Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Eylül 2013, 14:36
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Reklamlar
-
04 Eylül 2013, 14:54
tahsins adlı üyeden alıntı
insan 1 sene bile 125-150cc kullanıp satsa. bidaha 250cc den aşağısı kesmiyor. bende motoru satsam hayatta 250cc den aşağı alacağımı sanmam..
Hem fatih kardeşime hem de tahsin abime katılmadan edemiyorum.BEn de alsam sıfır almam, tabi herkesin görüşüne sonsuz saygım var, sıfır malın farkını kimse inkar edemez.
Motosikletle şehir dışına çıkarım gezerim diyorsan en az 250 cc orası kesin.HEdefimiz X city hadi hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
Ahmet abi bu mu balata?
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...il-balata-ybr/
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
04 Eylül 2013, 14:57
fat280 adlı üyeden alıntı
murat48/30 abi aklımda 250cc vardı cbf 250 alacaktım ama aklıma girdiler alma dediler tsubasa arkadaşta alma deyince almaktan vaz geçtim şu an arayıştayım ucuz temiz wolf denk gelirse 2. el alırım yoksa ybr flan bakacağım sebebi kısa süreliğine alacağım ilerde satması kolay olur diye ybr flan bakıyorum ama ucuza 250-500 cc de denk gelirse alama değil alabiliri hemen
salih_T kardeş ben sıfır almam artık wolf alırsam 2. el temizlerine bakartım sende temiz bulursan 2. el al derim satarken zara ediyoruz çünkü sıfırda
ama sen uzun süre bineceksen 2-3 yıl sıfır al kafan rahat olur
250 cc nüansına takılma fatih. motorda ne aradıgın önemli. sürat arıyor musun? konfor arıyor musun, saglamlık arıyor musun şekil mi istiyorsun?
cbf 250 nin tvslerden pek farkı yok.
250 cc diye alırsın cok ugraştırır. 3 bin tl ye 2005 aldı bi arkadaşımız 2 bin lira masraf etti. motor 5 e mal oldu.
hyoların biraz daha dini imanı vardır bu konuda. v motor üzülmemişse en az 80 90 bin km gider.
tabi burada karbüratörlüye elini anahtarını sokarsın. istediğin gibi ayar cekersin 2008 öncesine(devir kesici olmayan modelleri) bunlarda sorunlu olabiliyor eger hor kullanılmışsa
2009 2010 ve sonrasına alırsan enjeksiyonlu buna pek müdahale edemezsin.
ama hyoyu daha uzun süre kullanırsan. cbf 250 yi egzantirik mili uzun oldugundan değiştirsende bir süre sonra ses yapmaya başlıyor.
-
04 Eylül 2013, 15:09
Tsubasa adlı üyeden alıntı
250 cc nüansına takılma fatih. motorda ne aradıgın önemli. sürat arıyor musun? konfor arıyor musun, saglamlık arıyor musun şekil mi istiyorsun?
250 cc diye alırsın cok ugraştırır. 3 bin tl ye 2005 aldı bi arkadaşımız 2 bin lira masraf etti. motor 5 e mal oldu.
hyoların biraz daha dini imanı vardır bu konuda. v motor üzülmemişse en az 80 90 bin km gider.
tabi burada karbüratörlüye elini anahtarını sokarsın. istediğin gibi ayar cekersin 2008 öncesine(devir kesici olmayan modelleri) bunlarda sorunlu olabiliyor eger hor kullanılmışsa
ama hyoyu daha uzun süre kullanırsan. cbf 250 yi egzantirik mili uzun oldugundan değiştirsende bir süre sonra ses yapmaya başlıyor.
tsubasa bende şu gt250 ye hayranım. enjeksiyonlu 29bg kalıplı fena bir makina. ama benim kadim yamaha motorcusu ustam hyosung alırsan yanıma gelme dedi vardır bir bildiği elbet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
http://imageshack.us/a/img821/1338/8ptg.jpg
Tahsin tam olarak bu balatanın aynını taktılar benim motora YBR balatası diye aldım parçacıdan
acaba modeller arasında farkmı varki ?
Nice Mutlu yıllara Mutlu
Hoşgeldin arkadaşım kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
en az 2-3 sezon binerim 20-30 bin yaparım dediğine göre Wolf tam senlik
abi bitane ybr esd balatası getirdi usta uymadı. sonra başka bir ybr balatası getirdi oda uymadı. sonra scooter ınkini getirdi şıp diye uydu.
doğrusu oda hafifte ötme yapıyor. daha 9000km yaptım balatayla. keşke kaliteli birşey taktırsaydım
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
04 Eylül 2013, 15:21
tsubasa bende şu gt250 ye hayranım. enjeksiyonlu 29bg kalıplı fena bir makina. ama benim kadim yamaha motorcusu ustam hyosung alırsan yanıma gelme dedi
vardır bir bildiği elbet.
http://www.hyosung.com.tr/upload/irenkler/134_hg.png
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
abi bitane ybr esd balatası getirdi usta uymadı. sonra başka bir ybr balatası getirdi oda uymadı. sonra scooter ınkini getirdi şıp diye uydu.
doğrusu oda hafifte ötme yapıyor. daha 9000km yaptım balatayla. keşke kaliteli birşey taktırsaydım
hyo hakkındaki ön yargıya devir kesicisiz apaçiler neden oldular.
ama sene 2013. bu muhabetin üstünden 6-7 sene geçmiş.
ben motorcuyum diyip, hyo krank kırıyormuş diyen adamları gördün mü kacarak uzaklaş abi.
herşeye bizim memleket bir kulp takıyor.
honda yag yakıyor, hyosung krank kırıyor, yamaha kol cıkartıyor, suzuki egzantarikten ses yapıyor. kawasaki nanik yapıyor. ne lan bu böyle
bunları duyunca evet abi haklısın diyip kaçıyorum.
çünkü bunları bi yerlerden duymuş duydugunu bana anlatıyor.
aslında bi boktan anlamıyorlar.
hyosung naked modelini kullandım, aslında biz böyle bir motor istiyoruz. basınca cok iyi kaçıyor, ebat cok güzel. kronik sorunu olmayan v motor ve en güzel yag sogutmalı olan bir motor.
önceden bende herkes gibi su sogutma olucak aga diyordum.
yok hortum patladı, müşür bozuldu, hararet 110 oldu, radyatör de su kalmadı, derdinden ziyade yag pompalı bir 250 cc yi tercih ederim.
-
04 Eylül 2013, 15:41
aksesuarlı wolf s diyor... aksesuar fiyata dahil değilmiş.. aksesuarı ile birlikte değil 2.750... 1.750 ye dahi almam.. hor kullanılmış olma ihtimali yüksek.. Akara bu tarz çok motor görüyorum...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28214453/detay
ama şu sanki daha alınası gibi duruyor... 2000 TL ye..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13814326/detay
-
04 Eylül 2013, 16:01
Salih_T adlı üyeden alıntı
Abi 2000 olan apaçi tarzı değil sanki çamurluktaki ek titiz bir insan olduğunu gösterir.Son hızı keser diye bir apaçi o kadar büyük çamurluk aparatı takacağını zannetmem.Sadece egsoz farklı sanırım.6000 de motorun yorulması bir kenara daha yeni yeni açılacaktır.Kaldıki Tahsin abinin söylediği üzerine komple motoru 350 tl ye yaptırabilirsiniz, yani en bitik motorda bile karda sayırlırsınız sıfıra göre(sigorta,plaka dahil) şansi fikrim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35777966/detay
Şu nasıl
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
04 Eylül 2013, 16:06
-
04 Eylül 2013, 16:48
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Abi 2000 olan apaçi tarzı değil sanki çamurluktaki ek titiz bir insan olduğunu gösterir.Son hızı keser diye bir apaçi o kadar büyük çamurluk aparatı takacağını zannetmem.Sadece egsoz farklı sanırım.6000 de motorun yorulması bir kenara daha yeni yeni açılacaktır.Kaldıki Tahsin abinin söylediği üzerine komple motoru 350 tl ye yaptırabilirsiniz, yani en bitik motorda bile karda sayırlırsınız sıfıra göre(sigorta,plaka dahil) şansi fikrim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35777966/detay
Şu nasıl
onuda gördüm daha mantıklı ama İzmir'e kim gidecek şimdi..
zaten şu an piyasa araştırması yapıyorum.. kış gibi.. en geç mart ayı alırım motosikleti.. ikinci elde tek sıkıntım toplu ödeme.. sıfırın artısı kredi kartı ile ödeyebilme kolaylığı...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
04 Eylül 2013, 16:52
insan 1 sene bile 125-150cc kullanıp satsa. bidaha 250cc den aşağısı kesmiyor. bende motoru satsam hayatta 250cc den aşağı alacağımı sanmam..
aynen abi insan artık biraz tork istiyor altında
Tsubasa adlı üyeden alıntı
tsubasa kardeş cbf 250 herkesin dediği gibi sorunlu makine olabilir ancak bana temizi denk gelse yani egsantrikten ses gelmeyen yağ yakmayan bende yine ses gelem<z yağ yakmaz ben hız için almıyacağım onu sadece az torklu yokuşları seri çıkması, rahat olması, 100 km ile sabit gidiyor olması benim için istediğim o yüzden alayım dedim ama yakıtda baya yakıyormuş o yüzden o bile uzaklaştırdı ben i 4-5 litre yakıyor deniyor cbf 250 için o kadar yakıyorsa ben gs500 alırım daha iyi en azından 500 cc ve bastın mı da gider sakin kullanımda 90-110 arasında ise 3,5-4 litre yakıyormuş gs500 bizim burada bir abide var ayarı tam yerinde idi ve gerçekten de az yakıyordu motor ama temizini bulmak zor onunda
artık motor işine biraz ara vermek en iyisi egelim43 Ahmet abi dediğim arabaya bakmayı unutma gerçekten temiz iş görürse alalım onu sen ne dersin
-
04 Eylül 2013, 17:10
Salih_T adlı üyeden alıntı
onuda gördüm daha mantıklı ama İzmir'e kim gidecek şimdi..
zaten şu an piyasa araştırması yapıyorum.. kış gibi.. en geç mart ayı alırım motosikleti.. ikinci elde tek sıkıntım toplu ödeme.. sıfırın artısı kredi kartı ile ödeyebilme kolaylığı...
BEnde aynı durumda sıfır alırım 12 aya birazı peşinat dedim Honda için.Şuanda sahip olduğum Wolfu Raspy_09 nickli Meriç arkadaşımızdan aldım.Sanalpazar.com sitesi var.İphone telefon koyar gibi koydu bende kredi kartımdan %5 komisyon ile 10 aya böldüm, ama Meriç'e tek çekim gibi para gitti.Tabi bunu tanımadığın adama yaptırabilir misiniz orasını bilmemem ama forum içinden birinden alacak olsaydınız daha kolay olurdu.
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
04 Eylül 2013, 17:15
aynen abi insan artık biraz tork istiyor altında
tsubasa kardeş cbf 250 herkesin dediği gibi sorunlu makine olabilir ancak bana temizi denk gelse yani egsantrikten ses gelmeyen yağ yakmayan bende yine ses gelem<z yağ yakmaz ben hız için almıyacağım onu sadece az torklu yokuşları seri çıkması, rahat olması, 100 km ile sabit gidiyor olması benim için istediğim o yüzden alayım dedim ama yakıtda baya yakıyormuş o yüzden o bile uzaklaştırdı ben i 4-5 litre yakıyor deniyor cbf 250 için o kadar yakıyorsa ben gs500 alırım daha iyi en azından 500 cc ve bastın mı da gider sakin kullanımda 90-110 arasında ise 3,5-4 litre yakıyormuş gs500 bizim burada bir abide var ayarı tam yerinde idi ve gerçekten de az yakıyordu motor ama temizini bulmak zor onunda
artık motor işine biraz ara vermek en iyisi
egelim43 Ahmet abi dediğim arabaya bakmayı unutma gerçekten temiz iş görürse alalım onu sen ne dersin
facede yazdım burayada yazıom Fatih satmak için alacaksan araba galeride ekmek yenecek bi pozisyonda olsa o fiyatları yazmazlardı ama binmek için dersen ona bi şey diyemem bakmaya her türlü bakarız baktırız sorun değil
-
04 Eylül 2013, 17:21
salih kardeşim bence bekle biraz. illa ayran gönüllü biri alır wolfu. sonra vitesliye alışamadım diye zararına satar.
alpay ve onur kardeşimiz daha 500km olmadan vitesliye alışamadıklarından 400tlye yakın zararla sattılar motorlarını.
parayı kolay kazanınca böyle oluyor demek. biri çıkar elbet. bekle bence. sıfırın maliyeti 3100tl yi bulur. beklersen sıfırdan farksız motoru aksesuarlı 2500tl ye kapatırsın...
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
04 Eylül 2013, 17:24
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
BEnde aynı durumda sıfır alırım 12 aya birazı peşinat dedim Honda için.Şuanda sahip olduğum Wolfu Raspy_09 nickli Meriç arkadaşımızdan aldım.Sanalpazar.com sitesi var.İphone telefon koyar gibi koydu bende kredi kartımdan %5 komisyon ile 10 aya böldüm, ama Meriç'e tek çekim gibi para gitti.Tabi bunu tanımadığın adama yaptırabilir misiniz orasını bilmemem ama forum içinden birinden alacak olsaydınız daha kolay olurdu.
tanımadıkla olmaz o iş, forumda temiz kullanılmış bi motor için, bildik bi arkadaş için yapılabilir ama şu an öyle bişeyi düşünmem...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
salih kardeşim bence bekle biraz. illa ayran gönüllü biri alır wolfu. sonra vitesliye alışamadım diye zararına satar.
alpay ve onur kardeşimiz daha 500km olmadan vitesliye alışamadıklarından 400tlye yakın zararla sattılar motorlarını.
parayı kolay kazanınca böyle oluyor demek. biri çıkar elbet. bekle bence. sıfırın maliyeti 3100tl yi bulur. beklersen sıfırdan farksız motoru aksesuarlı 2500tl ye kapatırsın...
zaten beklemedeyim 6-7 aya ancak alırım.. öncesi ehliyet ve koruma ekipmanını halledicem.. vitesliye alışamamış bir arkadaş olursada memnuniyetle alırım motosikletini...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
04 Eylül 2013, 17:29
egelim 43 adlı üyeden alıntı
facede yazdım burayada yazıom Fatih satmak için alacaksan araba galeride ekmek yenecek bi pozisyonda olsa o fiyatları yazmazlardı
ama binmek için dersen ona bi şey diyemem bakmaya her türlü bakarız baktırız sorun değil
Ahmet abi faceye giremiyoruz iş yerin de akşama bakarım nanca yazına abi Renault r9 burada çok tutuluyor fiyatıda az değil bende temiz ise onu alayım demiştim de orta kasa görünümlü hemide binmelikte alırdım da aslında onu evli olmadan binmelik şuanlık pek araba düşünmüyorum abi sen bir boşluğunda bak galeride olsa belki temizdir sıkışmıştır gerçek sahibi ucuza kapatmış olabilir galeri nakite çevirmek içinde galeride ucuza veriyorda olabilir
-
04 Eylül 2013, 18:37
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
04 Eylül 2013, 21:01
beyler adil abi yok....goren duyan varmı
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
04 Eylül 2013, 22:43
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
beyler adil abi yok....goren duyan varmı
kaç gündür yok? Dikkat etmedim. Gerekirse arayalım. Numarası var.
-
04 Eylül 2013, 22:57
Ahmet abi faceye giremiyoruz iş yerin de akşama bakarım nanca yazına abi Renault r9 burada çok tutuluyor fiyatıda az değil bende temiz ise onu alayım demiştim de orta kasa görünümlü hemide binmelikte alırdım da aslında onu evli olmadan binmelik şuanlık pek araba düşünmüyorum abi sen bir boşluğunda bak galeride olsa belki temizdir sıkışmıştır gerçek sahibi ucuza kapatmış olabilir galeri nakite çevirmek içinde galeride ucuza veriyorda olabilir
Tamam müsait olan en kısa zamanda bakarım Fatihçim ...
-
05 Eylül 2013, 00:48
Adil abi gezide sanırım.
Bu akşam yeni kasa x max sürdüm, sanırım ben aşık oldum .Nasıl anlatılır bilemem ama V stromla asfaltta 5 km gidip gelmiştim, konfor konusunda x max önde.Hani süzülmek tabiri vardır ya, işte tam bu motorun asfalt ile ilişkisi üzerine bu kelime çıkmış olacak.Ne istediğimi tam anlamıyla biliyorum ve maxi scooter için hedefi koyuyorum
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)