cümleten ramazan bayramınızı kutlar nice bayramlara Allah u tealalnın ulaştırmasını isterim
cümleten ramazan bayramınızı kutlar nice bayramlara Allah u tealalnın ulaştırmasını isterim
S.a abilerim herkezin ramazan bayramı kutlu olsun meric abi arabayı vermiş demek ben bile bilmiyordum hayırlısı olsun
Yok unutmamıssın yazmıssın oraya
s.a hayırlı geceler tekrar hayırlı bayramlar
Eee forumu takip etmememin sonuçları bunlar İzzet ayran severmisin
arkadaşlar benim wolfte 1. vitesten 2. vitese geçişte çok büyük sıkıntılar yaşıyorum hızlı kalkış yapmam gerekiyor okşasam da yapıştırsam da vitese 0da kalıyor 2ye zor geçiyor ne yapmalıyım?
eyvah şanzuman dagılmış.motoru ındırmeden olmaz o.vites dişlilerini dogramışşın.1ve 2 vıtes dıslılerı degısmeden olmaz.ınsallah 3-4-5 saglamdır.şimdi nerden baksan 150 ustalık alır usta.motor ındırcek....naptın bole be kardesım..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
nerde bu mıllet
yaklasık 15 gun once aldıgım toyota corolla eco 99 model aracımı bayramın 2.gunu cok ıyı bır kar ıle ogle saatlerınde satmıs bulunuyorum.(9250+700 alım satım sıgorta yag degısımı dahıl) (sattıgım fıyat 11500tl)paramı nakıt olarak aldım arabayıda teslım ettım.satıs ptesı gunu gerceklesecek.
bakalım nasıpte varsa corolla yada mazda dusunuyorum araba olarak.
kısmetımızde ne varsa kasıgımızdanda o cıksın ınsallah.
mutlu abi hayırlı olsun bana da şöyle 15 civarı otomatik vites bi araba tavsiye edermisin...
Mutlu hayırlı olsun tekrar
Arkadaşlar bu günden itibaren spora başladım sauna eşofmanları giyip günde 10 km tempolu yürüyüş yapıyorum artık
Salcoyu Merice nişanladım artık emanet oldu bende o yüzden binesim gelmiyor scooter ve serçenin anahtarlarınada yengeniz el koymuş durumda (ordu yönetime el koydu sıkı yönetim ilan oldu artıkın bizim evde ) ee bu yüzden napıcaaaaazzz yürüyeceeezzz meeccbuuurrr
Şaka bi yana bu gün ilk günüm evden iş yerine (5km) yürüyerek geldim sabah ve kendimi çok zinde hissediyorum yahuu
Yani uzun lafın kısası spor canmış aga
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Benim ileri görüşlü sevgili karımda bunun farkında olmalı ki arabanın ve motorun anahtarlarına el koymuş vaziyette (her ikisininde yedek anahtarlarının annemin evinde odamda duran dolapta olduğundan haberi yok tabiki )
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
Kurbağa göz dediğiniz yuvarlak farlı Toyotalarmı
fatıh 15 cıvarı ıyı arabalar var ama sorarsan ototmatıc sanzuman araclara bınme derım.hem ıkıncı el durumundan hemde o fıyalarda bulacagın arac ekmegı yenmıs olur.ayrıca ıyı bılmeden almakta uygun olmaz.bu benım dusuncem.
elbettekı karar senın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
arkadaslar tesekkur ederım.bakalım kısmetımızde ne cıkacak.gercı 2000 model bı toyota var 12 bın ıstıyo klımalı fılan.hafta bası bakıcam ama aklımdan mazda fılanda gecıyo.dedım ya ya nasıp...
Önce bi motor al artanıyla araba al aga
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)