http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=133508021&rnd=9205. Sizce km gercekten 60.000 mi
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=133508021&rnd=9205. Sizce km gercekten 60.000 mi
bu tür motorlarda balansör olmuyor. arazide anlaşılmaz ama yolda giderken böbrek taşı düşürür.
yoldan sinyal vites kolu manet lerini falan toplarsın. asya 200 in başlığını bir oku derim.
ayrıca o cantlara tubeless lastik olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
adam 1000tl ye bıraktığına göre 60.000km de olabilir.
ama egsoz bile sararmamış. aynalar orjinal. pek 60.000 de gibi durmuyor. diri kalmış. yada çok çok temiz kullanılmış. ilginç
a
Salcanoya arkadaş geldi
Dayım artvine gidince cbf'i bana bıraktı ben de garajda yer olunca salko'nun yanına çekiverdim. Depo yu da dolu bırakmış lazım olursa bakarız icabına
Tüm arkaddaşların kandili mübarek olsun. Gerektiği gibi geçirmek dileğiyle
facebook.com/SalcanoMotosiklet
murat arkadaşım geldi akşama doğru. Bana eski arka çantasını getirmiş sağolsun. Benimkinin yanında sıfır gibi duruyor o ayrı
ngk iridyum buji getirttiriyorum 2 tane. Muratla ben takacaz motorlara.
Ahmet abi yağını murata verdim. Bi kaç güne kargolatır herhalde.
Sağolsun adem abi büyük gönüllülük yapıp yağ koydu. Yenge de düşünmüş börek felan alışırsam bela olacağımın kimse farkında değil. Yağ pazartesi sabah kargoda
sağol murat oruç olmasam güzel bi sofra kurardık ama. :( neyse börek iyidir. Yağ aklımdaydı zaten unutupduruyodum. Ahmet abiyede göndermekte baya bi gecikmiştim zaten. sağol.
yağ muhabbeti nedir diye soran olabilir yenilerden. 20w50 organik zeytin yağı
Tahsin sen Tekirdağa 4Ağustos pazarmı 11 Ağustos pazarmı gelmeyi düşünüyordun,gelirsen İstanbul tarafındanmı Çanakkale yönündenmi geliceksin?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
ahmet abi sanaq da bizim gurubun yanında bi çadır yeri ayarlarız 500mt kare
Sizin Tansaşlarda motordamı satılıyor
Motor oldukça yorgun duruyor olması imkan dahilinde ama km ye bakarsak 6bin kusurde sahibi son rakamı yani odiometre( günlük km sayacını) da dahil ederek yazmış olabilir ilana
Eyvallah Adem cim sağolasın Allah razı olsun
Sende sağolasın Murat teşekkürler
Hele bir gelsin bakalım da Adem hiç belli olmaz belki ticaretine bile girebiliriz bu yağın senle o zamanda demiştim işyerinde çok soran oluyor
Stand falan açmıcam la netcem ben 500 metrekare yeri yerin metrekaresi değil dostlara yakınlığı önemli Fatih yoksa hepimiz eninde sonunda 5 metrekare yere sığdırılmıyacakmıyız 500 metrekare de neymiş
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
atalarımız demıs ye dunyada mekan ahırette ıman dıye....acep dıyom bırı soylerken fatıhte kulak mısafırı olduda ondanmı oyle bı teklıfte bulundu....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Sağolsun gönlü zengin kardeşimizin göbeğe göre yer tahsisi yapıyor anlaşılan ve benim şuncacık balkona 500 metrekare yer veriyorsa senin verandaya koca festival alanını bağışlıcak herhalde Mutlu
2 donum yer lazım bana gece uykuda cok delı yatıom ben abi...
arkadaslar oglen oldu nerdesıız yaw....
Abi ben burdayım. Ben genelde okuyorum, pek yazmıyorum. O yüzden varlığım yokluğum belirsiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)