Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Ağustos 2013, 13:20
lubimaya54 adlı üyeden alıntı
Verdign bilgiler icin tsekkurler ustalarda ugrasmak istemiyo mendik yapayim desem ince somunu sokmek icin ön tarafi dagatcazmi bide o somunu hango anahtar acar..uste pul koysak kurtarmaz mi
yada bak şöyle yap, üsteki kapaklı somunu sök,
alttaki kontra somunları iyice sık.
sonra kapaklı somunun altına kalın bir pul at.
sonra sıkmaya başla üstteki kapaklı somunu. iyice sık
sorunun düzelir.
ben 200 kmde bir somun sıkıyordum. bir süre daha care bulamasaydım. ön takım dagılacaktı. masraf cıkacaktı.
Reklamlar
-
24 Ağustos 2013, 13:40
Tsubasa adlı üyeden alıntı
yada bak şöyle yap, üsteki kapaklı somunu sök,
alttaki kontra somunları iyice sık.
sonra kapaklı somunun altına kalın bir pul at.
sonra sıkmaya başla üstteki kapaklı somunu. iyice sık
sorunun düzelir.
ben 200 kmde bir somun sıkıyordum. bir süre daha care bulamasaydım. ön takım dagılacaktı. masraf cıkacaktı.
Kontra somunu icin hango anahtari tawsiye edersin benim makine 350 kmde 3 kere sıktırdim.ben cok hasasim bu konularda..peki kontra somunun altina nasil pul koydun zormu o somunu cikartmak.sence ust somunun altina pul koysak kesin cozum olurmu
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
24 Ağustos 2013, 13:54
kanka bak ust kapaklı somunu sıkamıyorsun sebebi de boru uzun geliyor. sıkamadıgında da boışluk oluyor sürekli.
iki türlü de zararı olmaz işini çözer.
üst kapaklı somunu cıkart, altına kalın pul at, somunu takmadan da altındaki kontrayı iyice sık.
en son da kapaklı somunu tak iyice sık.
kontrayı sökme direkt dediğim gibi yap.
kontrayı da ben çekic ve tornavida kullanarak sıkıştırmıştım
-
24 Ağustos 2013, 13:58
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
24 Ağustos 2013, 14:33
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
hemen bakıyorum, Masaüstüne yeni bir text dosyası açıp herşei oraya yazıyorum, daha sonra istediğin yere istediğin kadar kopyala abi
Servis işleri heryerde sakat
Madem yol var rapor nerde
Benim aklıma nasıl gelmedi,teşekkürler Murat
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
3.kere ince olan somun gewsedi servis diyorki ön freni cok mu kullaniyosun ne alaka ön fren susmuki yeryapiyoki daha 350 kmde 3 kere sıktırdim.alt ince somun gevsiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:50 ----------
http://r1308.hizliresim.com/1d/s/ruycr.jpg
Özkan,furç takımını sıkan alttaki somunlar 2 tane olması lazım, ben 1 tane görüyorum eksikmi montaj yaptılar acaba.Benim scooterde olmuştu bu sorun özellikle ön amortisör patlaksa ve çukurlara langır lungur giriyorsan furç takımı çabuk dağılıyor anlıyamazsın furç bilyeleri kırıldımı gevşiyor ayar tutmuyor yani ön furç takımını kontrol etmen menfaatine dediğim gibi alttaki civatalar çift olması lazım servise söyle tek vida sıkmaz ayar tutmaz ...Tek civataysa servisin suçu peşini bırakma...
-
24 Ağustos 2013, 15:31
Adil abi nasil bir is anlamadim..servise bir gideyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
Servis bide cok ön fren kullanmaktan dedi..resmen salladi..
-
24 Ağustos 2013, 15:52
ahmet abi o pastada bızı gorecekmı?????
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
24 Ağustos 2013, 16:35
Adil abi nasil bir is anlamadim..servise bir gideyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
Servis bide cok ön fren kullanmaktan dedi..resmen salladi..
Özkan ben resimde altta tek civata gördüm doğrumudur,doğruysa evet servis baya sallamış servisi geç bence ilgilenmiyor aç tlf Fabrikaya aynen olanları anlat...Fren okadar etkilemez dediğim gibi patlak amortisör ve hızlı girilen( özellikle 2 kişi )çukurlar furç'un dağılmasına daha etkendir.
-
24 Ağustos 2013, 17:34
Adil abi somun tek ewet alttaki..tanidik bi ustam war ona gidecem tsubasa nin dedigi gibi olmadi bu aksam kalin bir pul alpi denerim
-
24 Ağustos 2013, 19:37
egelim 43 adlı üyeden alıntı
http://imageshack.us/a/img838/9338/m8se.jpg
Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Allah herkese mutluluk ve sağlık içerisinde sevdikleriyle yaşamayı yaşlanmayı nasip etsin inş.
Bu arada motor artık resmiyette de Meriçin oldu perşembe günü Manisadaydım gene devir işlemlerinide hallettik tekrardan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullansın inş.
benim karakızın dosta gittiği için çok sevinçliyim
Elcikleri değiştirmiş zenon far takmış bakımlarını yapmış silmiş temizlemiş pırıl pırıl yapmış motoru Meriç gittiğimde kullandım sanki bambaşka bi motora binmiş gibi oldum valla
http://imageshack.us/a/img707/4607/zpmr.jpg
Ventoyuda sattım
işte şimdi artık motorsuzum ama 250 cc ye (Büyük ihtimallede YBR 250 YE) daha bi yakın hissediyorum kendimi
bu depo kılıfı yeni kasa ybr nin mi ? oynama yapmadan oturuyor mu direk ??
-
24 Ağustos 2013, 21:41
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
ahmet abi o pastada bızı gorecekmı?????
senin görülmeyeceğin kadar böyük pasta yapmaya bütçemiz el vermez aga
ersin90 adlı üyeden alıntı
bu depo kılıfı yeni kasa ybr nin mi ? oynama yapmadan oturuyor mu direk ??
Kılıf aldığımda üstünde gelmişti bir kez söktüm taktım ne sökerken ne takarken sıkıntı yaşamadım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
24 Ağustos 2013, 21:45
Adil abi somun tek ewet alttaki..tanidik bi ustam war ona gidecem tsubasa nin dedigi gibi olmadi bu aksam kalin bir pul alpi denerim
Özkan kardeşim senin motor sıfır değilmi?garantisi yokmu varsa servise git hakkını kullan...
-
24 Ağustos 2013, 23:47
egelim 43 adlı üyeden alıntı
senin görülmeyeceğin kadar böyük pasta yapmaya bütçemiz el vermez aga
Kılıf aldığımda üstünde gelmişti bir kez söktüm taktım ne sökerken ne takarken sıkıntı yaşamadım
http://www.yildizticaret.com/pro/2351/112/YBR-125-DEPO-KILIFI-2010-2012
buradaki ile aynı galiba değil mi ? buradan sipariş vereyim olmadı
-
25 Ağustos 2013, 00:18
pastayı alır gelırım ahmet agamada bak sen.
-
25 Ağustos 2013, 00:25
pastayı alır gelırım ahmet agamada bak sen.
Mutlu istediğin pasta olsun hemen yollıyayım meyvelimi olsun çikolatalımı ver adresi amma bayatlar sana gelinceye kadar onun için buraya geldinmi hatırlat ısmarlıyayım bi pasta Ahmet sakın alınma takılıyom Mutluya
@Ersin kardeşim YBR'nin kılıf bizim motorlara uymuyormuş bilgine...
-
25 Ağustos 2013, 00:30
adil abi pastayı fılan bosver ben gelem o yanada yakalım bı koca meydan atesı bı mangal semaverde çay ohhhh mis....
daha ne ısterım koyuda bı agac golgesı olursa
vur sohbetın dıbıne dıbıne
-
25 Ağustos 2013, 00:57
adil abi pastayı fılan bosver ben gelem o yanada yakalım bı koca meydan atesı bı mangal semaverde çay ohhhh mis....
daha ne ısterım koyuda bı agac golgesı olursa
vur sohbetın dıbıne dıbıne
Kısaca özetlemişin bizim içkimiz ÇAY
-
25 Ağustos 2013, 01:13
varmı daha otesı sayın abım.
-
25 Ağustos 2013, 01:21
ybr için 13T dişli var mı acaba
2 kişi dağ bayır motor zorlanıyo ön dişliyi 13 yapsam biraz iyileşme olur mu diye merak ettim son hız pek önemli değil zaten
-
25 Ağustos 2013, 01:24
bence arka dişliyi 2 diş büyüt.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)