ahmet abi sağol. Tavsiyene uyacam demiyorum ama uymaya çalışacam. fatihten motoru aldığım akü hala üzerinde. Cayır cayır çalışıyor. Allah bilir ne kadar oldu fatih bu aküyü taktıralı yakında nazar değer biter.
ahmet abi sağol. Tavsiyene uyacam demiyorum ama uymaya çalışacam. fatihten motoru aldığım akü hala üzerinde. Cayır cayır çalışıyor. Allah bilir ne kadar oldu fatih bu aküyü taktıralı yakında nazar değer biter.
Bülbüloğlu mu ne öyle bi marka akü olacak sanırım senin motorun üzerinde sen böyle dedin ya bitmeyecekse bile biter artık o akü
Onur tebrik ederim,
Güven Allah kaza bela vermesin yakışıklı kerata.
Ahmet Abi dün senin motor yağını verecektim ama illa rabaya vereceksin dediler almadılar.Bugün 7 de çıkıp 7:30 arabasına yetiştirmeye çalışacağım.
Güven farın otomatik yanması görünür olmak için güzel bence.Bende devamlı yakıyorum mesela gece-gündüz.Tek kötü tarafı benim 'ninja girişi' dediğim sessiz ışıksız takip veya yaklaşma yapamıyorsun .Fanteziye bak
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
adem abi sana motoru satmadan 5-6 ay önce değiştirdim ben aküsünü orijinal aküsü değil üstündeki ama orta sınıf bir akü şarjı var mı yok mu akü bitik mi akünün üstünden bilebiliyorsun değişim zamanını anlayabilirsin bu sayede
Ahmet abi bülbül akü bana 3 seneye yakın gitti sonra şarj etmeyiverdi bede değiştirdim adem abiye satmadan bir kaç ay önce
abi bende düğünvar diye geliyorum. gündüz gidip gece geri döneceğim inşallah. takıyı takıp hemen döneceğim. amcolunun düğünü :(
abi farı açınca stop etmenin akü ile ilgi yoktur. çünkü akü hiç takılı olmasada motor normal çalışır. elektrik yetişmiyor sanırım. konjektörmü statormü bişey diyolar. onun değişmesi lazım..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Benim sis farları çok küf yapmaya başladı.Çokta narin birşey sıkamıyorum, silemiyorum yakında düşecek.Sis farı önerisi olan var mı dır?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...32497295/detay
Böyle birşey mesela?
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
selam arkadaslar.
adıl abı ıyı olduguna sevındım.
adem senın akü bıtecek aga...ruyama gırdı.
ahmet abı akuyu degıstır.
tahsın sende dugune gıt.
murat sende sıs farlarını degıstır.
onur sende en kısa zamanda kullan motoru paylasımlarını beklıyoruz.
tamam herkese ızın verdıgıme gore sorun yok deılmı
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Tahsinim aman dikkat et tam bayramda motorla yola çıkacan malum bayramda bizim yolların durumu,Allaha emanet ol güle güle git gel..[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
Murat güzel bişey beğendim...[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]
Mutlu toptan hallettin hepsiniayrıca iyi dileklerin için teşekkür
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Bulunduğum yerde tanınmış marka yağlardan 2 tane var Mobil racing1 15/50 ve Castrol power1 racing 10/50 ilk Mobil racing koymuştum burda 30tl ikinciye castrol power1 racing 10/50 aldım 27tl bakalım nasıl deneyip görecem
[IMG][/IMG]
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Adil Abi yağ ile ilgili yorumları bekliyoruz,
Fatih kardeşim bekliyorum o halde, teşekkür ederim.Fiyat hakkında ne düşünüyor acaba?Haberlerini ve fotoğrafları bekliyorum
O zaman Allah senin aküye zeval vermesin benim problem başına gelse demek hiç çalışmıcak senin motor fara bi düğme koyarak kontaktan ayırmanı tavsiye ederim devamlı yakacaksan gene yak ama kontrol sende olsun
Aman dikkat et yollarda o zaman hatta gece çıkma yola bence ertesi gün gündüz dön geri
Tamam Muratçım sağol arabanın buraya varış saatini bildirirsin buradan alırım ben onu
Toptancılığamı başladın aga benim gibi sende dün aramışın gece geç saat fark ettim geri dönmedim artık aga hayırdır inş.
Abi memnun kalacağına garanti verebilirim ben devamlı kullanıyorum o yağdan power 1 racing 10/50 vites geçişleri yumuşacık ve 5 bin km sonra bile bozulmadan çıkıyor nerdeyse karterden
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
murat sis farları güzel gözüküyoda kaç wat? Hüüüp diye aküyü çekmesin?
Herkese tesekkur ettim. Ben simdi kac TL daha odeyecegim karakol vb yerlere ehliyeti yenilemek a2 eklenmesi icin tam olarak rakami ogrenemedim.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)