Arıza konjektör arızası cıktı 1 saat öncesine konustum halletigini söyledi ,Suanda konustum kula da 4 gibi burda olucak
Arıza konjektör arızası cıktı 1 saat öncesine konustum halletigini söyledi ,Suanda konustum kula da 4 gibi burda olucak
24 saat önce verdiğim sipariş istanbuldan geldi.Yol o kadar çekiyor zaten
Elcik koruma beklediğimden çok büyük çıktı, sevindim.Sis farı da çok küçük.Sis farı resimdeki vidalama deliği olan ile farklıydı aradım yanıltıyorsunuz insanları dedim ilanıda şikayet ettim ama bir delik için 25 tl lik şeyi gönder al yapmak istemedim.silikon anahtarlıkta göndermişler.Bakalım sisi nasıl yapıcaz
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
led lamba döşe sis farı kadar ışık verir heralde ;) hayırlı olsun.
TEşekkürler, Led alacaktım ama çok apaçivari duruyordu Sanırım eskilerin pasını bir şekilde söküp bağlantı yerlerni yenileyeceğim.Bunu da araya biryere mi taksam napsam Uzay gemisi gibi gezeriz artık arkada da led
Bu adam Ybr ye elcik koruma uyar dedi bari onda sıkıntı çıkmaz umarım
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Selamlar,bugün parçacıya dişli gelmiş aldım.
[IMG][/IMG]
Orijinal dişlimiz 14T
[IMG][/IMG]
Aldığım dişliyi taktım fakat göbekte biraz boşluk var dişli yerinde oynama yapıyor sizin taktığınız 15T dişlilerde oynama varmı?
[IMG][/IMG]
Güvenemedim arıza çıkarmasın diye tekrar eski dişliyi taktım.Sizin taktığınız 15T lerde sallantı varmı normalmi yoksa bunuda geri veriim.
Murat hayırlı olsun sisler hakkaten minnacık yanıltıyorlar insanı...
Bugün kursa gittim belgemi alırım hevesiyle, müdür beyler tatile çıkmışlar belgeler de onu bekliyormuş. Milli Eğitim müdürleri mi neyse onlar haftaya kaldı yine sezon bitiyor. Wolf kapıda yatıyor. Birde karakol için bekleyeceğim .
tam olarak hangi civata ? ben öndeki hiçbir civatayı sıktırmadım.
neyse olacağı varmış. karakız giderayak bi çelme çaktı ahmet ağaya
abi bu işler sakat işler. bence orjinali nasılsa öyle olmalı. yolda atarsa fena yapar adamı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
karakolda bekleme yok. kursun verdiği evraklarla git aynı günde alırsın.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
valla evrakları vericeksin. şöförler odasına falan düdükletecekler. sonra bide karakolda düdükleyecekler. 100küsür paran gidecek.
sabah gitmiştim ben. düdükleme işlemlerinden sonra akşamına ehliyetim hazırdı.
bide o sym orbit felaket yakar bulaşma sakın.. paketçilerde var ondan biliyorum. spacy yada fizy den başka scooter a bulaşma. benden tavsiye sana.
adil abi, orjinalinde boşluk yoksa, bunda varsa o dişli muhtemelen cg dişlisidir. Uyar. Ben 10 bin km kullandım. Kullanılır ama ybr dişlisi bulabilirsen daha uygun olur. Yani kullanılmasına kullanılır.
Tahsin abi ön takimin baglanti somunu war o gevsiyor direksiyonun orta gobegiradei kromajli somun..ama alt somundn ayar yapilip o somun sikıldi gevsek olunca cukurlarda vurma yapiyo bence montajdan kaynakli ama 2 kere gewsemesi entresan..ön takimi saseye baglayan somun
yarın bir bakayım. bende aldığımdan beri kasislerden uçarak geçtiğimde tak diye bir ses geliyor.doğrusu 100-200km gibi başladı o tak sesi gelmeye. belkide dediğin somun gevşediği içindir. tak tuk hep uçarak geçiyorum ben kasislerden. şimdilik birşey olmadı tak sesinden.
dün motorun arka dişli göbekte video da gözüken sorun / arıza yaşadım bana arıza göbekte gibi geldi ama bakıp yardımcı olursanız sevinirim ayrıca komple değiştirmekte istiyorum açıkcası ön ve arka dişli zincir arka göbek rulmanı değiştirmek istiyorum kaliteli uygun satan yer varmı bildiğiniz?
https://www.youtube.com/watch?v=SsuH6iE9SiQ&
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)