Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Ağustos 2013, 13:42
lubimaya54 adlı üyeden alıntı
adil abi ve tsubasa sıze su somun hakkında bılgıyı vereyım..az önce fabrıkaya aradım ordakı turan bey(gercekten cok ılgılı sorun cozucu biri)durumu anlattım.sonuc olarak somun eksık cıft olmalıymıs yarın kargoya vercek servıse göndercekler..olan durumu anlattım servısın on frenı kullandıgım ıcın gevsedıgını soyledıgımı turan bey on frenle alaka olmadıgını tamamen somunun olmamasından kaynaklı bır durum oldugunu kenndısıde dıle getırdı ıcım rahatladı,zaten kendısı dırek oradakı somun cıft oldugnu soyledı,artık ıs hallaoldu dıyelım.o somunu takım olarak cıftlı göndercekler uzerındekı deforme olmustur dedı..150 cc nın nezman gelecegını sordum cok yakın zaman da gelecegını soyledı bana..aynı zmanda wolfte herhangı bır degısıklık olup olmadıgını sordum ılerkı zamanlarda daha boyle bıseyın soz konusu olmadıgını soyledı ..sorunumu cozdugu ıcın tesekkurlerımı ılettım..kendısıde sıkıntı durumunla kontak kurabılcegımı soyledı..12 dk lık gorusme suresınce kendınsı resmen soru bombardımanına tutum
İşte bu kadar abisi inan senden fazla sevindim sorunun çözüldüğüne .Peşini bırakmıyacaksın böyle durumlarda servis salladımı fabrikaya...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
ahmet abı ortada tahrık yok.sen kayısı sıyır bıgun atla gel.yanlız adil abıyede soyle hangı saatte cıkacagını.bızım dere boyunda nasıl koyu bı golge kesfettım ımrenırsın.hatta evı tasırsın oraya.oderece.20 dk da 1 kova balık....calı cırpı bol.20 metre ılerde bıber tarlası kozlemelık patlıcanda mevcut.150 metre ılerde karpuz tarlası yanı kavun....400 metre gıdersen seftalı bahcesı.bunlara ılaveten sımdı üveyk zamanı....2 el atınca 4-5 üveyk garantı....yok abı dersen karacabeden kuzu etı alırız yokkk kardesım olmaz dersen gobel e gıder kokorec yerız.daha ne dıyım kı ben bılemedım....
Yahu daha ne diyecen Mutlu bide kuşsütü de bari ooh keyfim atlayıp gelecem şimdi anlatma o kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
Kafama esti şimdi 10-15 dk sonra bi Tekirdağ yapacamÇıkıyorum.
Reklamlar
-
26 Ağustos 2013, 14:24
arkadaşlar cbf 150 duro lastik takımı ihtiyacı olan varsa daha yeni dublex lastik
http://www.motosiklet.net/forum/sati...imi-temiz.html
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
26 Ağustos 2013, 17:18
ahmet abı ortada tahrık yok.sen kayısı sıyır bıgun atla gel.yanlız adil abıyede soyle hangı saatte cıkacagını.bızım dere boyunda nasıl koyu bı golge kesfettım ımrenırsın.hatta evı tasırsın oraya.oderece.20 dk da 1 kova balık....calı cırpı bol.20 metre ılerde bıber tarlası kozlemelık patlıcanda mevcut.150 metre ılerde karpuz tarlası yanı kavun....400 metre gıdersen seftalı bahcesı.bunlara ılaveten sımdı üveyk zamanı....2 el atınca 4-5 üveyk garantı....yok abı dersen karacabeden kuzu etı alırız yokkk kardesım olmaz dersen gobel e gıder kokorec yerız.daha ne dıyım kı ben bılemedım....
Vay arkadaş öle bi yazmışınki insanın yarın gelesi geliyor valla
lubimaya54 adlı üyeden alıntı
adil abi ve tsubasa sıze su somun hakkında bılgıyı vereyım..az önce fabrıkaya aradım ordakı turan bey(gercekten cok ılgılı sorun cozucu biri)durumu anlattım.sonuc olarak somun eksık cıft olmalıymıs yarın kargoya vercek servıse göndercekler..olan durumu anlattım servısın on frenı kullandıgım ıcın gevsedıgını soyledıgımı turan bey on frenle alaka olmadıgını tamamen somunun olmamasından kaynaklı bır durum oldugunu kenndısıde dıle getırdı ıcım rahatladı,zaten kendısı dırek oradakı somun cıft oldugnu soyledı,artık ıs hallaoldu dıyelım.o somunu takım olarak cıftlı göndercekler uzerındekı deforme olmustur dedı..150 cc nın nezman gelecegını sordum cok yakın zaman da gelecegını soyledı bana..aynı zmanda wolfte herhangı bır degısıklık olup olmadıgını sordum ılerkı zamanlarda daha boyle bıseyın soz konusu olmadıgını soyledı ..sorunumu cozdugu ıcın tesekkurlerımı ılettım..kendısıde sıkıntı durumunla kontak kurabılcegımı soyledı..12 dk lık gorusme suresınce kendınsı resmen soru bombardımanına tutum
Hadi gözün aydın geçmiş olsun Fabrikanın malının ardında durması çok iyi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
26 Ağustos 2013, 18:36
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Vay arkadaş öle bi yazmışınki insanın yarın gelesi geliyor valla
Hadi gözün aydın geçmiş olsun
Fabrikanın malının ardında durması çok iyi
fabrıka boyle malının arkasında durusa kendı kazanır..2005 ten bu yana 7 tane motor degıstırdım..bu su anlama gelıyor hepımız markalara gore hala potansıyel musterıyız..salcona kendını gelıstırdıgı surece kazanır
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
26 Ağustos 2013, 18:56
-
26 Ağustos 2013, 19:06
dişli yi tak bakalım adil abı ne gıbı bı faydası olacak.paylasımlarını beklıyoruz tabıkıde.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
26 Ağustos 2013, 20:14
-
26 Ağustos 2013, 20:20
motorun bi gencin eline geçtiği belli. revizyon devam ediyor (ahmet abi alınmasın onun da gönlü genç)
egzsosu nasıl boyayla boyadın benim de gözüme batan yerler var da
-
26 Ağustos 2013, 20:22
manisada ısıya dayanıklı boya bulamadım.Hoş bulsan da bir işe yaramıyor oda yanıyor.Kaliteli bir sprey boya ile boyamak en mantıklısı.Ben fawori marka kullandım 400 ml lik bir tüp egzoza ve koruma demirine yetti.
Ahmet abi motora iyi bakmış ben sadece accık görünüşünü toparladım.belki ilerleyen zamanlarda tur camı ile gündüz farı da takıp son noktayı koyarım.
-
26 Ağustos 2013, 20:30
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
kanka öncelikle eline sağlık çok güzel olmuş aynı sıfır gibi maşallah ama ön siperlik nikalajlı idi nikalaj boya tutmaz diyorlardı seninki nasıl tuttu kanka
-
26 Ağustos 2013, 20:54
fat280 adlı üyeden alıntı
kanka öncelikle eline sağlık çok güzel olmuş aynı sıfır gibi maşallah ama ön siperlik nikalajlı idi nikalaj boya tutmaz diyorlardı seninki nasıl tuttu kanka
vallaha fatih zımpara attım direk boyadım bişey yapmadım gayette güzel oldu.Belki ileride dökülür ama şuan için gayet iyi.Zaten görüntüsü pek önemli değil dökülsün pas yapmadığı sürece sıkıntı yok
-
27 Ağustos 2013, 00:12
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Eline sağlık Meriç gitgide güzelleşitiriyon motoru
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
27 Ağustos 2013, 01:29
ahmet abi işi bilenden almışlar yapana vermısler.....
-
27 Ağustos 2013, 01:31
-
27 Ağustos 2013, 01:48
tedaş ve dsi ile ilgili işlerim için bugun bursaya gıttım tabı yıne aksılıkler pesımı bırakmadı.merınostakı tedaş tadılat olayısıyla tasınmıs bulana kadar canım cıktı.ordan yıldırıma dsi ye gıttım o tekıne bu berıkıne gonderdı bı ton prosedur sonunda saat 2 gıbı ısım bıttı...ohhhh edıgım anda kaldırıma cıkarken sag ayagımla tersbastım ayakkabımda 12-15cm lık tırtılma meydana geldı.ya sabır dedım donus yolunda metro mrkete gırıp bı ayakkabı aldım.devam ettım yusuf kardesımız bursa cıkıs ıtıkametınede kıyak yapıp bı tukkan daha acmıs oturu yemek tedım.o ara telefon trafıgı zaten sıkkın olan canım ıyıce bunalma-delırme noktasına getırdı benı.yemek sonrası karacabey ıstıkametınde ılerledım.kbey e 25 km kla radyoyu acayım dedım anam oda ne.bır ankara havası.ulubat golunun ortaarında asagı yukarı sagda cep var daldım hemen arabadan ınıp sag kapıyı actım ses sonda.bır basladım oynamaya yarebbı yoldan gecenler muhtelen benı sarhos zannetmıslerdır.3-4 dk kadar oynadım.1 sıgara yaktım ıctım.yemın ederım tum derter orada kaldı.helva gıbı oldum.yolun kalan kısmını n ara gıttım bılmıyorum.bır kamera olaydıda cekeydık ana haber bultenınde seyretmek an meselesıydı gercekten....şiddetle tavsıye ederım.etraftan ne yapıo bu delı bakısarı oluyo ama stres e 1 e 1.o derece.
-
27 Ağustos 2013, 01:57
Hobaaaaa helalin var agaaa
-
27 Ağustos 2013, 11:44
helva gıbı oldum valla sorma aga
-
27 Ağustos 2013, 11:56
.kbey e 25 km kla radyoyu acayım dedım anam oda ne.bır ankara havası.ulubat golunun ortaarında asagı yukarı sagda cep var daldım hemen arabadan ınıp sag kapıyı actım ses sonda.bır basladım oynamaya yarebbı yoldan gecenler muhtelen benı sarhos zannetmıslerdır.3-4 dk kadar oynadım.1 sıgara yaktım ıctım.yemın ederım tum derter orada kaldı.helva gıbı oldum.yolun kalan kısmını n ara gıttım bılmıyorum.bır kamera olaydıda cekeydık ana haber bultenınde seyretmek an meselesıydı gercekten....şiddetle tavsıye ederım.etraftan ne yapıo bu delı bakısarı oluyo ama stres e 1 e 1.o derece.
abi ne adamsın ya
-
27 Ağustos 2013, 12:38
-
27 Ağustos 2013, 15:10
Adil abi disli hakkinda yorumlarinizi bekliyoz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)