Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Salcano'yu aldığına pek mutlu olmamışsın anlaşılan. Daha kötü bir alete binince değerini anlarsın. InşAllah o zaman geç olmamış olur.
    Mesela Salcano yada başka bir motor değil. Bu fiyata Salcano'dan iyisi alınamaz zaten.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İçimi döktüm rahatladım abi valla
    bak ben kanuninin bir modeline bindim. indiğim zaman salconun tekerini öptüm

http://www.motosiklet.net/forum/moto...incelemem.html
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Motor gerçekten çok güzel. Ben sadece koruma demirini beğenmedim. Fiyatı biraz yüksek gözüktüğü için satılmıyor ama lastikleri falan da düşününce aslında normal. Psikolojik olarak zorlayıcı bir fiyat . Bu fiyata bir de düzgün çanta olsa hemen satılırdı. Bence 250 cc motora geçmeyecekseniz kesinlikle değiştirmeyin. Ben şu anda sıfır motor alacak olsam bu sınıfta Çin motorları içende tek tercihim olur. Bir ara kafaya takmıştım ve benimkini satıyordum ama sonra değmez diye vazgeçtim çünkü artık 250 cc istiyorum.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Mesela Salcano yada başka bir motor değil. Bu fiyata Salcano'dan iyisi alınamaz zaten.
    Daha büyük paralar kazanıp, harcayacaksın. Şimdiden öyle çok düşünme. Canın sağolsun, hepsi gelir geçer.

Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak ben kanuninin bir modeline bindim. indiğim zaman salconun tekerini öptüm

http://www.motosiklet.net/forum/moto...incelemem.html
    Okudum bunu abi hemde ilk yazdığın gün. Garezin varmış gibi motoru kötülemişsin diyorlar birde. İyi yönlerinden bahsetmemişsin falan diyende var. Bende dedim ki içimden Tahsin abi bahsedilecek şeylerden bahsetmiş :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor gerçekten çok güzel. Ben sadece koruma demirini beğenmedim. Fiyatı biraz yüksek gözüktüğü için satılmıyor ama lastikleri falan da düşününce aslında normal. Psikolojik olarak zorlayıcı bir fiyat . Bu fiyata bir de düzgün çanta olsa hemen satılırdı. Bence 250 cc motora geçmeyecekseniz kesinlikle değiştirmeyin. Ben şu anda sıfır motor alacak olsam bu sınıfta Çin motorları içende tek tercihim olur. Bir ara kafaya takmıştım ve benimkini satıyordum ama sonra değmez diye vazgeçtim çünkü artık 250 cc istiyorum.
    Yok zaten 250 cc beni fazlasıyla aşar. Çantası varda onu vermiyorum yanında, başka motora falan takarım diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------

Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha büyük paralar kazanıp, harcayacaksın. Şimdiden öyle çok düşünme. Canın sağolsun, hepsi gelir geçer.
    Öyle tabii. En kötü benimle yaşlanır, gençlere anlatırım böyle böyle diye :D

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    alpay ısın en acaıp tarafı,motoru satana kadar.sattıktan sonra derın bı pısmanlık.benden soylemesı...
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alpay ısın en acaıp tarafı,motoru satana kadar.sattıktan sonra derın bı pısmanlık.benden soylemesı...
    Binicem abi, gelip olan olursa ne ala. Zaten daha 2 yıl okulum var. Gidip gelirim.

Motosikleti
    cbf 150
    sen kadıkoydemı ıkamet edıyosun

Motosikleti
    Satıldı
    sen kadıkoydemı ıkamet edıyosun
    Hem Kadıköy hem Maltepe abi

Motosikleti
    cbf 150
    dudulluda 5-6 yıl kadar kaldım.modokoyu bılırsın dudulluda ımes ın karsısı.fenerım ın macları ıcın haftasonları mabette olurduk hep....

Motosikleti
    Satıldı
    dudulluda 5-6 yıl kadar kaldım.modokoyu bılırsın dudulluda ımes ın karsısı.fenerım ın macları ıcın haftasonları mabette olurduk hep....
    O tarafları pek bilmem. Benim yön duygumda çok zayıftır zaten :D Ama Modoko mobilyacılar çarşına gitmişliğim var 3-5 kere abi.

Motosikleti
    cbf 150
    modokoda çarsıdaydım bende zaten dukkanlar vardı oyıllarda.
    sonra tamda o zamanlarda ferdı tayfur cok modaydı.bı sarkısı cıktı bıde klıp cektı.hadı gel koyumuze gerı donelım dıye.
    ılahı bır ısaret olarak algıladım bende....
    zaten ben gıderken nufus 5 mılyondu.benım boslugumu 12 mılyon oldu dolduramadılar.....
    Pianoblack bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha doldurmadım bakalım yan rüzgarda bayağı hız kesecek gibi bir his var.Birde motoru depo üstüne ağırlık verince kesmiyorda, arkaya yüklendikçe zorlanıyor bunu bilerek aldım.Neden büyük aldım bir anımı anlatayım.
    Kız arkadaşım baharda gelmişti, bir gün bodrum a indik ve çok sevdiği bir grubun konseri olduğunu öğrendik.Gittik konser alanına biletler tam bizden önce bitmiş, güvenlikçi izi farketti gelin gençler alayım dedi.Ama kaskları alamam deyince giremedik.tabiki kask kilidi veya farklı alternatifler var ama o gün içimde çok kalmıştı.Bende 90 ı geçmem normalde keyif adamıyım Mutlu abi ile aynı akfadayız piknik malzemesi alsın yeter Ama dilleri sağlam geldi sadece plastik çok kalın değil elle zorlayınca esniyor hafiften.
    Plastiğin elle zorlayınca esnemesi iyidir Murat darbe aldığı zaman kolay kırılmaz

murat burda benım kafadan 2-3 aradas var.gecen yıl yapıyoduk ama bu sene nasıp olmadı.pijama gunu yapıyoduk.marmara yı karsıdan gorebılen ıhlamur agaclarının bol oldugu karadağ a cıkar mangalımızı yakardık.tek sartımız 80li yıllar pıknıgı gıbı cızgılı pıjama ve bıldıgın pazar işi atlet.ılamur agacları altında butun gun muhabbet sohbet.koca koca adamlar yakan top oynamalar fılan....arkadaslar devam ettırıyo gelenek oldu ama ben malum durumlardan katılamıyorum bu yıl..
    Mutlu kardeşim geçen yıl yağmurluk hediye etmiştin bana sağolasın -hazır doğum günümde yaklaşıyor- bu yılda çizgili pijama hediye etsene (cidden buralarda bulunmuyor artık eski usul pazenden çizgili pijama ) olsada geysek keşke

f54 e bakma onun ıcın bıkac yerde çakçiki diyolar...kendısı ybr yı elınden kacırıp honda hayat onda masalına ınanmıs bır kısılık
    mazıde kalmıs anıları gozunde buyuyo sedece....
    Fatih kapağınıda almışsın gene bu akşam Forever Kapakçı Mutlu usta

Alıntı lubimaya54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok rahat makine bence parasınin hakkini veriyor her civatasi bile uyumlu zenit saat gibi motor
    Alet kıymetini bilen ehil insanların eline geçince değeri nasıl anlaşılıyor Hayırlı olsun Lubimaya güle güle kazasız belasız kullan inş.

Alıntı EnesBeyter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haydi teravihe
    Biz daha yeni geldik Allah herkesinkini kabul etsin inş.
    EnesBeyter bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    cbf 150
    benım terzı dıker mavı beyaz dıkıne cızgılı.atlet pazar ısı yanlız.siyah uzun corapla terlıgı sen ayarla artık.ılk fırsatta gonderıyorum

....fatıh ın kapak aralıktı hava alıyordu sıktım bende

Motosikleti
    Satıldı
    modokoda çarsıdaydım bende zaten dukkanlar vardı oyıllarda.
    sonra tamda o zamanlarda ferdı tayfur cok modaydı.bı sarkısı cıktı bıde klıp cektı.hadı gel koyumuze gerı donelım dıye.
    ılahı bır ısaret olarak algıladım bende....
    zaten ben gıderken nufus 5 mılyondu.benım boslugumu 12 mılyon oldu dolduramadılar.....
    Bir şarkı daha yapsın abi İst. ye geliver :D

Motosikleti
    benım terzı dıker mavı beyaz dıkıne cızgılı.atlet pazar ısı yanlız.siyah uzun corapla terlıgı sen ayarla artık.ılk fırsatta gonderıyorum

....fatıh ın kapak aralıktı hava alıyordu sıktım bende
    Siyah uzun çorapla civic marka naylon terlik çok bende eyvallah sağolasın ilk parti bayramdan sonra o zaman
    salcano_7946 bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    cbf 150
    Bir şarkı daha yapsın abi İst. ye geliver :D
    zaten köye dondukten 3 hafta gecmedı kı yaşar album cıkardı.....aldanırım,aldanırım dıye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyah uzun çorapla civic marka naylon terlik çok bende eyvallah sağolasın ilk parti bayramdan sonra o zaman
    abi bızım fatıh ı tanıyosun var onun ve benım gıbı 2-3 kırık daha.bogaz yolundan karadaga vuruyosun yolutam zırveye cıkıosun.karacabey ovası ve denızı ayaklar altında....anla ıste.4 torba cekırdek bı plastık top yemek ten sonrada erıtmelı dımı....
    Pianoblack bunu beğendi.

Motosikleti
    Kesinlikle katılıyorum hatta birde şöyle 10-12 kiloluk minik bi karpuz olmalıki peeehh dadından yinmez beeeehh

Motosikleti
    cbf 150
    bak unutmusum onuda vardıkıne zaten.....

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi önce ybr sonra wolf. Ybr nin kalitesi 1 tık önde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

ilk bin km de 1 kere yağ değişimi şart. Yani ben hiç sıfır motor almadımki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

olum ben zayıfladım artık. 81 kiloyum. Sen kaç kilosun de bakam?
    lolipop adem bende 82 kg yim abisi naberrr
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)