Şişko Sakaryalı nolcak
Şişko Sakaryalı nolcak
ben senin gini 3 hane li kilolara gelmedim daha
Onunda olması imkan dahilinde mesela ben bundan 6 ay öncesine kadar iki haneli kilolarda takılıp duruyodum ne güzel
yalan konuşma iznikten bi foto atarım görürsün göbek ne kadar önden gidiyo diye
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
n'oldu yoksa 900gr zayıfladın mı
sakarya festivalinde görürüm seni 14 gün sonra koca göbek
900 gram zayıflamadım aksine 9000 gram şişmanladım nasipse görüşürüz inş. göbekleri tokuşturuz artıkın
kötaya nın bögründen kopmuş halk aşıgı egelim kırküç-i ve sakarya nın medar-ı iftiharı yıne motor aşıklarından ef ellidörd-i atışmış yine gendi aralarında.kaldıkı daha once uyarmıs ıdım kendılerını....eger burada kılo konusulacaksa göbegımle ezerım herkesı....ona gore...
murat kardesım berberler heralde babadan ogula nesıl galıba.abı bunların hepsı oyle.10-15 metrekare dukkanlarda şair oluo adamlar.:thumleft
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Orkinoslar kaçılsın balina geldiiii
herkeş yerını bılecek aga....
Eyvallah aga bak sustuk tımbırtıp
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
kardeşlerim abilerim mübarek kadir gecenız kutlu olsun dualarınız kabul olsun cumlemız ıcınde dua edelım hep bırlıkte.....
HErkese hayırlı kandiller dilerim ben de .Gezerken böyle birşey buldum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82961543/detay
Bu asya nın 200 serisi değil mi?Bunlardan her çinli de var galiba.Bizim buradaki Tansaşta hep görüyorum asyanınki kalıplı, titreşim var mıdır ki bunlarda?
murat boşver o motoru. evdeyim bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)