"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
evet soruyu beklıyoruz
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
İyi akşamlar arkadaşlar, ben şuan 150cc yuki scooter sürüyorum. Scooterdan düz vitese (Salcano Wolf, Mondial MH Drift..) geçsem çok zorluk çekermiyim? Ve hangisini amatör başlangıç motoru olarak önerirsiniz? Mondial MH Drift'mi-Salcano Wolf'mu ?
Tşkkrler
zaten bu ikili çok çekişiyor. Konfor wolf, hız drift. Ahmet abi mt 65 i bende kullandım hiç memnun kalmadım, kimseye tavsiye etmem. Tavsiye edersem vebal almış olurum. Kötüye iyi diyemem. Bana göre prelli mt 65 çok kötü bi lastiktir. 1 yıl bile kullanamadan ağzı burnu yamuldu. Aşa yukarı 5 bin km yaptım. 10 bini bulmadı.
Günaydın herkeze iyi pazarlar
Yarın okul başlıyor arkadaşlar :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Slm abbiler, Salcanonun yedek parça fiyatı tuzlu mu? Ve kolay kolay bulunurmu? Kolay kolay arızalanırmı? Almayı düşünüyorum da
Cümleten selamlar.Keyifler yerindemi millet?epeydir girmiyorum,bilgisayar pert oldu yeni nesil bi pc aldım ama oğlum tatilden geldi başından kalkmıyorben öyle yanında bakıyorumgençler daha iyi bilir İ5 3.8ghz işlemci, asus EN GTX 560ti 250bit vga,8gb ram,bende foruma girmek için bi tablet pc sipariş ettim bekliyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
1 parça fiyatı tuzsuz2 ufak bir yerde köy kasaba yaşamıyorsan kolay bulursun3bakımlarını yapıp zorlamadıktan sonra kolay kolay arıza yapmaz...
Ben dura traction kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım,korkmadan yatıyorum...
Forumdan çıkmıştım ama size cevap vermek için tekrar girdimBakım derken kendi yaptığımız bakımı kastetmiştim ben 27 senedir motor kullanıyorum garantisini sildim hertürlü arızasını kendim yaparım servis ilk bakım ücreti almıyor sonrasında ben garantiyi iptal ettiğim için bilemeyeceğim fakat buradan elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz...(Servislere zerre güvenmiyorum .)ve soracağın başka birşey varsa sor çıkıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
Bekliyorum 10,9,8
arkadşlar 15 gün önce Salcano Wolf alacaktım ancak bulundugum yerde olmadığı için Mondial Superboy 100 aldım frenler tutmasada idare ediyorum. ancak sahibindende toptancılar 2500 TL - 2600 TL fiyat verirken taşrada 3100-3200 TL fiyat cektiler. bu fark bana cok acayip geldi bu motorun gelişi 500 liramı dıye sormaya basladim bu konuda fikirleriniz varmı? aklım halen wolfda diyebilirim
Bugun Günlerden İzmir.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama biraz konu dışı olacak.. Piyasada Seger 125-16 diye bir motor var, Salcano Wolf'e çok benziyor. Bir sorayım dedim bileniniz varmı bu motoru, nasıldır iyimidir, Karamanda bu motoru yeni görüyorum.... Teşekkürler
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Al bendende o kadar (demeyeyim diyordum ama)
İyi haftalar, dün 400 km lik bir gezi yaptık grupçana, dip gaz gitmeme rağmen baya az yaktım,gösterge yarıda ama en fazla 100 km ye yedeğe düşerim. ayrıca bu castrol power titreşimi azalttığı gibi son hızı da biraz düşürdü, fakat soğuk havada daha iyi hızlanıyor.Hasta olmama rağmen yorulmadım diyebilirim(nedeni castrol konforu sanırım), birçok mola verdik ve ortam güzeldi, yakında çok güzel fotoğraflar ile bir rapor paylaşacağım ama önce iyileşeyim Yokuşlarda büyük cc li motorlar olduğu için 250 şart dedim ama yine de motorumdan çok memnunum almak isteyenlere duyurulur.Nakit biriktirip büyük motor alana kadar da satmam motorumu.Tekrar teşekkürler Adem Abi sayende ben de Wolf'a yöneldim.Hep diyorum ilk motorumu Wolf alsaydım şuanda 2 bin lira çoktan biriktirmiş olacaktım, herşeyin hayırlısı diyelim.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)