Merhaba arkadaşlar.Duramadım gene wolf aldım.Aslında adetler gereği ahmet abiye giydirmem gerekiyor Neyse kısa keseyim işler bu ara yoğun pek bakamadım motora sadece yıkayıp foto çektim. Buyrun ;
Merhaba arkadaşlar.Duramadım gene wolf aldım.Aslında adetler gereği ahmet abiye giydirmem gerekiyor Neyse kısa keseyim işler bu ara yoğun pek bakamadım motora sadece yıkayıp foto çektim. Buyrun ;
Ahmet Abi geçmiş olsun, şu yan çantaları bize satmadın alacağın olsun
Fatih senden motor alınır arkdaş senin motorlar benim gözüme güzel geliyor nedense,
Meriç hayırlı olsun.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Murat o boku 1 kere yedim dahada olmaz Wolf candır.Ben kendiminkine takcam diye ugrasıodum hazırını almışım bozarmıyım
geçmiş olsun Ahmet abi inş. bir daha başına böyle şeyler gelmez benim motora gelirsek hafta sonu sökeceğim inş. bir ayar çekeceğim motordan ses gelmeemsi gerek birazda dış bakım yapacağım sonra bineceğim tın tın tın
tekrardan hayırlı olsun meriç bakıyorum egelim 43 yazılarını siperlikteki r6 yazılarını bile sökmüşsün hemen bakıma girmeye başlamış anlaşılan
motor güzel nurat kardeş sadece salcano kadar geniş selesi yok oda olsa 10 numara olurdu adem abideki motorumu çok özledim valla bu arada
umarım dandik rulman takmazlar. skf aldım ben. 3 rulman 25tlcik.
6004 aldım bende. ama buna ek 2 tanede küçük 6202 rulmanı aldırdı servis. kaç tane rulman var anasini sattımın tekerinde ...?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
meriç teklemenin sebebini buldunmu ? ona göre uzun yol çantama bir yedeğini koyayım.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
fatih özledinmi motorunu? Sana satılık.
çok erken sıkıştırıyosun. yapıştırırsın sübapları söyliyeyim. rodaj yağıyla üstelik
en az 500km yormaman lazım motoru.
Bi kere bastim..yoksa kiyamam kizima..motoru aldim araba camurlu yatiyo..
tamam. İnazuma almam 2 ayı bulabilir. Veya süpriz yaparım kimsenin haberi olmadan. Veya hiç almayabilirim. Duruma bağlı.
abi inazuma 130u geçmiyo diyolar
Şimdi geçen gün akü mevzusu olmuştu. Aküsüz çalışır mı? Gider mi falan? Bende bu akşam aküyü bir oto elektrikçiye bıraktım.
Yarın akşam gel al dedi. Ben yarın işe motosikletle mi gideyim, yoksa bir günlüğüne toplu taşımaya mı katlanayım?
ona bakarsan wolf rampa aşa 95 i geçmiyor ama bende 135. Adamlar basamıyosa benim suçum ne? 155 garanti bende. Canınızı sıkmayın.adamlar basmasını bilmiyolarsa ben ne yapayım?
bi dene bakalım. düzgün çalışıyorsa ve gidişi gaz yemesi aynıysa kullan tabi. esd si olan bir arkadaş aylarca aküsüz gezdiğini söylemişti.
abi bende alınma diye söylememiştim bizde 100ü geçmeyen wolf sende 130 görüyor artık inazuma rahat 160 diyecektim ama sen demişsin
top sped yapmadan olmaz. Düzde max 140 rampa aşa 155 km yeterli bence. Elimde patlarmı bilmem ama.
adem abi peki bişey sorayım bu işin püf noktası ne rodajı iyi yapmak mı
motoru açma muhabbeti var bide bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Dayımın kolunu da alçıya almışlar bugün
motor merakından bişey eksilmemiş. bileğimin kırılması motora binmeme engel değil sadece direksiyona geçmeme engel diyo
Lastikleri de irc yapıcam dedi benim motorda denemişti zamanında.
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)