salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
tahsın mangalı yakmıs ahmet abi..sen spor dıosun...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Bende bir türlü kilo alamıyorum. Hep yemeğin düzensizliğinden olsa gerek. 1.66 boy, 59 kilo. Gören ilkokul öğrencisi zannediyor.
Bazen çocuk muamelesi görmek pek hoş olmuyor. Tabi kendini çocuk gibi hissetmek güzel birşey.
Yok len efem iştah aynı
Vallaha bende anlamadım abi nasıl oldu bu iş Gerçi senin dediğinde doğru ben biraz acele ediyom herhalde daha dün 1 bu gün 2 (bile olmadı akşama yürücem inş.)
Mangal oy oy oy aha o dediğini ben yapamam yanlış anlama mangal yaparım diyeti kasdediyorum
Ne güzel şeyler söylüyon sen öle hem yicez hem zayıflıcaz üstelik sporda yapmıcaz de bakalm tavsiyeni Ramazan
Aynen aga ya ben spor diom su gibi ter diom adam mangal dio
Senin kilo almana gerek yok bence güven Boyuna göre yeterince kilolusun zaten Daha fazla kilo aldınmı ben gibi olursun (1.85 boy 105 kilo ) zarar yani bende senin oranına yani boyumun 10 altına inmeyi istiyorum (75 kilo hedef) sen benim 78 kilodaki halim gibisin keşke bende o orantıda kalsaydım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Tahsin uzun yoldan sonra ağrı çekmiyorum fakat kuvvetli lodos beni etkliyor eve geldiğimde ruh gibi oluyorum
Evet arkadaşlar motorun ön cam ve topcase söktüm.10/50 Castrol yağı denedim fena değil fakat daha önceki yağım Mobil racing 15/50 daha iyiydi...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Yola çıktım youtube yükledim
http://www.youtube.com/watch?v=nlbqwe1yYSs
Arkadaşlar ön tur camsız ve topcasesiz bir fark göremedim fakat rüzgar motoru daha az etkiliyor daha az savruluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Aslında trafikten iyi deneyemedim,bu arada görüntüler kötüde olsa bir motor kameram var markası Go Adil-1
Tur camı aerodinamiği arttırdığı için rüzgardan daha az etkilenmesi gerekmez mi?
Tur camı olmazsa zaten rüzgar insanın bedenine çarpacagı için, yine aynı rüzgara maruz kalacağız.
tahsin silindiri değiştirip tekrar açman lazım. İyi açılmamış. Rodajda zorlanmış gibi gözüküyor.
ne bileyim abi. rodaj modaj yapmadıkki. bastık gittik
ben tırların arkasından giderken çok savruluyorum. bir sağa bir sola. artık nasıl makinalarsa rüzgarları bile kötü
valla o kiloyla direk 120 gider ybr söyliyeyim.
abi selenin artçıya geçiş kısmındaki yükselti benim tam kemiğime geliyor. sanırım o geçiş omurgamı rahatsız etti. az önce bi tur attım. ağrı falan yapmadı. neyse hayırlısı
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Merhaba millet görmeyeli nasılsınız bayram dolayısıyla yoktum biraz.
Karbon kaplama işine merak sardım bu sıra siperlik camına sinyale ve bazı ufak tefek yerlere yaptım aklıma geldikçe yapıyorum yarın resim koyarım.
Cbf 'i de teslim ettim bugün dayıma. İyi bakmışsın diyo.(Bayramdan önce salcanoyla yıkayıp parlatmıştım)
facebook.com/SalcanoMotosiklet
kılo konusuluyor gene arkadaslar...an ıtı barıyle 144 kg lık bır bunye var burda
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Balina gelince orkinoslar ortalardan kaybolur gözükmezler pek güven
İyi haftalar arkadaşlar,
alana satana cümleten hayırlı olsun.Perşembe gazlayıp Kuşadası/Güzelçamlı'ya gitmiştim bu sabah geri geldim mesaiye.Cuma sabahı ilk iş dombili kardeşimi alıp Aqua parka götürmek oldu.210 kg toplamda motora binince eski kasa chevrolet gibi yaylanmaya başladı, hatta bir ara 2 ye ayıracağız sandım En iyisi Ahmet Abi yi örnek alıp bizde spora başlamalıyız .Cumartesi sabah akrdeşimle denize girip, akşam yine Kuşadası merkeze gittim.Pazar'da Milli parka gidince tatili tamamlamış oldum kabaca.2saat 40 dk da gittiğim yolu 2 saatte dip gaz 95-100-105, inişlerde 110 gibi geldim geç kalma korkusu ile.Maşallah deyip tahtaya vurun Wolf taş gibi 480 km de yedeğe düştüm 20 km kala.Birazcık resim atalım kuru gürültü olmasın
Gece benzinlikte sigara molası(sigara içmiyorum ama mola keyifli)
Aqua Park
Gıllı şovv
Güzelçamlı tepesi, dağ suyu çesmesinin başında bir su içip biraz kangal okşadım, güzel esen yerler.
GErisi de milli parktan resimler, yüzüp durduk Var mı tatil gibisi yahu
Çamların arasında motor sürmek bambaşka bir deneyim bu da dip not
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Arkadaslar bizim motorun sol trafinda ayagimizi koydugumuz demiriin plastik burcu lazim bana biziki salak kopegin yuzunden dustum allahtan koruma demirini hemen taktirmisim..sadece demir cizildi ve o plastik parca yirtildi..nerden bulunur diger markalarinki uyarmi
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)