Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Ağustos 2013, 14:19
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 14:21
tamam dostum bende karburatore hava veren hortum cıktı simdi bunun ucunu bir yere takacakmıyız acaba karburator girişi takılı da obur ucu nereye takacagız
-
01 Ağustos 2013, 14:31
murat hayırlı olsun topcase
adil abi hızır acil gibi yapıştırmış fotoyu hemen la ne güzel arkadaş seviyorum burayı izlemeyi
-
01 Ağustos 2013, 14:39
sayha adlı üyeden alıntı
tamam dostum bende karburatore hava veren hortum cıktı simdi bunun ucunu bir yere takacakmıyız acaba karburator girişi takılı da obur ucu nereye takacagız
Karbüratöre hava veren hortumun bir ucu karbüratöre diğer ucu hiçbir yere takmıyorsun boşta kalacakki hava alsın diğer ucu su almıyacak bir yere koy...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
COMTAN adlı üyeden alıntı
adil abi hızır acil gibi yapıştırmış fotoyu hemen la ne güzel arkadaş seviyorum burayı izlemeyi
Ramazan hakikatten bizim forum sitenin en iyisi bence,bende özellikle acemi olan arkadaşlara yardımı seviyorum
Hayırdır Ramazan yeni kullanıcı açmışın
-
01 Ağustos 2013, 14:40
tamam arkadaslar tesekkurler herkese simdi o hortumu aşagı salıyorum
-
01 Ağustos 2013, 14:41
Pianoblack adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Murat abi. Çantanın içine halıların kaymaması için konulan şeylerden koyabilirsin. Yeterli olur belki.
Teşekkürler,Ben biraz toplu dursun istiyorum kenarda.Bu tornavida takımınnın başları dağılıp duruyor
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Ne güzel anlatmışsın abi, gezi için buralar şuan mükemmel ama başımızı kaşıyamıyoruz, yine kış gezmeleri ile kendimize çok küfrettireceğiz sanırım
Teşekkür ettim, göreceğiz artık hayır mı şer mi
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
01 Ağustos 2013, 14:59
sayha adlı üyeden alıntı
tamam arkadaslar tesekkurler herkese simdi o hortumu aşagı salıyorum
Bence aşağı sallama nedeni su birikintilerinden geçerken ve yağmurlu havalarda su alır motorun stop eder depo altında biryerlere sıkıştır ucunu...
Valla yalan değil Murat koca yazı bekliyoruz gezmek için ama gezemiyoruz kışın gezicez anlaşılan,benim maddi sorunlarım çıkmıştı 2 kez arka arkaya kredi çektim ama Allaha şükür toparladık şimdi Yahu Murat ben hayırlı olsun demişmiydimunuttuysam K.B. hayırlı olsun
-
01 Ağustos 2013, 15:03
tamam o zaman .... ya depo dediniz de bu deponun altın da musluk gibi bişey var boşta duruyo öylemi olması lazım sizdede o şekildemi
-
01 Ağustos 2013, 15:10
sayha adlı üyeden alıntı
tamam o zaman .... ya depo dediniz de bu deponun altın da musluk gibi bişey var boşta duruyo öylemi olması lazım sizdede o şekildemi
Dediğin gibi o benzin musluğu verdiğim resimlere 1. resme bak orda benim musluk ortada yani kapalı aşağı aldığında açık ana depo tam yukarı aldığında yedek depo.
-
01 Ağustos 2013, 15:11
murat hayırlı olsun cantan gule gule kullan. takıncada resımlerı beklerız.
evet gezgın abı hızır servıs gıbı maşallah.
-
01 Ağustos 2013, 15:15
ramizan83 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Ramazan yahu bu comtan sen değilmisin Ramazan sensen 2 pcdenmi girdin
-
01 Ağustos 2013, 15:19
Arkadaşlar motoru almak için biri gelip baktığında siz deneme turu attırıyor musunuz? Ben attırmam da sizi merak ettim?
-
01 Ağustos 2013, 15:21
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
01 Ağustos 2013, 15:25
Arkadaşlar motoru almak için biri gelip baktığında siz deneme turu attırıyor musunuz? Ben attırmam da sizi merak ettim?
Ben 1-2 tur veriyorum ama kimliğini aldıktan sonra tanımıyon etmiyon, tanıdık başka tabi...Denemeden almazlar zaten...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
yok abi yanlış anlaşılma comtan ankara danmış bız gonyalıyız
Bende gördüm Ankarada isim aynı olunca birde tanımadan abi diyince sen sandım
-
01 Ağustos 2013, 15:29
Ben 1-2 tur veriyorum ama kimliğini aldıktan sonra tanımıyon etmiyon, tanıdık başka tabi...Denemeden almazlar zaten...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
Abi ben güvenemiyorum. Kimlik sahtedir biniş o biniş olur falan diye.
-
01 Ağustos 2013, 15:35
forum uzun süredir takip ederim. zanımca benden büyük birisin ki burda herkes sana abi diyor.bende öyle dedim.birden sıcak sohbetin içinde buldum kendimi
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
01 Ağustos 2013, 15:39
-
01 Ağustos 2013, 15:49
Haklısın yazacaktım aslında kimliğe dikkat et diye
Kaçamıyacağı biryerde verirsin mesela top sahası tek çıkışlı biryer kapıda sopayla beklersin
şaka biyana tabiki dikkatli olucaksın bedava almadık...
comtan kardeşim yanlış anlama,sonuçta sende 2 tekere gönül vermiş bir kardeşimizsin
Yaşım 50 (imzanı beğendim çok doğru bir laf)
Valla bilemedim ne yapsam. Belki biri görmeye gelecekte o yüzden sordum abi. Ben vermem motoru abi. Satışı yaparız, anahtarını veririm :D
-
01 Ağustos 2013, 15:51
Yahu Murat ben hayırlı olsun demişmiydim
unuttuysam K.B. hayırlı olsun
eStafurullah abi, sağol
Saat 19:30 da operasyon başlar Ramazan sağol
forum uzun süredir takip ederim. zanımca benden büyük birisin ki burda herkes sana abi diyor.bende öyle dedim.birden sıcak sohbetin içinde buldum kendimi
Öyledir bu başlık
Haklısın yazacaktım aslında kimliğe dikkat et diye
Kaçamıyacağı biryerde verirsin mesela top sahası tek çıkışlı biryer kapıda sopayla beklersin
şaka biyana tabiki dikkatli olucaksın bedava almadık...
Alpay Sen denemeden motor alır mısın? Gezgin abi on numara tiyo vermiş
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
01 Ağustos 2013, 15:54
Valla bilemedim ne yapsam. Belki biri görmeye gelecekte o yüzden sordum abi. Ben vermem motoru abi. Satışı yaparız, anahtarını veririm :D
Yahu seninki zaten 250 kmde hiç sıkma kendini denemeden alması lazım 0 motor gibi hani 3bin 5bin fazlası olur km nin denemek ister ama seninkini denemeye gerek yok...(kimlik sahteciliğinden korkuyorsan kimlikteki fotosunu incele aynı şahısmı)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)