"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
alın-satın ekonomıye can katın....boyle gıderse forumdkı herkes bırbırının motorunu alacak...kımse kımseye gozunun ustunde kasın var dıyemez ne guzel.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Slm arkadaşlar salcanolara baktım bugun
Wolf 2800 tl
Wolf s 2700 tl
Arasındaki fark nedir özellik olarak
Birde fiyatlara ne diyorsunuz
Peşin bu yazdığım fiyatlar
nerelısın motor tecruben varmı soyle kısa bı ozet gecsen daha cabuk yardımcı oluruz.salcoyu sorarsan hemen al...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:52 ----------
bayram dolayısıyla gelen gıden cok oluyo bızım ev baya bı kalabalık oluyo dıye havalarda ıyıce sıcaklıgını hıssettırınce ptesı eve bı klıma taktırsam ıyı olacak kanısına vardım.ramazan dolayısıyla servıs gec saatte gelse olurmu deyınce sahura kadar sorun olmaz dedım.2 gıbı ıs bıtmıstı.servıs elemanları gıdınce arta kalan nylon kutu gıbı atıkları bahcede yakayım dedım....bu da çin malımı dıye kutuyu bırkalarken MADE İN BRASİL yazısını gordum.....
arkadaslar ölsemde gam yemem artık
ARTIK BİZİM EVDE LATİN RÜZGARLARI ESİYO
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Edirne
Motor kullanmada sorun yok
Wolfları bilmiyorum
S ile düzü arasında ne fark var
s lerde vites göstergesi var ve kafa tasarımı farklı. Yuvarlak far, rüzgarlık yok falan. Motor bölümü aynı.
hayırlısı olsun abi. bu meriçte amma kirli çıkı çıktı. 4 tekeri varmışta söylemiyo.
yakışır. acayip kalite akıyor makinadan. bi git abi marş sesine bile hayran kalacaksın
youtube açsa bakacağımda. maalesef
fiyatlar güzel. wolf te kafa grenajı var. s de yok. ikiside aynı sayılır. s yuvarlak far olduğundan daha bi motosiklete benzesede wolf daha çok satılıyor.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Tahsin mp3 çalar ayna takımı o video
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:51 ----------
Âdem sen vardiya mısın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:58 ----------
istanbul Tuzla'da plaka ruhsat anahtar teslim 3000 tl idi üçerler motor netten ararsan irtibat numarası bulabilirsiniz
Salcano Motosiklet Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/SalcanoMotosiklet
Ramazan ALTUNIŞIK
Evet oldukça ilginç ayrıca çokda kullanışlı ve hırsızlara karşı güvenli (ne bilsin aynada mp3 çalar olduğunu) tesisata neden zarar versinki bağlantısını düzgün yaptıktan sonra bir şey olmaz endişe etme
Eyvallah Tahsin sağolasın Meriç bir süre önce yazmıştı sanırım YBR yi sattım 4 teker aldım diye SYM Wolfe bindim Ramazandan kısa bir süre önce Yasin 942 gelmişti yanıma ziyarete onun Wolfe binerek test etme şansım olmuştu hakikaten çok güzel makina
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
şimdı evdeyim yatacam. Evet vardiyadayım her gece.
Allah rahatlık versin Adem ağaaaa
ben direk hoparlörlüsünü kullanıyorum bir sıkıntı yok çinden 20 dolara aldım içinde alarmda var anfisi ayrı benimkinin aynaları sökmeye gerek kalmıyor
sercedesi okuttunmu abi, meriçten alacağın araba markası neyki bizde bilek
hayırlısı olsun benimde hoşuma gitmiyor değil, ama mondiyi sıfır alınca bir iki sene binerim inşallah
o zamana ucuzlar heralde bu meretlerde yakıt tüketimi çok hoşuma gidiyor volfün anlattıklarına göre mcx ile aynı
eren al kullan bir şey olmaz akü den bir şey çekmiyor fazla ben yolculuk boyunca dinliyorum
aynalısı değilde direk höparlörlüleri tercih etmeni isterim
alttaki linkteki gibi
http://www.aliexpress.com/item/2013-...943415080.html
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Cümleten hayırlı olsun diyelim.Ahmet Abi yağı alabildin mi?Dün acayip bir mesai geçirdim cinnet geldi, Yönetime döşedim atarlı bir maili.O kafa ile firma ismi bile yazmayı unutmuşum sabah farkettim.
Yarın akşam yola çıkıp tüm mesleki stresi arkamda bırakacağım an için kalan dakikaları sayıyorum.Yardırıcam Kuşadasına, artık sonunda baya tatil yapacağım sanırım.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Hangisini tavsiye edersin
Yan çanta muhabbetine şöyle birşey alınır mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...33614760/detay
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)