Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Ond'r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abim telden griyorm sna lnk atyorm eklersn zahmet olmasa. https://www.facebook.com/onder.sahmansur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Günaydın agalar Meric abi hasta bende hasta 13 üne iyilesirsek biraz planlarımız var işide bıraktım

erenaltun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf 125 / 2009 Honda CBF 150
    Günaydın dadlı napiyonuz

Motosikleti
    napak abi ya uyandım uyku tutmadı pc ye bakıom ne var diyede birsey yok bundanda sıkıldım

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın agalar Meric abi hasta bende hasta 13 üne iyilesirsek biraz planlarımız var işide bıraktım

Günaydın Datlı sizin hasta olmanıza gerek yok tango& cash gibisiniz size Manisa hasta zaten
    TATLIHIZ bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    benim ehliyet işi Ekim ayına kaldı.. Dün ilk defa motosiklet kullandım.. Oldukça zevkli.. Eğitimi veren arkadaş sağolsun çok yardımcı oldu.. 1,5-2 saate yakın çalıştık.. slalom.. dur kalk.. dönüş.. vites geçişi.. Tek sıkıntım kalkışlarda biraz acemiliğim var.. birde sınavda trafige çık demezler umarım.. önceki sınavda bazı arkadaşları trafikte sınava tabi tumuşlar.. bakalım hayırlısı artık...
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

ramazan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 apache 150 rtr
    Alıntı Salih_T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir arkadaş Ankaradan Wolf almıştı galiba.. hatırlayamadım kim olduğunu 2700 TL diye yazmıştı.. Cumartesi Yiba Çarşısındaki zatı muhterem Wolf s için 3.750 fiyat verdi... Ybr aynısı diyo.. fiyat olarak da ybr yi yakalamış galiba.. Sonrası başka bir bayiye gittim tayfun motor du galiba 3.150 dedi.. 2 tane siyah wolf vardı..alırsan 3.000 tl ye 12 taksit bırakırım dedi.. Ankarada Fiyatlar pekte İstanbul, Antalya gibi değil maşallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------

Birde yakından Mondial 150 mcx i inceledim.. o da fena değil ama Fiyat 3.160 TL imiş... Nasıldır mu botor sizce.. Wolf le eş değermidir kalite olarak.. Lastik kalınlığı ve duruşu hoş..tek eksiği galiba vites göstergesi yok.. varsa da ben göremedim...
    rüzgar mehmet var bide heralde o kaç fiyat verdi

Motosikleti
    Alıntı ramazan06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rüzgar mehmet var bide heralde o kaç fiyat verdi
    zaten alırsam ondan alırım... çok ilgili biri... zaten bilgisayardan üçerlerin sitesine bakıp 100-150 üzeri bir fiyat söylüyor.. muhtemelen montaj bedeli gibi bişey.. bakalım.. bütçeyi hazırlayınca artık bi uğrıycam..

Motosikleti
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın Datlı sizin hasta olmanıza gerek yok tango& cash gibisiniz size Manisa hasta zaten

Eyw agam sagol meric abi baya hasta sanırım cagırdım gelemedi baksana Ben caktım 1-2 ilac iyi gibiyim Bırakta hasta olsunlar ya

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    arka frenden şikayetçi olan varmı? Tahsin ve cemolos hariç? Veya lastiklerden şikayetçi olan varmı? Varsa lastik markalarını alalım.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Abi ben balatayı değiştirdim, daha bitmesine çok varmış ama zamanla sertleşip cart curt ses yapmaya başlıyor ve hemen kilitliyordu.Yeşil balata hem sessiz hem kilitlemiyor tavsiye ederim.Aynı ön balatayı yumuşak taktığımız gibi. Lastik olarak prieslli sporty veya ucuzu city yorumları güzel.hele sporty tam senlik yat ayaklığa kadar
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı Salih_T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim ehliyet işi Ekim ayına kaldı.. Dün ilk defa motosiklet kullandım.. Oldukça zevkli.. Eğitimi veren arkadaş sağolsun çok yardımcı oldu.. 1,5-2 saate yakın çalıştık.. slalom.. dur kalk.. dönüş.. vites geçişi.. Tek sıkıntım kalkışlarda biraz acemiliğim var.. birde sınavda trafige çık demezler umarım.. önceki sınavda bazı arkadaşları trafikte sınava tabi tumuşlar.. bakalım hayırlısı artık...
    yok yav. 5 tane duba var. onların arasından slalom yapıp dönüyosun. okadar. dubaların arasıda bayaa açık. kolay yani.
    ama bence sınav günü sınava kendi motorunla git. kendi motorunla sınava girme hakkın var.
    benim sınav gününde felaket bir yağmur yağmıştı. haliyle sürücü kursunun dandik scooter ı çalışmamıştı ıslanınca .
    ben de 56. sıra yerine 1. sırada girmiştim sınava yoksa enaz 2 saat bekleyecektim orda...

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arka frenden şikayetçi olan varmı? Tahsin ve cemolos hariç? Veya lastiklerden şikayetçi olan varmı? Varsa lastik markalarını alalım.
    arka göbek civatasını gevşetince kampana biraz açılır dedi usta. o aradan balatalarını yıka balata spreyiyle frenin daha iyi tutar dedi. deneyeceğim bakalım. belki arka frenin kitlemesine engel olurum :/
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi ben balatayı değiştirdim, daha bitmesine çok varmış ama zamanla sertleşip cart curt ses yapmaya başlıyor ve hemen kilitliyordu.Yeşil balata hem sessiz hem kilitlemiyor tavsiye ederim.Aynı ön balatayı yumuşak taktığımız gibi. Lastik olarak prieslli sporty veya ucuzu city yorumları güzel.hele sporty tam senlik yat ayaklığa kadar
    mıchelın pilot veya sporty düşünüyorum murat. Virajlarda yatmak için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok yav. 5 tane duba var. onların arasından slalom yapıp dönüyosun. okadar. dubaların arasıda bayaa açık. kolay yani.
    ama bence sınav günü sınava kendi motorunla git. kendi motorunla sınava girme hakkın var.
    benim sınav gününde felaket bir yağmur yağmıştı. haliyle sürücü kursunun dandik scooter ı çalışmamıştı ıslanınca .
    ben de 56. sıra yerine 1. sırada girmiştim sınava yoksa enaz 2 saat bekleyecektim orda...

arka göbek civatasını gevşetince kampana biraz açılır dedi usta. o aradan balatalarını yıka balata spreyiyle frenin daha iyi tutar dedi. deneyeceğim bakalım. belki arka frenin kitlemesine engel olurum :/
    tahsin sorunlu wolf bi sende bide cemolosta var. Arka lastiğin kitlemesi bence sadece lastik le alalalı.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bugün bitane 2004 ybr sürdüm. 12.5 hp lik, katalizatörsüzlerden. Güçlü motor. 5.5 devre kadar herşey güzel. 6 bin devire gelmeden kesiciye giriyor ve kesicide kestire kestire devir zola 8 bine kadar çıkıyor. Bide ses var. Bence ya sübaplarda yada karburatörde arıza var. Ama ellemedim. Benim değil çünkü. Apaçi işi ybr.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    cemalos un sorunu motorla ılgılı degıl adem malum benım motordu.olur olmaz yere gıderde saf gıbı yaparsan kendını kol gıbı sokar usta.anlamasın saftorık oldugunu.....
    tahsın 2 dundur ızmıtteyım arkadasım telefonunda yok.ulasamıoz sana.bı msj at hele benım tele...0532 491 91 70 benım no
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    fatih moralini bozmak istemem ama sym wolfun sadece debriyaj balata değişimi 550tl civarında tutuyor parçalar dehşet pahalı. yansanayisi yok. orjinali bulmak bile sıkıntılı. yağ filtresi bile bulamayan biri vardı forumda.
    bak burda yazdım debriyaj meselesini ama wolf kullananların gıkı çıkmadı.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3129957
    abi ben zaten bu motorların hiç birini almam ben alacak olsam dedim benim şuanki düşüncem 150-200 cc birşey oda alırsam yada salcano alırım tekrar büyük motor alırsamda 2. el 5-8 bin arası gs500 var ondan alırım en azından bastın mı gider sakin normal kullanımda da 250 gibi yakıyor bu arada ben hayatda 550 tl vermem bir debriyaj balatasına o motora uyan mutlaka başka bir balata vardır söküp araştırmak gerek

mıchelın pilot veya sporty düşünüyorum murat. Virajlarda yatmak için.
    adem abi pirelliden memnun değilsin anlaşılan

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ben zaten bu motorların hiç birini almam ben alacak olsam dedim benim şuanki düşüncem 150-200 cc birşey oda alırsam yada salcano alırım tekrar büyük motor alırsamda 2. el 5-8 bin arası gs500 var ondan alırım en azından bastın mı gider sakin normal kullanımda da 250 gibi yakıyor bu arada ben hayatda 550 tl vermem bir debriyaj balatasına o motora uyan mutlaka başka bir balata vardır söküp araştırmak gerek

adem abi pirelliden memnun değilsin anlaşılan
    aksine çok memnunum fatih. ama mıchelın lastiği de denemek istiyorum. Virajlarda çok iyiymiş diye duyuyorum. Ve yaş yolda yol tutuşu iyiymiş. Denemek istiyorum sadece.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    aksine çok memnunum fatih. ama mıchelın lastiği de denemek istiyorum. Virajlarda çok iyiymiş diye duyuyorum. Ve yaş yolda yol tutuşu iyiymiş. Denemek istiyorum sadece.
    dene abide ben bir sefer mersine giderken başka abide vardı o lastikten onunkuda kaymıştı ara ara tabi yol çakıllı idi çakılda kaymasıda normal

Motosikleti
    ben de 56. sıra yerine 1. sırada girmiştim sınava yoksa enaz 2 saat bekleyecektim orda... :/
    sınav sistemi değişti..scooter zaten yok..vitesli mecburi imiş...geçen ayki sınavda komisyon yönetmeliğe uyalım diye trafiğe çıkarmış bazı adayları.. bazılarınıda 30dk lık sınav süresi dolsun diye.. slalom ve düz çizgili parkurda 2-3 defa test etmiş...

Motosikleti
    Olmadı bi motorumuz resmini atalım napalım bizimde arabamız var ama

Hayırlı cumalar.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)