Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Temmuz 2013, 23:11
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Serkanbitez Nikli abimiz ile tanıştım eve 2km bile değil çok güzel bir abimiz daha olacak gibime geliyor
kıskandım bak şimdi
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 00:45
bEN 110 yerine 80 kilo olucam varya herkese motorunu sattırırdım tüketimim ile
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
Murat yanlış hatırlamıyorsam senin kilo ile alakalı bi iddia mevzusu vardı noldu o iş
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
[/COLOR]Arkadaşlar Aynamın köşesine ölü noktayı gösteren ufak ek ayna takmak istiyorum nereden bulabilirim?
oto aksesuarcılarda bulabilirsin (piç ayna diye geçer )
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
İnsallah abi
Arkadaşlar benim motorun gidonda bi sıkıntı var gibi geliyor. Asfaltta sanki tümsekte gider gibi bir sallanma mı desem,yalpalama mı desem öyle bir durum var. Düz yolda amörtisor sanki cok esniyor gibi geliyor. Kontrol ettim amörtisor kacagı vs yok. Gidonda yamuklukta yok,jant sağlam,lastik havası normal... Ama lastiğimin raf ömrü bitmiş.. Bi ondan şüphe ediyorum ama etkiler mi bilemiyorum.
Tahsin abi sen farketmissindir belki Ulaşlı'ya giderken Konca rampasının başlagınca bu durum daha cok oluyor. Yol kalitesi ile ilgili birsey mi,çözemedim gitti
Yolun durumundan gerçekleşir Uğur bazende lastiklerin iz takip etmesinden oluyor MT65 çok deli iz takip ediyor mesela yolda
@Mutlu : hayırlısı olsun hakkında
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
01 Ağustos 2013, 01:07
Alpay bugun dedigin gbi firsat buldum kavramayi yukari aldim acaip rahatladi ya sanki vitese basmadan geciyo cok guzel oldu Allah razi olsun cok makbule gecti.
-
01 Ağustos 2013, 01:29
boshaft adlı üyeden alıntı
Alpay bugun dedigin gbi firsat buldum kavramayi yukari aldim acaip rahatladi ya sanki vitese basmadan geciyo cok guzel oldu
Allah razi olsun cok makbule gecti.
çok yukarıda olmayacak. vitesler kolay geçsede debriyaj tam ayırmaz. yakarsın balataları ortada kafidir..
ör: şekil 2a
yani ben..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
01 Ağustos 2013, 01:47
tahsins adlı üyeden alıntı
çok yukarıda olmayacak. vitesler kolay geçsede debriyaj tam ayırmaz. yakarsın balataları
ortada kafidir..
yani ben..
Aynen. Hem çok yukarıda olursa kalkışlarda zor oluyor yani bence.
-
01 Ağustos 2013, 01:57
mutlu abi
elektrik su doğalgaz açarken
nufus cüzdanı fotokopisi
kira sözleşmesi fotokopisi
evde senden önce oturanın elektrik su doğalgaz faturaları. yoksa abone numaraları.
bunlar olmazsa açamazsın.
elektrik gölcükte
doğalgaz izmit çarşıda
su senin nereye bağlı bilemiyorum. benim bahçecikte.
bizim sanayiye gideceksen zirve oto iyidir. çekirdekten toyotacıdır.
değirmenderede de erbay oto. iyi toyotacıdır.
tahsın bılgıler ıcın saol kardesım yarın bunlar ıcn gereklı yazdıkların var zaten.yanımda arkadasımda olacak .sanayıde bı tofascı vardı ben bı kurban bayramının 3 gunu gıtmıstım cokta memnundum ona gıderım dıyodum.tavsıyenı yarın yerıne getırıcem cok saol bılgıler ıcın.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
01 Ağustos 2013, 02:06
çok yukarıda olmayacak. vitesler kolay geçsede debriyaj tam ayırmaz. yakarsın balataları
ortada kafidir..
yani ben..
Abi cok yukarda degil gibi yani bosluk kaliyo elimi tamamen cekince geri ittiriyorum hatta tam yukarda olmasi icin..
-
01 Ağustos 2013, 04:17
degirmen derede ne çok motor var arkadaş...
-
01 Ağustos 2013, 04:48
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
tahsın bılgıler ıcın saol kardesım yarın bunlar ıcn gereklı yazdıkların var zaten.yanımda arkadasımda olacak .sanayıde bı tofascı vardı ben bı kurban bayramının 3 gunu gıtmıstım cokta memnundum ona gıderım dıyodum.tavsıyenı yarın yerıne getırıcem cok saol bılgıler ıcın.
tofaşçı ahmet oto, özenir oto bide tofaşçı hikmet usta var. hepside 10 numara adamlar. zaman bulabilirsem uğrarım abi yanına.
ben dükkanı kapattım. gezici mod çalışıyorum şimdilik. ileride ne olur belli olmaz şimdilik pek kafama göre birini bulamadım ortak olacak..
-
01 Ağustos 2013, 06:59
ortaktan kastın nedır...yada işin içerigi nedir?tahsın kardesım.izmit e hazır parayla gelıyoruz da daha ne iş yapacagımı planlamadım bile.elımızde operatör belgemiz var her turlu iş bulurum a kasıyom ben kendımı.tabi tanıdık firmalarda varda.benim karacabeydeki iş harıcı tarla tapa işleri ek gelır kapısı halada oyle.sonuçt abizde bi işin ucundan tutucaz.
-
01 Ağustos 2013, 10:39
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
01 Ağustos 2013, 10:57
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
ortaktan kastın nedır...yada işin içerigi nedir?tahsın kardesım.izmit e hazır parayla gelıyoruz da daha ne iş yapacagımı planlamadım bile.elımızde operatör belgemiz var her turlu iş bulurum a kasıyom ben kendımı.tabi tanıdık firmalarda varda.benim karacabeydeki iş harıcı tarla tapa işleri ek gelır kapısı halada oyle.sonuçt abizde bi işin ucundan tutucaz.
abi benimki zaten düşük gelirli bir iş. mecbur tornacıların yada kaynakçıların yanına ortak girmen lazım. şimdi sanayideki en kötü dükkanın masrafı ayda 2.000tl civarı. ortak olunca ayda 1.000tl masraf sana kalıyor.
ben motora ayda extra 100tl benzin koysam günde 10 kere gider gelirim sanayiye. dükkanda gerekmiyor bana.
zaten devamlı müşterinin ayağına gidip iş yaptığımdan dükkan bana para kazandırmıyor. mecbur evden git gel yaparak çalışıyorum.
sanayiye bulaşma abi. iti p.çi o.çocuğu itinayla toplanmıştır sanayiye.
benimde nereye kadar gider bilemiyorum..
-
01 Ağustos 2013, 12:01
arkaşlar merhaba ben de wolf s aldım 20 gün oldu bir sorum olacak sizlere motorun sol tarafında bi hortum çıktı benzin girişinin yanında bunun nerden çıktıgını bilmiyorum yukarıda deponun altında bir uzantı var musluk gibi oraya takmaya çalıştım girmedi acaba o musluk gibi olan nedir ne işe yarıyor yalnız motor da birşey yok çalışıyor gidiyor anlamadım bu nedir
-
01 Ağustos 2013, 12:06
sayha adlı üyeden alıntı
arkaşlar merhaba ben de wolf s aldım 20 gün oldu bir sorum olacak sizlere motorun sol tarafında bi hortum çıktı benzin girişinin yanında bunun nerden çıktıgını bilmiyorum yukarıda deponun altında bir uzantı var musluk gibi oraya takmaya çalıştım girmedi acaba o musluk gibi olan nedir ne işe yarıyor yalnız motor da birşey yok çalışıyor gidiyor anlamadım bu nedir
Hayırlı olsun, resim atarsanız bizimde gözümüz gönlümüz açılır .Bahsettiğiniz yakıt tahliye hortu mu olabilir mi acaba?
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
01 Ağustos 2013, 12:16
valla bilmiyorum ama hortumun ucunu kapattıgımda motor stop ediyor hortumun ucunu açtıgımda çalışıyor acaba sizde de o deponun altındaki o musluk gibi çıkıntı boş mu duruyor yoksa hortuma baglımı çünkü bende onu tesadüfen gödüm
-
01 Ağustos 2013, 12:21
sayha adlı üyeden alıntı
valla bilmiyorum ama hortumun ucunu kapattıgımda motor stop ediyor hortumun ucunu açtıgımda çalışıyor
kardeşim motorun hayırlı olsun. güle güle kullan. kazasız belasız
o hortumdan karburator hava alıyor. hortumu rahat hava alıp su girmeyecek şekilde dola orda bi yerlere.
su alırsa motorun tekler ve stop eder. keza hava alamazsada.
aklına takılanları yaz buraya.
-
01 Ağustos 2013, 12:29
eyvallah saolun motorun en altında bitane hortum var ucu sallanıyor hava hortumu o diye biliyorum ondan başka boşta bi hortum görmemiştim bu 2 gün önce oldu ilk önce benzin hortumu zannettim benzin çalmaya çalışmışlar zannettim ama deyil onun yanındaki benzin giriş hortumu
-
01 Ağustos 2013, 13:57
Baktım çantamı kargocuların getiresi yok, gittim kendim aldım, kapıda ödeme ücretinden de kurtuldum, sadece kargoyu ödedim.Çanta 104 tl ye geldi.
Tahminimden çok daha büyük bir çantaymış, umarım yolda dağılmaz
Arkadaşlar alet edavatı bez bir çantaya koymak istiyorum, nereden temin edilir acaba?
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
01 Ağustos 2013, 14:13
ya murat kardeş bi bakabilirmisin sendeki motorun sol taraftn ciklenin hemen altındaki hortum nereye baglı yoksa boştamı
-
01 Ağustos 2013, 14:15
Hayırlı olsun Murat abi. Çantanın içine halıların kaymaması için konulan şeylerden koyabilirsin. Yeterli olur belki.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)