Şuanda Akyaka koylarındam yazıyorum egede tam motor havası var
Şuanda Akyaka koylarındam yazıyorum egede tam motor havası var
GÖrüşelim abicim
Bu haftaki gezimizden birkaç Wolf resmi atayım sayfa renklensin bu aralar duruldu sayfamız .Maşallah deyin taş gibi gidip geliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Geçen hafta yapmış olduğumuz gezide akşam dönüş yolunda aydınlatmanın çok düştüğünü farkettim. Farın içi, duyunun etrafındaki toz topraktan fazlasıyla nasibini almıştı.Serkan Abi garajda gezi için motosikleti yüklerken ben de farla uğraştım, fakat silikonlamışlar bir türlü camı çıkartamadım.Serkan Abi'nin yardımı ile farın parlak kısmını camdan ayırıp güzelce sildik, sonra silikonladık.Serkan Abi benim uzunlarla yanan sislerin tuşla yansa daha güzel olacağını önceden beri söylüyordu.Abi sana zahmet onuda yapalım dedik. Yalnız elimde hazır tuş olmadığından işe yaramadığını düşündüğüm 4 lü sinyal tuşuna bağladık.Serkan Abi baktı gösterge güzel yanmıyor açtık göstergeyi, led bağlıydı fakat yarısı sönmüş arıza yapıp.Bende bir adet park farı vardı onu km göstergesinin orjinal duyusuna takıcda gösterge canlandı.Eline sağlık, Serkan Abinin hakkı varmış sis ve far yanı ledler beraber çok güzel oldu bizim Gümüş Atmaca .Bu arada akşam farı temiz hali yine güzel aydınlatıyordu, sevindim
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Muratcım iyi gezdin bu ay Hadi iyisin
Kazasız belasız sürüşler dilerim
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Gri salcano wolf üretimden kalkmış yerine beyaz renk üretiliyormuş , gri renk alcaktım ama olmadı sizce beyaz kırmızı siyah seçeneklerinden hangisini almalıyım
Beyaz hoş duruyor bence
@mURAT Maşallah Allah nazardan saklasın
Geçmiş olsun Adem ilaç kullanırsan 1 haftada dinlenirsen 7 günde geçiyor merak etme
renk tamamen senin zevkine kalmış bişey... Ben Kırmızı istiyorum..hem trafikte göze çarpsın istiyorum... Siyahta hoşuma gidiyor ama siyahta çok toz belli oluyor... Temizliği problem olur gibime geldi.. Beyaz da yeni çıktı.. fazla yok piyasada rengide ayrı güzel.. yani senin zevkine kalmış....
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
S.a Hayırlı Aksamlar bugunde bizim okullarımız Acıldı,Nasipse Uni Mezunu da olucaz
Murat Maaşallah gez kardeşim,aslında motorla gezmenin tam zamanı yazlıkçılar gitti yollar rahat hava ne sıcak ne soğuk .
Selamlar nasılsınız Salco ailesi Havalar yarından itibaren düzeliyor artık demir almanın zamanıdır Kötayadan
A.S. Ahmet ne zaman geliyon Trakyaya
Nasipse yarın yola çıkıyorum abi Karamürsel-İzmit-İstanbul Trakyaya kadar uzanırmıyım belli olmaz ama telefonun var nede olsa ararım duruma göre
Merhaba abiler burada da hava harika.Güneş sıcak fakat rüzgarı serin, gri renk üretimi durduysa bizimki 2. elde avantajlı desenize zaman + para olsa mersine kadar uzanası geliyor insanın. Ahmet abi şimdiden hayırlı yolculuklar.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)