borcu yoktur kağıdı almasına gerek yok adem abi artık noter görüyor artık var mı yok mu diye varsa satışı yapmıyor bence noterin birine gitsin önce bursada satışında sorun varmı desin sorsun yok derlerse sıkıntı olmaz istediğin yerden satışı yaparsınız hayırlısı olur inş. bu arada
ahmet abi eline sağlık dediğim gibi contadandır demiştim pek bir para değilmişte zaten hayırlı olsun far ampulünde hayırlı olsun bu arada
adem abi pek giremez oldum aynen işlerde yoğundu şu aralar artık gireriz birde dediğin gibi 2 motor olunca gezi işine fren yaptım gitmiyorum bir yerlere evdeyim her daim :(
fatih abi maddiyat olsa yada sponsor türkiye turuna gerekirse dünya turuna çıkarım salcano ile amma titan aldım ya 2. motor olarak onla antalyaya gitmeye korkar oldum desem olur korkuyom birşey olur mu deye birde hayatda artık honda almam çinli alır geçerim daha iyi parçaları ateş pahası ya sanki altın mubarek
rodajını sadekahve33 nıkıyle 6-7.sayfalara bakarsan goreceksın otarıhlerdekı ızlenımlerımı paylasmıstım.rabbıme cok sukr herhangı bı kazam dusmem kalkmam yok.motoru gordugunde zaten hak vereceksın.dun aksamda yazdıgım gıbı motoru annemın kredı kartıyla aldıgım ıcın faturası ona kesıldı bende plakayı onun adına cıkarttırım.16 hbk 28 plakası ınceleye bılırsın netten.suan gnde 10-15 km rahat ypıyorum.yatan motor degıl yanı.benım elım ayagım.3aydır arabamın kapısını dahı acmadım oylekı sol onlastık durdugu yerde ınmıs bugun farkettım.sadece temmuz pulunu yatırmadım onuda bugun ılceye gıtmedım yarın yada cuma gunu gıder hallederım.satıs ıcın vekaletıde telefonla konustum nezaman dersem gonderecekler.hala karanlıkta kalan bır yer varsa aydınlatmak ıcın msj beklıyorum.saat 20 de ıse gıdıyorum sabah 08 de cıkıyorum ısten.aksam degılsede sabah cevap yazarım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Evet fatih honda nın yedek parça pahalı hadi sağlam olsa neyse
Birde yağ yakmasa daha iyi olacak
Senin motorda varmı yağ yakması vs kronik sorun
---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:35 ----------
Fatih kargo geldi herşey hazır sadece fişi takıp montaj bitecek sanırım
Tşk ederim len sakarya ya gel veya buraya yakından bi yerden geç sana 1.5 ıslama köfte ısmarlayacam adamım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ne demek abi birşey değil irfan abi bağlar geçer basit iş o köfteye gerek yok yani ama ısmarlamada demem yani
benim motordada ara ara atıyordu abi sekman piston attım sibob keçeleri değiştirdik kendimiz şuan sıkıntı yok rodajda gibi birşey bakalım zaman göstercek
ama bir daha almama honda bunu yazın bir kenara
Len oğlum illa alacan bak bana forumdan okudum da almadım yoksa ben taaa 2007 de cbf alıyordum sakarya da 2 tane vardı bende ki ile üç olacaktı yani ama kısmet olmamış allahtan
İyiki bu forum var yanlışı doğruyu daha iyi öğrendim gittim titan tokatçısı ybr buldum onu aldım
Yaş 30 olsada daha bilmediğim çok şey var öğrenmenin de yaşı yok muş bunu bi daha anladım
Fatih sana 155 cc titan verelim hem yüksek cc hemde sağlam
Bodrumda bi arkideş satıyor
len olum fatih iyiki düzde geçtin haa. Yerin dibine soktun beni. Şu gezi fotolarımızıda artık yüklesen diyorum hani.
Aga yükleyecem merak etme bi kendime gelem sabret
sabırsızlıkla bekliyom fatihim. Çok geçmişte şöyle bişey demiştim. Düzde ben tam gaz giderken ne zaman yanımdan bi ybr geçer, işte o zaman ben titanı satarım. Evet bu benim sonum oldu. Bu lafım yüzünden satacam motoru. Yoksa bugüne kadar 1 kere üzmüşlùğü yok motorumun. Artık sıkıldım. Satacam gitsin. Belkide satamazsam, alıcı çıkmazsa binmeye devam ederim.
Len oğlum böylr saçna bi söz için moturunu satma
Ama daha sakin sessiz bi motorun olsa daha iyi olur sen yollarda yorulmazsın ellerin uyuşmaz yanında yağ taşımazsın
yok olum ben sözümün eriyim. Hadi altımda başka motor olsa neyse. Koskocaman honda titan. Kimse bi çinli geçse takmaz ama honda titan geçerse voovv titana bastım tokatı der fatihim.
dahada rahatlar. 3-5 bini bulsun hele bi.
yağı bulanmaya, çapaklanmaya başlamıştır. İlk yağını 500 km de değiştir. Sonrası farketmez.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)