman ne göstercek
Ahmet Abi güzel yakmışsın.Dişli illaki motoru rahatlatıyor.Ben de şehiriçinde daha az yakıyorum, bizim buralarda pek ışıkta durmadığımızdan 4000 devir aralığında kullanıyorum yormadan.Bende şuan ölçüm yapıyorum bakalım ne çıkacak.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
ahmet abi yola gelmiş. Kendi takmamış dişliyi ama memnun kalmış.
sağol fatih wolfe devam ediyoruz işte. Nasip olursa hafta sonu murat la takılacaz. Bu arada geçen sene aldığım motorcu montu pert. Cuma veya c.tesi bitane motor montu alacam.
Avantaj tabiki topuğunla basıp vitesi yükseltmek ayağının burun kısmıyla yükseltmekten daha kolay
Cok sagolun abilerim bir sorum daha olacak 2013 model 300 kilometrede 2.500 tl iyimi fiyati
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
2012 modelmis
Km orjinal 300 deyse iyi iyi incelemek lazım elciklere ayak peglerine koltuğuna falan aşınmamış olmaması gerekir
O mont daha giderdi abi ne oldu da pert oldu NEreye gidiyoruz planda yapmadık ama, nedelim?
Ben ilk gördüğümde bu ne len cub motor gibi demiştim ama bence avantaj, istemeyen tekli taktırabilir ucuzda bişey.
Fiyat fena değil biraz daha düşürebilirsen baya ucuz olur.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
fatih motor almadan, veya cebime para giripte almaya karar verene kadar satabileceğimi sanmıyorum. Günlük, iş, okul, market üçlüsù arasında mekik dokuyorum. Almadan satarsam çok rezil olurum. Dur bakam hayırlısı.
MURAT marmaristen onurtaş pazar gün marmaris veya akyaka kavşağında buluşalım diyor. Ne dersin?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)