6 değil 4 silindir senin alacağın sıfır 250 cc racing parasına 600 cc temiz 2. el bulunur ama işte işletim maliyeti (yakıt , parça v.s kullanım giderleri) pahalı
6 değil 4 silindir senin alacağın sıfır 250 cc racing parasına 600 cc temiz 2. el bulunur ama işte işletim maliyeti (yakıt , parça v.s kullanım giderleri) pahalı
sayfa yukarda dursun
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Aleykümselam Adil abi o tarafa doğru yol aldımmı ararım abi seni
motorumun adını değiştirdim. Tokatçı değil artık. Kara kamal koydum.
Niye yaşlılıktan tokatlama özelliğini kayıpmı etti yoksa Adem ağa
tokatçı adı rahmetli kemal sunalın tokatçı filmini andırıyor. Yaşlı olup olmadığım uzun yola çıkınca anlaşılır ahmet abi uzun yolda uzar giderim
Bilmemmi bilirim ağa az tozunu yutmadık Yalıkavak larda
abi dayanamıyorum artık. 2 ayı geçti uzun yol yapamadım. motorun canına okumak istiyorum artık. milas rampasında muratla beni geçen modifiyeli mondial cg yi unutamıyorum ama
Çivi çiviyi sökermiş ağa o cg ki sana Fatihin kara YBR yi unutturdu desene
fatihin ybr ne hikmetse rampalarda o kadar fark atıyodumki yukarıda beklerken 1 tane sıgara bitiriyodum. O yüzden fatihin ybr aklıma gelmedi. Düzde okadar iyi, rampada o kadar kötü ybr görmedim. Wolf rampada o ybr den iyiydi. Rampa önemli benim için.
Selamün aleyküm arkadaşlar abiler. Motor almayı düşünyorm 1-2 haftadır. Aklm cup ve scotorlardaydı. Ama braz internette gezinrken herkes şkayetçi bunlardan. Bu steye denk geldm. Bn 3 gündür bu siteyi takip edyorm. Wolfa denk geldm. Çk hoşlandm. Anlaşılan çk gzel br motor. Herkes öwe öwe btremyo bu motoru. (maşallah) nazarımiz deymesn. Bn öğrnciym. Üniye kayt yaptm bu sne bşlayacm. Ewden okula okuldan ewe gdp gelmek istyorm. Genç olduğumuz içnde arada sürat yapmak. Ama akıllıca süratlar, manyak manyak sürmem anlayacağnz. Motorla deneyimim war. Ama orta şeker denileck kadar. İlk motorum olack. Motorun arzasndan falan anlamam. Brtek sürmesni blyorm. Öğrncye gdrmi bu motordan almamı tavsye edrmsinz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Bu arada aranza katlmak isterm. Sohbetinz güzelmş. 600 ksür sayfadan yarısını okumuşumdur. ismim önder. 19 yaşndaym. Brde motor içn boy kilo yazaym. boy 190 kilo 65. Anlayacağnz zayf briym. Bna gdermi wolf?
gitmesine giderde 2 ci elde zarar edersin sıfır alırsan. Temiz 2 ci el alırsan satarken pek zarar etmezsin. 2 ci el alırsan muhakkak yanında motordan iyi anlayan birini götür, baktır.
Hay maşallah yav bu yeni nesil de amma boylu poslu
Aramıza hoşgeldin arkadaşım orta şekerli motor tecrübesi derken ehliyet v.s varmı daha önce motorun oldumu yada aktif olarak motor kullandınmı bu sorulara cevabın evet ise wolf tam senlik bi motor tavsiye ederim hayır ise yada kimine evet kimine hayır ise gene tavsiye ederim çünkü 125 cc gücünde ve uygun fiyatıyla tam bir başlangıç motorudur tek dezavantajı 2. eli azıcık yavaş gider çünkü wolfün kalitesini sen ben gibi bilen biliyor ve etiketçi (markacı) zihniyet ise oldukça fazla
Umarım bir nebze fikir kıvılcımı çaktırabilmişimdir kafanda
Abim boşuna bsketbol oynamyoz ya olsun braz boy. Gerçi babamda amcamda dedemde uzundu. Ehlyetm war ama B 'dir. A2 yk ama çkaracm inş.. Cup motor tek kullandm debriyajlı hç kullanmadm ama arkadaşlarm hepsi kullanyo öğretrler.... 2. El motorlara gwenmyorm. Ya sahibi gzel açmadysa, ya fazla basmyosa, ya arızası warsa falan dye düşünyorm. Sıfr alsamda çk pahalı bütçem yetmez. :( arada kaldm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Kasım aralığa kadar bekleyp alaym mı dye dşünyorm. Hem o wakit kış hemde 2014 model çkacağı içn 2013 ucuza gelir. 200-300 tl de olsa binbereket.
Arada kalma eğer 2. el düşünüyorsan http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6879591/detay/
bendeydi bu motor şimdi Meriç (Rapsy 09) da güvenerek alabilirsin
Sandklarını cardını curdunu çkarsak aradan pazarlıkta ypsak braz (pazarlık helal sonuçta abim) 2000 e gelmezmi? :-D
Pazarlık helalden ziyade sünnet yarın ara konuş bakalım ne dicek benimde selamımı tavsiye ettiğimi söyle
Eyw. Abim.. Knuşurm bn yarn. hayatmda ılk defa motora hewesm oldu. Bu wolf modeline aşık oldum resmen.
Aşkınız daim olsun bi selede kocayın o zaman ne diyem
Wolf bu bağımlılık yapar
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)