Ybr ye bin bakalım eğer hız güç tork istemiyorsan sende seversin
He güçsüz mü hayır tork suz mu hayır yavaş mı hayır cc den çıkarılacak bütün herşey var ama bazı insan 125 cc den 250cc performans ı bekler Yamaha diye ama anlamıyorlar işte bu motor 125 cc eğer bunu anlamassan sana da zevk ve motor kullan ma tadı vermeZ
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Daha doldurmadım bakalım yan rüzgarda bayağı hız kesecek gibi bir his var.Birde motoru depo üstüne ağırlık verince kesmiyorda, arkaya yüklendikçe zorlanıyor bunu bilerek aldım.Neden büyük aldım bir anımı anlatayım.
Kız arkadaşım baharda gelmişti, bir gün bodrum a indik ve çok sevdiği bir grubun konseri olduğunu öğrendik.Gittik konser alanına biletler tam bizden önce bitmiş, güvenlikçi izi farketti gelin gençler alayım dedi.Ama kaskları alamam deyince giremedik.tabiki kask kilidi veya farklı alternatifler var ama o gün içimde çok kalmıştı.Bende 90 ı geçmem normalde keyif adamıyım Mutlu abi ile aynı akfadayız piknik malzemesi alsın yeter Ama dilleri sağlam geldi sadece plastik çok kalın değil elle zorlayınca esniyor hafiften.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Konfor sa istediğin o fazlasıyla var 125 km/h ile giderken bile zerre titreşim yok bu garanti Çinli kullandıktan sonra buna inanmak zor gelse de bu böyle
murat burda benım kafadan 2-3 aradas var.gecen yıl yapıyoduk ama bu sene nasıp olmadı.pijama gunu yapıyoduk.marmara yı karsıdan gorebılen ıhlamur agaclarının bol oldugu karadağ a cıkar mangalımızı yakardık.tek sartımız 80li yıllar pıknıgı gıbı cızgılı pıjama ve bıldıgın pazar işi atlet.ılamur agacları altında butun gun muhabbet sohbet.koca koca adamlar yakan top oynamalar fılan....arkadaslar devam ettırıyo gelenek oldu ama ben malum durumlardan katılamıyorum bu yıl..
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
f54 e bakma onun ıcın bıkac yerde çakçiki diyolar...kendısı ybr yı elınden kacırıp honda hayat onda masalına ınanmıs bır kısılık
mazıde kalmıs anıları gozunde buyuyo sedece....
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
keşke hız kesse.. arka tekeri attırıyor. başlıyosun yalpalamaya.. mecbur gaz kesiyosun. uzun yol eziyete dönüşüyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
hocam ayran gönüllük varsa salcano alma. ikinci elde zarar edersin. temiz bir ybr 30.000 - 40.000km ye kadar alınır.
benim tek hoşuma gitmeyen yanı soğukken stop etmesi ve sabah jikle istemesi.
salcoda böyle bişey yok. marşa basıp direk yardırıyorum. ne tekliyor ne stop ediyor.
kar yağmazsada jikle falan istemez. gariban karakaçanım benim
Parasını da verdik ama hala satın almış gibi hissetmiyorum. Anahtar cebime girmeden de hissetmeyecegim herhalde.
---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:11 ----------
@Murat:
Bende aynı çantadan alacaktım ama çok büyük gibi. Bizim camgöz'de 30 lt'ligini alınca, bunu da sordum. 100 lira demişti. Pazarlık falan yapsak 85-90'a alırız herhalde.
40 lt'den fazlası yalan herhalde. 30 lt'lige de tek kasktan başka birşey sıgmıyor. Yanına mont falan da alsa, 30 lt en iyisi aslında.
lubimaya hayırlı olsun motorun, güle güle kullan Bu arada Arwic çantanında dizaynı çok hoş
[QUOTE=F54;3112292]Topragım keşke koruma demirini diğer modelden takaydın
Senin taktığında motor yan yattığın da depo zarar görebilir Allah göstermesin[/QUOT. tuh ya siyah yakisti diye aldim dusersek sakata gelmeyelim..bu arada cantaya mont kask hepsi cok rahat sigiyor..motor 2 gun yatti jiklesiz tek marsta calisti kibritt masallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Bu arada cantayi 80 aldim koruma demiri 40 montaj dahil..bir adette ls2 kask aldim 130 dan 110 dusurdm
Cok rahat makine bence parasınin hakkini veriyor her civatasi bile uyumlu zenit saat gibi motor
yeni kasaları bilmem de benim 08 model ybr düzde 125i çok rahat yapıyordu
eski kasa yani 2009 kasalardan piyasada sıfır olsa gider 0 km olanı alırdım bence çok sağlam bi motor ybr kullandıkça anlarsın
eski kasa istememin sebebi ise yeni kasaların karbüratör ünden herkez şikayetçi gaz tepkisi eski kasaya göre zayıf diye
ama ybr ybr dir
mutlu usta sende şu metoş ve şişko adem ve amet aga ya uyma
her zaman derim bi cbf ybr in yarısı kadar sağlamdır diye
neden gidip sıfır cbf aldın dersen tamamen duygusal seneye gene 5000 tl
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arkadaslar ilk bakim kac km de ve sonrakiler mac kmde..bana bakim kitapcigi verilmedi yoksa verilmiyor mu
tabi önce ybr sonra wolf. Ybr nin kalitesi 1 tık önde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
ilk bin km de 1 kere yağ değişimi şart. Yani ben hiç sıfır motor almadımki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
olum ben zayıfladım artık. 81 kiloyum. Sen kaç kilosun de bakam?
lubımaya kardes.bende motoru sıfır alınca deneyımlerı paylasmıstım 8 ve 9 .sayfalara bakarsan o gunlerde yasadıgımı aktarmısım.sadekahve33 nıkıyle yazmıstım ozaman.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)