evet abi orjin 14. ben bugün iğneyi en üstten alttan birinciye indirdim. daha hava ayarını tam yapamadım. 8000 devir gibi tekliyor. katalizörde aktif. iptal etmedim.
düzde 4. vites 85e kadar çıkıyor. gene düzde 5. viteste 95 e kadar çıkıyor. ilginç olan tamgaz değillde daha az gazla bu hızda gidiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
aynen öyle.
motor sıcakken ve orta sehpadayken yağını boşalt.
tapa 12 yıldız anahtarla açılır. gerekirse puluda değiştirirsin. pul değişmezsen teflonda sarabilirsin tapaya.
tam 1 lt yağ koyuluyor. basit gibi gözüksede tehlikeli bir iş.
yağıda motor düz zemiinde orta sehpadayken ve ön teker yere basıkken kontrol etmen lazım. kontrol vidasınıda vidalamadan.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
adem abi dikkatli kullandıktan sonra basmakta sorun olmaz bende basıyorum ama yerine göre duruma göre yani birde sen dikkat et abi daha yeni bakımdan çıktı motor elinde kalmasın yine
evet vites pedalının altındaki vida ancak motor tam sıcakken değil soğumaya yakın değiştir yağını yoksa tıpa yalama oluyor kısa sürede benden demesi ben hep motor soğukken değiştirirm hiçde sıkıntı olmuyor
Fatih jıanshe (crypton) motorlu cuplar hangileriydi
Yok bi arkadaş alcakta almışken crypton motorlu alalım dedim sen bahsediyon bi ara da sorayım dedim
kUBA XR 100 dediğin xy 100 olmasın
fatih elimde kalsa ne olcek? Alırım bitane daha. veya yeni motor atarım üstüne. Kaza bela olmadıktan sonra sorun yok.
Faşo aga
Kahrolsun kapitalist sistem
yok abi xr 100 işte linkde vereyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-denizli-nur-motordan-kuba-xr-100-cup-92240998/detay/
ucuz yerde bulabilirsin araştırmak gerek 2 el olarakta bakının
senin için sorun değilse sorun yok abi şuan benim motordan ses geliyor düşük devirlerde ben allah ne verirse basıyorum patlarsa patlasın sorun değil
birde abi sana soru sorayım krank değiştiren sensin krankda boşluk olursa hengi devirde olursa olsun ses yapıyormuydu yoksa yüksek devirlerde kesiyormuydu sesi benimkisi 5 bin devire kadar yapıyor birde yüke binince yapıyor komporöserebinerse yapmıyor 2 bin devirde bile tuhaf bir ses sabit gazlada gidersemde yapmıyor
Koskoca sahibinden comda bir tane oda sıfır olarak var peki bu xr 125 yani eski kasa ybr tipli kubalarda bizim motor gibi jıanshemi onun hakkında varmı bir bildiğin
ben 2 tane daha buldum abi araştırsan belki daha bulunur bayilerine bakacaksın abi bulursun orada
http://www.camgoz.com.tr/asp/product/1386/KUBA-XR-100-CUP
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-sahibinden-sifir-km-kuba-xr100-motor-125818952/detay bak bu 1750 ye veriyor abi
birde xr 125 ler jianshe malıdeğil galiba abi olsalardı kendi sitesindede olurdu değişik bir ismi var ç ile başlayan o olması gerek ama ismi aklıma gelmedi
tahsın yagı bosalt ıyıece yarım lıtre kadar koy 2dk kadar calıstır cok bekleme calısık sal sonra mazotu.eger yogurt kabı koyarsan cıkan curufları gormen daha rahat olur.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Teşekkür ettim abi birde ona bakayım.15 dişi tavsiye ederim.Beni bile çekiyorsa sıkıntı yok demektir Yani tam uysal süren adam işi, Güzelçamlı'da bir benzinci geldi sordu motoru, onda CB varmış bindi bir tur.Bu 125 lik gibi değil dedi .Sonra klasik titriyor-titremiyor muhabbeti döndü.Ben Adem Abinin motoruna ilk bindiğimde dikkatimi çeken şey düşük devirde dahi yürümüyorum dememesiydi.Tekrar okuyunca motoru abartmış gibi olmuşum Wolf süper,harkulade kalite bir motor değil bence, ama bu kadar çok sevmemdeki en büyük sebep hiç bu kadar karlılık hissine sahip olmamış olmam.2 veriyorsun 4 veriyor.
İşte benim farkına varıp dip gaz yapmadığım, az yakmama sebep olay Sanırım Fatih'in menzili de bu sebepten çok uzun oluyor.Mesela birden gaza yüklenince motor direk son sürate çıkmıyor, ama o arada akıtıyor benzini.O yüzden ben özellikle uzun yolda yavaş yavaş veriyorum hem son hıza daha rahat çıkıyor, birden verince boğuluyor motor abi sen birde yavaş yavaş bir dene.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Yavaş yavaş gaz vermek ve Apaçi Adem tam bir tezat Adem gazı köklemeden yapamaz
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
yag degısımını ıhmal etme ben 1200km de standart degıstırıyordum
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)