helal be abimin motoru çalışacak, az yakıp çok kaçacak ve eksozunun dumanını f54 fatihe koklatacak.
helal be abimin motoru çalışacak, az yakıp çok kaçacak ve eksozunun dumanını f54 fatihe koklatacak.
bi haftadır düşünüyorum. Motoru satsamda ne alsam diye. Cbr 250 ve inzuma 10 bin tl den başlıyo. ybr ye o kadar para veremem. Cbf 150 veya 250 sevmiyorum almam. Salcano wolf buralarda bulamadım. Yakın bi yerdede yok. Milas ta bi bayisi daha varmış. Son olarak oraya bakçam. Tvs apache görünüş var güç var ama biraz soğuk bakıyorum. İçime sinmiyor. Mondial veya kanuni alıpta kendime güldüresim yok. Açıkçası motor seçemiyorum. bu gidişle titana bi 10 sene daha bincez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:40 ----------
satılık 96 model titan. Alacak varmı? Uygun fiyata vercem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:53 ----------
Arkadaşım motorun ne renk, ne fiyat istiyosun? Bodrumda oturuyorum. Uzak ama belki bi çaresi bulunur.
Benzinin litresi 4.80 olmuş Adem bu saatten sonra benim için aman az yaksında eksozunu kim koklarsa koklasın artık arkideş
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
len bırak oğlum bu işleri seni ve kardeşini tokat manyağı yaptım daha ne olsun
ben taa sakaryadan kalkıp senin modifişinlı titanları yolda madara edeyim racona ters aga
sen eğer muğla dan gel beni geç eğer bu ybr yi benzin döküp yakmassam ismim f54 değil
hastasıyız dedeeeee
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Rakım fark edebilir yalınız dedeeeeee Bodrumda kuduran ybre Sakaryada uyuz eşeğe dönebilir yada Bodrumda uyuz eşşek gibi olan titan Sakaryada kudurabilir
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
aga sende amma saçmaladın he arada sadece 30 rakım var
bodrum da rakım 1 diyelim sakarya da 31 yani
aga titan da kuduruk amma biraz dumandan tırsıyor eğer ybr nin dumanı geliyorsa orda süt dökmüş kedi oluyor
adem in bi amca oğlu var benim motorun adem in motorları geçtiğine inanmadı olamaz filan dedi
ama sen adem in geçtiği ybr leri görsen hepsi dökülüyor
benim ybr öyle mi çil çil her bakımı tam lastik havalarına kadar kulavuza uyuyor yani sen ötekileri görsen hepsi apachi
Yok aga saçmaladım ben 25 senedir motor binerim hiç gelmediyse başıma 2-3 sefer geldi 50 km ilerdeki ilçede farklı merkezde farklı giden motorlarada denk geldim tecrübeyle sabittir yani he ama ille olacak diyede bir şey yok ihtimal dahilinde olduğunu bil yeterli
len olum dedikodumu yapıyonuz burda? Aldıracaksınız bana 250 cc ondan sonra fazla oynamıcam artık motorla. Fatih hiç rampalardan, şehir içi ışıklardan veya komple şehır içi, bide kalkışlardan hiç bahsetmemiş?
Zaten siz işi baştan yanlış yapıyosunuz benim bildiğim kapışma mesafeyle olur örnek biz buradan Yoncalıya (16km merkeze uzaklığı) ilk varan diye kapışırdık (tabiki gençlikte ) öyle düzde az uzayıp gitmeylen geçtim eksoz koklattım v.s olmazki o zaman sende rampada ona koklattın eksozu
benim motorda vites gostergesi calısıyor.benım le aynı gun aynı renkte alan bı arkadasımınkınde gostermıyor.ben servıse sordum ampulu harlamıstır dedı.sonradan taktırdı ama yıne calısmadıgını soyledı o arkadas.sanırım montaj esnasında eksık kalmıs.yada servısın soylemesı boyle.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
motorum gri renk.fotograf yuklemeyı bılmıyorum ama bı sekılde bırılerıne yuklettırmeye calısırım.motoru aldıgım gun servıste lastıklerını dublex yaptırdım ve koruma demırı taktırdım.sadekahve nıkıyle yazmıstım o gunlerde.28 nısanda satın aldım.bırde kafalıgına aksesuar olarak türk bayragı yaptırdım reklamcıda.1200km de bır yag degıstırdım 1 kezde bujisini degiştirdi.sonrası benzın parası. 2500 desem cokmu olur kıs sezonuda geldı.bakarım ben motoruna dersen 2300 e veresım var.
Alın satın ekonomiye can katın
wolf benimkide arkadasınkıde.aynı gun aynı bayii den aldık.o sabah saat 11 de ben saat 13 te aldım
abi fatih benim dostum. Geçse ne olur, geçmese ne olur? Bu işler muhabbet, gırgır olsun diye. Ama harbiden bu güne kadar gördüğüm en hızlı ybr. Düzde sabit 120. Cübbeli ahmet hocaya okutmuş fatih.
Valla iyi denk gelmiş o zaman hep "s" lerde gördüm vites gsötergesi Wolf te hiç rastlamamıştım
---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:08 ----------
Gelse birde ben okucaktım da gelmedi yanıma dönüşte uğrarmıki diye baktım uğramadıda
beyler bu sidik yarıştırma işleri bize göre değil bizim bi tarafımızda artık kıllar ağırmış
artık kim kimi geçer ben anlamam 120 düzde giden motorunuz varsa benim arkamdan gelirsiniz haberiniz olsun
ama adem bodrum da bi motorlar tokatladım anlatamam ybr mi dersin cbf dersin innova mı dersin cb125 bilimum çinli ne denk gelirse ama 125 cc veya 150cc ne dersen de sukuturları sayamadım bile ama ben bi dylan veya ps 150 ile denk gelmedim ahh ahh
Tabi tabi birde bana denk gelmedin
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)