dutman gari izzetimi........arabaynan da motoruynanda gazlaycak artuk...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Hayırlısı olsun İzzet.A2 üstüne ne fark aldılar B için fiyat olarak?
Arkadaşlar 15T dişliyle bu gün rüzgarda sürdüm hayret ettim.Şarköye gittim giderken arkamdan esiyordu,dönerken tam karşıdan.Daha önce 14T dişliyle aynı yolda rüzgara karşı 5.vites yemiyordu 15T dişliyle 5.viteste rüzgara karşı sürdüm banamısın demedi çok rahattı sanki altımdaki motor gitti başka bir motor geldi.Kilo çok önemli, belki kilolu birinde aynı olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Kuşadasına motor gezisinden vazgeçtim.Yeni yaptığım yol programı Mürefte çıkış, Geliboludan kabatepeye, feribotla Gökçeadaya ,kamping'te 1-2 gün sonrası Çanakkaleye geyikliden Bozcaadaya 1-2gün kamping'te kaldıktan sonra geri dönüş.Belki belli değil.
Ah be geliboluya gitmeyi cok isterdim bol bol foto bekleriz abi
Kuryelikten zamanında ekmek yedim aga ben dahada olmaz o iş.Motoru yıpratmayı geçtim kendimi sinirlerimi yıprattığıma değmez.
Günaydınlar, hareketli bir haftasonu ardından tekrar işe geldik.Siteyi tam çözemediğimden rapor hazırlayamadım ama fotoğraf yüklerken hiç uğraştırmadığından tavsiye ederim.
Buda benden
http://www.motojektif.com/trip/Murat...sret-gidermesi
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Günaydın murat fotolar güzel,gelemedik işten güçten,önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
motojektif sitesini iyi bilirim güzeldir.deryalı kurucusudur,kendisi formumuzada üyedir.
istanbuldayım agalar.dudullu tarafında.modokodayım.yarın rıhtım vergı daıresınde bı ısım oldugundan gun evelınden geleyım dedım.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
murat geldi sağolsun castrol power 1 -10w40 mı ney yağ getirmiş. Hafif bi titreme vardı o bile kalmadı. Castrol actevo vardı. Zaten o yağa hiç ısınamamıştım. Murat la bi ara kapışacaz
selam arkadaşlar bende yani bi motor aldım salkano WOLF 125 yaklaşık 1 aydır takip edıyorum yazılarınızı zaten aldıgım motorda yabancının degıl onur erdemın motorunu aldım yani BOSTAFT motorunu aldım gayet memnunum bende mondial UAG125 vardı onu sattım bunu aldım sıfır tıtreşim var 5 yıldır takoza bınıyomusumda haberım yokımuş benım bi sorunum var direksiyonda nasıl anlatsam sankı motor direksiyonu takılıyor rahat degıl eskı motorum çok rahatdı nasıl desem sola çevırıyorum tepkıyı geç verıyor gıbı agır dönüyor önceki motorumda böle bi sıkıntım yoktu gayet çok rahatdı direksiyonu nereye çevırsem hemen dönüyodu bundaysa takılıyo gıbı bi yerlerı fazlamı sıkılı acaba pek anlamıyorum mtordan ama çabuk kaparım becerikliyim dir BU ARADA ADIM ÖZGÜR tardımlarınızı beklıyorum
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)