Geçmiş olsun, köpek panik yaptırırsa büyük kazaya neden olabilir
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...stigi-ybr-125/
Geçmiş olsun, köpek panik yaptırırsa büyük kazaya neden olabilir
http://www.rialli.com/urunler/yamaha...stigi-ybr-125/
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
güzel gezi olmuş murat.
benim karakaçanda ağzına kadar dolu depoyla 350km de yedeğe düştü. devamlı tamgaz. var bir ayarsızlığımız :/ 100km/3.68lt yakmışım. seninki 100km de kaç lt yaktı tamgaz ?
ybr ninki uyuyor. ben daha yeni değiştim orjinallerini
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ben değiştirmiştim önceden aynı parçayı çoban köpeği tecrübem var ayıptır söylemesi.
Koruma demirinin önemini o zaman anlamıştım, işini yapmıştı
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Bizimkopek benim motora dusman geldi on tekere yandan kosarken vurdu ikimizde yerdeyiz nazara geldik yine
Tahsin abi bu sefer 480 gitti sürekli dip gaz gitmediğimden tam birşey söyleyemem.Ben genelde 5000 de şehir içi seyrederim, ani hareketlerden kaçınırım.Sen bana bakma yani
Bu arada Artık forumda YZF 125 racing sollamış, yetmemiş onunla kapışan mondial 150 cc yide sollamış bir çakma apaçi ile muhattap oluyorsunuz
Konu şu şekilde cereyan etti:Biz Kuşadasın'da Cb si olan Emircan arkadaşım ile Gocart yarışlarına gidip, kabak lastiği verdiği gazla 20 dk boyunca yengeç gibi dört tekerde yanlamıştık.Aynı grupta yarışa giren 2 adet ergene 2 tur bindirmiştim, hızlarını alamayıp dışarıda kapışmaya başladılar bizimle.Birde 2 eleman birden gel gel hadi gibisinden el kol yapmasınmı Adem Abi den öğrendiğim ince ayar ile bir yatışa geçtim.2 mizde dip gaz giden yzf yi soladıktan sonra ben birde mondialı solladım.2 side baktılar motoru patlatıcaklar bıraktılar Yazık yahu adam kaç para vermiş racing motor almış, sonra gelde 2000 liralık motor seni sollasın. İş mi Allah aşkına Ben olsam satardım şahsen .
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
iyiymiş murat abi ben de geçen dobloyla kapışıyodum
tın tın giderken solladım dobloyu baktım doblo gaza geldi basıyo ben de bastım 50 60 .. 100 e doğru gelirken haliyle doblo geçti
yzf cinin gözünden: parayı bastık racing aldık hem de en pahalısından yamaha, ulan k..ı kırık çinli motor beni geçti
Öyleyse hiç gerek yok 20 tl boşyere 100 giderse bana 300 gider zaten
insan resim çekmeye de mi üşenir
tahsin abinin adem abinin bide forumdan başka bi abinin resimleri harmanlamış. salcanonun yeni modeli de var tabi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33361762/detay
grı satarken bırısıde benım motorunkını koymustu
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
tahsın vıtrınde boy gosterıon daha ne olsun.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
eskiden adem ağanın motorunun resmini araklarlardı. şimdi benimkini araklamışlar.
resimlere baktımda hakkaten ben motorumu mahvetmişim. gene iyi dayandı kerata
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
geçmiş bayramızını bende kutluyorum biraz geç oldu ama salcano topiç bulmam zor olmadı yine her zaman ki gibi aktif şekilde devam ediyor.
bayramda bir tahe 8/9 yaşında bir çocuğa carptım hızım 20/30 km idi ön arka fren kitledik çocuk geldi sağdan koşarak sağ aynaya vurdu ben sol tarafa çocuk sol tarafa uzandık.
hemen geldiler kahvenin önünden çocuğu kaldırdılar çocuk bir iki dakikaya kendine geldi benim bir şeyim yok deyip oynamaya zıplamaya başladı .
ben diyorum soranlara çocuk bana çarptı çocukta babası gile anlatıyormuş motorlu bana çarptı buda bayramın karı idi,
bu günde benim eski bisiklet vardı yigen tekerleri şişirmiş
frenleri olmayan bisikletime iniş aşağı binmiş sonucu malum,
birde bunun üstüne mıcır eklenince piğen perte çıka yazdı,
az önce hastanedeydim kafanın iki üc yerine ayrı ayrı dikişler cene altına dikişler kollar bacaklar bandajlar içinde bisiklet bile bu hale getiriyorsa
dedim içindem motorsikleti düşünmüyorum,
neyseki kırığı cığıgı yok deri yanıkları ve dikişlerle atlattı kaskın önemini insan bir daha anlıyor keyifli forumlar dilerim.
Geçmiş olsun Ramazan Verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş seni çarptığın çocuğu ve yeğenini
Acı ile aran iyi ise hatay samandağ biberi ye günde 2 tane sipariş ver istediğin kadwr yemek ye kebap vs.. bu biberden 2 tane yeraen günde kilo verirsin tabi mide rahatsızlığı ve acının yan etkisi yok ise
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:50 ----------
Adaş sanada geçmiş olsun bu arada..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)