bak ben kanuninin bir modeline bindim. indiğim zaman salconun tekerini öptüm
http://www.motosiklet.net/forum/moto...incelemem.html
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Motor gerçekten çok güzel. Ben sadece koruma demirini beğenmedim. Fiyatı biraz yüksek gözüktüğü için satılmıyor ama lastikleri falan da düşününce aslında normal. Psikolojik olarak zorlayıcı bir fiyat . Bu fiyata bir de düzgün çanta olsa hemen satılırdı. Bence 250 cc motora geçmeyecekseniz kesinlikle değiştirmeyin. Ben şu anda sıfır motor alacak olsam bu sınıfta Çin motorları içende tek tercihim olur. Bir ara kafaya takmıştım ve benimkini satıyordum ama sonra değmez diye vazgeçtim çünkü artık 250 cc istiyorum.
Okudum bunu abi hemde ilk yazdığın gün. Garezin varmış gibi motoru kötülemişsin diyorlar birde. İyi yönlerinden bahsetmemişsin falan diyende var. Bende dedim ki içimden Tahsin abi bahsedilecek şeylerden bahsetmiş :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
Yok zaten 250 cc beni fazlasıyla aşar. Çantası varda onu vermiyorum yanında, başka motora falan takarım diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
Öyle tabii. En kötü benimle yaşlanır, gençlere anlatırım böyle böyle diye :D
alpay ısın en acaıp tarafı,motoru satana kadar.sattıktan sonra derın bı pısmanlık.benden soylemesı...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
sen kadıkoydemı ıkamet edıyosun
dudulluda 5-6 yıl kadar kaldım.modokoyu bılırsın dudulluda ımes ın karsısı.fenerım ın macları ıcın haftasonları mabette olurduk hep....
modokoda çarsıdaydım bende zaten dukkanlar vardı oyıllarda.
sonra tamda o zamanlarda ferdı tayfur cok modaydı.bı sarkısı cıktı bıde klıp cektı.hadı gel koyumuze gerı donelım dıye.
ılahı bır ısaret olarak algıladım bende....
zaten ben gıderken nufus 5 mılyondu.benım boslugumu 12 mılyon oldu dolduramadılar.....
Plastiğin elle zorlayınca esnemesi iyidir Murat darbe aldığı zaman kolay kırılmaz
Mutlu kardeşim geçen yıl yağmurluk hediye etmiştin bana sağolasın -hazır doğum günümde yaklaşıyor- bu yılda çizgili pijama hediye etsene (cidden buralarda bulunmuyor artık eski usul pazenden çizgili pijama ) olsada geysek keşke
Fatih kapağınıda almışsın gene bu akşam Forever Kapakçı Mutlu usta
Alet kıymetini bilen ehil insanların eline geçince değeri nasıl anlaşılıyor Hayırlı olsun Lubimaya güle güle kazasız belasız kullan inş.
Biz daha yeni geldik Allah herkesinkini kabul etsin inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
benım terzı dıker mavı beyaz dıkıne cızgılı.atlet pazar ısı yanlız.siyah uzun corapla terlıgı sen ayarla artık.ılk fırsatta gonderıyorum
....fatıh ın kapak aralıktı hava alıyordu sıktım bende
zaten köye dondukten 3 hafta gecmedı kı yaşar album cıkardı.....aldanırım,aldanırım dıye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------
abi bızım fatıh ı tanıyosun var onun ve benım gıbı 2-3 kırık daha.bogaz yolundan karadaga vuruyosun yolutam zırveye cıkıosun.karacabey ovası ve denızı ayaklar altında....anla ıste.4 torba cekırdek bı plastık top yemek ten sonrada erıtmelı dımı....
Kesinlikle katılıyorum hatta birde şöyle 10-12 kiloluk minik bi karpuz olmalıki peeehh dadından yinmez beeeehh
bak unutmusum onuda vardıkıne zaten.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)