sağol abim. Sana çok zor bi soru sorcam. Salcano alsam pişman olurmuyum? Ampul gibi aydınlat bakam benı.
sağol abim. Sana çok zor bi soru sorcam. Salcano alsam pişman olurmuyum? Ampul gibi aydınlat bakam benı.
Çok zor sordun yavs cevap veriyorum : Ben olmadım hatta ESD almayıp bunu aldığım için mutluyum.... Senin içinde aynısı geçerli olacaktır Salcano haricinde kafanda alternatif olan tüm markaları almadığın için mutlu olacaksın bence vereceğin fazla para cebinde kalıcak ve ennn azzzz !!!! aynı keyfi alacaksın
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
sağol abi. Ağzım kulaklarıma vardı valla. arkadaşın salcanoya talibim. Sıfır alırsam 3 bin lira, arkadaşın motorunu alırsam 2500 e falan gelecek.
evet tusubasa. Ybrye o kadar para vereceğime salcano alır binerim. Ne farkı varki? Daha ucuz olmasından başka?
hiç bir farkı yok
salcano yla alakası yok
jianshe de üretilip cıkıyor
şase de orada yapılıyor
şaseyi salcano yapıyor diyenlere itibar etmeyin
salcano ve kanuni bu motosikletleri ithal edip direkt müşteriye sunuyor
sadece üstüne markayı basıyorlar
ben alırken cok terettütde kaldım benimkisini
bir kere motor kısmı hata yapmadı
yagını suyunu değiştir bin
adem abi sana akıl vermek olmaz ama
ybr salcano yada benimkisinden al
emin ol cok farklı gelicek rahat edersin
geri kalan cb e, mondial asya onlar tırt
# motosikletle.blogspot
tamam. Buralarda salcano bayi 2 adet gözüküyor sitesinde ama 2 side pisiklet satıyor. arkadaşla anlaşacaz gibi. Hayırlısı olsun. 500 cebe kalır.
yok binmelik alıyom, satmalık değil.
Adem aldımı satmaz müzelik edene kadar biner artık ona tıpkı titan gibi tabi biride gelir 125 cc lik aynı güçte bi aletle tokatlar geçerse aha o zaman İnazumaya yapışır artık yanlışmı Adeeeeemmmm
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
doğru abi zaten ondan salcano alıyorum. Biri 125 cc ile beni tokatlarsa zaten çinli der geçerim. Zoruma gitmez yani.
heeeeeeeeeeee bende diyordum Allah Allah ybr den tokat yemek neden bu kadar ağırına gitti deye altımdaki motor japon deyemi ama tokatlayan ybr de çinli sonuçta jıanshe co. üretiyo onuda nası olcek şimdi peki
O zaman demeycenmi altımdaki çinli tokatlıyanda çinli noluyoz deye en iyisi sen Salcoya geçtinmi kimseyle kapışmada paşa paşa yıllar boyu bin
abi öyle deme bak. Fatihin motorda bi tuhaflık, gariplik var.
Tuhaflık gariplik falan yok sadece iyi bakılmış rodajı iyi yapılmış km si az 10 numara denilebilecek bi ybr sadece gideni gider ybr nin daha öncede görmedim ama duymuştum sağdan soldan sağlam kaynaklardan (falanın ybr 120-130 yapıyomuş diye) şaşılacak bi durum değil yani
Ama hep bunu savunuyorum ya YBR bu ya 120 yapsa ne 130 yapsa ne sonuçta sende bilirsin yılların motor binicisisin 125 cc bi motosikletin en güvenli en keyif veren en az yakan hızları 80-90 km arasıdır e bizde bu merete keyif almak için az yakması için biniyosak altımızdaki motosiklet sorunsuz 80-90 yapıyorsa olay bitmiştir Gerisi beni çok fazla bağlamaz üstünde durmaya çokta gerek duymam yani
---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:18 ----------
Hadi ben yatar Ademcim hazır F54 ün ybr den bahsetmişken yatayımda belki rüyamda üstüne biner turlar gazlar belki çözerim nasıl bi titanı geçtiğini üstelik senin titanı Kendine iyi bak nöbettesin herhalde dikkatli ol
doğru söylüyosun abi ama oynanmamış bi ybr nin bukadar gıtmesi iyi bişey. Yani herkesin ybr si o kadar iyi açılmaz. Demek istediğim bu. Standart 100 yapsa benim için geçerlidir. Ha bide az yakacak.
günaydın millet. Geleceğin salcano kullanıcı adayı. Ben.
Salcano fatih 2 motorum oldu, motorlardan başımı kaldıramıyorum diye uğramaz oldu burlara.
aga valla adem me motorunu satmaya nasıl ikna ettim bende anlamadım
ama kayınco su da burda olsa emin ol oda motorunu satardı
çünkü oda onu biri geçiyorsa satarmış motorunu benim geçtiğimi söylemeyecekler motorunu satmasın diye
len adem sende al salcano sessiz sessiz gez ha ybr ha salcano bak fat291 e adamın gitmediği yer kalmadı
bende motor alırken salcano alacaktım ybr olsun çamurdan olsun dedim 2 el güzel diye aldım yoksa bende salcano almıştım kısmet yani
ama bugün kü aklım olsa gene ybr alırım yalan söylemeyeyim ama esd alırdım
salcano da sağlam
bende biraz marka takıntısı var tek sorun bu lanet olsun içimdeki ybr aşkına
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
slm mıllet herkese hayırlı gunler kazasız belasız surusler herkese....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)