Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Aralık 2011, 01:07
y4s3r adlı üyeden alıntı
Koruma demiri çok estetik duruyor. 2.500 tl sıfır km. kırmızı ve siyahı varmış ben gri istiyorum neyse bakıyolar olmadı siyah alıcam. Bu fiyata plaka ruhsat dail değil ne kadara mal olur hepsi dedim 3 .000 bulur dedi o kadar tutarmı sizce.
2500 motoru veriyorlar ruhsat plaka için 500 liramı istiyorlar bence çok en fazla 250 olur bence
Reklamlar
-
01 Aralık 2011, 08:52
y4s3r adlı üyeden alıntı
Koruma demiri çok estetik duruyor. 2.500 tl sıfır km. kırmızı ve siyahı varmış ben gri istiyorum neyse bakıyolar olmadı siyah alıcam. Bu fiyata plaka ruhsat dail değil ne kadara mal olur hepsi dedim 3 .000 bulur dedi o kadar tutarmı sizce.
2500 motora 150 plaka ruhsat ötv yi kim ödeyecek senmi?varmaz o paraya ben 2825 tl aldım ötv karışmadım (gerçi ötv çok değil) 150 civarıda plaka ruhsat tuttu 50 civarı sigorta
malzeme fazla tutuyor pantolon mont kask 400 e vardı.
-
01 Aralık 2011, 21:01
plaka ruhsat ötv ve sigorta onlardan mış motorun çıplak hali 2.500tl bunları ben mi yaptırmalıyım çok zaman alıp uğraştırır mı ve ken yaptırırsam kaça mal olur. Bu ayın 6 sı 7 si gibi almayı düşünüyorum. mont, kask, koruma demiri, kış olduğundan eldiven kar maskesi, korse ayaklar için rüzgarlık+yağmurluk park halindeyken branda vs gibi ekipmanlar da almam gerekiyor. bu ekipmanlar ne kadar tutar nereden almalı ve alırken neye dikkat etmeli ?
-
01 Aralık 2011, 21:11
y4s3r adlı üyeden alıntı
plaka ruhsat ötv ve sigorta onlardan mış motorun çıplak hali 2.500tl bunları ben mi yaptırmalıyım çok zaman alıp uğraştırır mı ve ken yaptırırsam kaça mal olur. Bu ayın 6 sı 7 si gibi almayı düşünüyorum. mont, kask, koruma demiri, kış olduğundan eldiven kar maskesi, korse ayaklar için rüzgarlık+yağmurluk park halindeyken branda vs gibi ekipmanlar da almam gerekiyor. bu ekipmanlar ne kadar tutar nereden almalı ve alırken neye dikkat etmeli ?
bence kardeş ocak ta al derim sebebi bir bandrol fazladan ödemessin en azından
bir ka.ç ilan var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6102343/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5181864/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4833770/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4752518/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7834048/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...n-fiyat/detay/
-
02 Aralık 2011, 20:07
bandrol nedir anlamadım ve ne kadardır.Birde wolf s mi iyidir aralarında ne fark var ?
-
02 Aralık 2011, 20:35
y4s3r adlı üyeden alıntı
bandrol nedir anlamadım ve ne kadardır.Birde wolf s mi iyidir aralarında ne fark var ?
bandrol vergi kardeş hani ocak ve temmuzda vergi ödersin ya araçlarda motorlarda o birde wolf s yuvarlak farlı ve km saatinin iç kısmı az değişik diğer yerleri aynı normalişnde ise siperlikle ve siperlikle öok az pahalı galiba ama rüzgazı kesiyor baya
-
03 Aralık 2011, 00:38
Yuvarlak farlı istemiyorum eski modeller gibi ve estetik değil hem ben rüzgarlık takmayı düşünüyorum konyadaki abi motoruna takmıştı sanırım. Ona göre pazarlık yaparım ne yapim çekilmiyor günde 4 vesait birde bu duruma istanbul trafiği eklenince katlanmaz bir hal alıyor. Salı günü gidip pazarlığa oturucam gri yoktu ellerinde yoksa siyah alıcam. Mont, kask, koruma demiri, kış olduğundan eldiven kar maskesi, korse ayaklar için rüzgarlık+yağmurluk park halindeyken branda vs gibi ekipmanlar da almam gerekiyor. bu ekipmanlar ne kadar tutar nereden almalı ve alırken neye dikkat etmeli ? gibi bilgileride paylaşırsanız çok sevinirim.
-
03 Aralık 2011, 01:39
y4s3r adlı üyeden alıntı
Yuvarlak farlı istemiyorum eski modeller gibi ve estetik değil hem ben rüzgarlık takmayı düşünüyorum konyadaki abi motoruna takmıştı sanırım. Ona göre pazarlık yaparım ne yapim çekilmiyor günde 4 vesait birde bu duruma istanbul trafiği eklenince katlanmaz bir hal alıyor. Salı günü gidip pazarlığa oturucam gri yoktu ellerinde yoksa siyah alıcam. Mont, kask, koruma demiri, kış olduğundan eldiven kar maskesi, korse ayaklar için rüzgarlık+yağmurluk park halindeyken branda vs gibi ekipmanlar da almam gerekiyor. bu ekipmanlar ne kadar tutar nereden almalı ve alırken neye dikkat etmeli ? gibi bilgileride paylaşırsanız çok sevinirim.
abi alacakların şeyler çok iyi güzel ama fiyat konusunu hiç bilmiyorum istanbuldada olmadığımdan nerde satıldığınıda bilmem kusura bakma bu konuda ayrdımcı olamadım :(
-
04 Aralık 2011, 03:36
fat280 adlı üyeden alıntı
abi alacakların şeyler çok iyi güzel ama fiyat konusunu hiç bilmiyorum istanbuldada olmadığımdan nerde satıldığınıda bilmem kusura bakma bu konuda ayrdımcı olamadım :(
ne demek abi birçok konuda yardımcı oldun çok sağol.. Motoru alınca resim atarım.
-
13 Aralık 2011, 03:41
Bu gün Salcano wolf almaya gittim avrupa yakasında 2 bayi var wolf s vardı birkaç tane ama görüntü olarak güzel görünmüyor diye diğer bayi ye gideceğimi belirttim. İlk motorum olacağı için scooter motorları görünce istanbul trafiğinde daha uygun kolay sürülebileceğini düşünmeye başladım. salcano nowa s 150 yi beğendim anahtar teslim fiyatı 2.700TL. Kararsız kaldım :S
-
13 Aralık 2011, 11:31
y4s3r adlı üyeden alıntı
Bu gün Salcano wolf almaya gittim avrupa yakasında 2 bayi var wolf s vardı birkaç tane ama görüntü olarak güzel görünmüyor diye diğer bayi ye gideceğimi belirttim. İlk motorum olacağı için scooter motorları görünce istanbul trafiğinde daha uygun kolay sürülebileceğini düşünmeye başladım. salcano nowa s 150 yi beğendim anahtar teslim fiyatı 2.700TL. Kararsız kaldım :S
kardeş zevkler farklısır birde wolf olan modele bak siperlikli onu da beğenmezsen artık başka model bakarsın ne alacaksan
-
13 Aralık 2011, 15:54
Gitmeden telefonla arayıp ögreneyim dedim salcano wolf için anahtar teslim 3.400 TL dedi magazalar arası fiyat farkı uçurum.
-
13 Aralık 2011, 16:56
yuh 3400 ha bence buradaki ilanlara baksen
-
14 Aralık 2011, 01:47
Gri olan satılmış onu alacaktım wolf s de istemiyorum zaten avrupa yakasında wolf'a 3400TL anahtar teslim söyledi anadolu yakasında fiyat araştırmadım. Bu gün grand dınk 250 cc maxi scooter denedim 3.000TL 2. el fiyatı motor düşmüş hasarı ve çizigi var dikiz aynalarını hiç beğenmedim kafayı eymek gerekiyor aynaları görmek için buda yolu kaçırmaya yol açabilir araştırmalarım devam ediyor.
-
14 Aralık 2011, 11:46
y4s3r adlı üyeden alıntı
Gri olan satılmış onu alacaktım wolf s de istemiyorum zaten avrupa yakasında wolf'a 3400TL anahtar teslim söyledi anadolu yakasında fiyat araştırmadım. Bu gün grand dınk 250 cc maxi scooter denedim 3.000TL 2. el fiyatı motor düşmüş hasarı ve çizigi var dikiz aynalarını hiç beğenmedim kafayı eymek gerekiyor aynaları görmek için buda yolu kaçırmaya yol açabilir araştırmalarım devam ediyor.
hayırlısı araştır tabi kardeş araştırmadan alma motor ne alırsan
-
18 Aralık 2011, 16:15
-
19 Aralık 2011, 12:49
güzel olmuş zincir koruma
-
19 Aralık 2011, 12:59
çok yakışmış zincir koruma işlevsel de ayrıca..sen lastiklere beyaz yanak da koy..beşiktaşk forever olsun hehe..biz de dün arkadaşın wolfûn jantlarini ve depo altı plastik parçaları boyadık..çok deli oldu resim çekip burada paylaşayim..
-
19 Aralık 2011, 13:48
hgdr adlı üyeden alıntı
güzel olmuş zincir koruma
sağol abi
dürümdöner adlı üyeden alıntı
çok yakışmış zincir koruma işlevsel de ayrıca..sen lastiklere beyaz yanak da koy..beşiktaşk forever olsun hehe..biz de dün arkadaşın wolfûn jantlarini ve depo altı plastik parçaları boyadık..çok deli oldu resim çekip burada paylaşayim..
at tabi abi birde wolfcu arkadaşıda üye yapalım siteye boş boş durmasın bizim bölüm bak ybrcilr bol bol yazıyor burası sakin :D
-
20 Aralık 2011, 02:08
arkadaşlar yamaha ybr esd 125 aldım. Almasaydım kesinlikle wolf alacaktım. Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı size teşekkür ederim. Ybr forumda yazarım artık. Herkeze kazasız belasız sürüşler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)