Gece aydınlatma konusunda ne söyleyebilirsin
Aydınlatma konusunda Tahsin abi ye katılmıyorum.İlk önceleri ne xenon ne orjinal ampul ne de 15 tl ye kakaladıkları ampul Cb ninkinin yanından geçmiyordu.Ama 35W philips ampul Adem Abi önerdi, bende sana önerebilirim.Sarı ışık her zaman uzun mesafeyi xenondan iyi gösteriyor.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
teşekkürler
araba kullanmaya alışınca biraz zor olucak ama zamanla hallederiz
Arkadaşlar sizlerden rica etsem zincir germe olayını fotoğraflı şekilde anlatabilir misiniz?
Hayırlı Bayramlar millet ben köye kaçar
Eyvallah sağolasın Ramazan
Serçedes duruyor Meriçle değişeceğim araba eski kasa doğan 86 model nasipse kaportasına boyasına masraf edip toplucaz sezona kadar sonra Serçeyle beraber satıp SYM Wolf alırım herhalde
Aldım Muratçım sağolasın sen söylemeyi unutmuşunda bizde kabahat yokmu verdiğin nu8maradan muavini aradım Afyondan çıktık geliyoz dedi bende ona sormamışım hangi firma diye (insan bi sorar değilmi) tekrar ararım açmaz saat 5te Kütahya garajına giren her otobüse sordum artık Bodrumdanmı geliyonuz diye sonunda aldım ama sağol kardeşim eyvallah
Sana iyi tatiller hayırlı yolculuklar aman dikkatli ol
Yağmur ve güvenlik sıkıntısı olmasa alınır
Gece aydınlatması arkadaşlarında dediği gibi Philips 55 w ampülle olursa çok güzel
Hayırlı bayramlar Enes Allah yenisine erdirsin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Bayramınız mübarek olsun arkadşlar, büyüklerimin ellerinden, güççüklerin gözlerinden öperim
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar. Bende bayram süresince yokum buralarda
Adamın yarasına tuz basma Amet abisi
---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:35 ----------
Fiyat hakkında bir bilgi paylaşmadı daha detaylı bilgiyi en kısa zamanda veririm
Ama şu bir gerçek Mesut hoca gibi pahalıya satmayacak
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Mesut hoca ne satıyoduki sismi?
her ikiniz içinde hayırlı olsun ahmet abi güle güle kullanın ikinizde
sym wolf bence çok güzel motor yakıtta fazla yakmıyor titreşimde yok e tip desen var e başka ne olsun birde fiyatı ucuz olsa tadından yenmez
inş. sende alırsın abi bir wolf
Tüm arkadaşların bayramını kutlarım iyi bayramlar
Ahmet hayırlı olsun,anlaşılan Sym Wolf'e yatırım yapıyon
ramazan bayramımız mübarek olsun
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
bayramınız mübarek olsun. Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim.
Bu gün kardeşimin az yaktığı için motor alacağını öğrendim(kendisi motordan hiç anlamaz,hayatında motora binmemiş)aradım ne model alıcaksın cupmu ı-ıh scootermi ı-ıh benimki gibi viteslimi yok dedi ben gerçek motosiklet alıcam HONDA ben wolfün motosiklet olmadığını bilmiyordum bugün öğrendim
Şimdi merak ettiğim şehir içinde az yakan hangi vitesli Honda modelini alacağı
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)