Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla benimde benzin göstergesinde bir gariplik var. Toplamda 60 tl lik yakıt almıştım birde motoru teslim alırken koymuşlardır azıcık. 280 km yol yaptım E de gösteriyor. Bir ara benzin musluğundan azcık olsa da damlatıyordu. İyi sıkılmamış. Oradan ufak ufak akıp gitti mi acaba.
    Alpay benzin musluğunu hallet kardeşim dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz atalarımız ne demiş damlaya damlaya göl olur, ihmal etme hallet musluğu...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    %65 vergı zaten kalan 35 lık kısımdan dokuluyor be abı dıosan bırak oyle kalsın musluk...
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Salcanoyu 0 alıp 2000km geçmiş arkadaşlar motor tam olarak kaç km de açılıyor?Ben motoru açamadımmı acabaotobanda tam olarak deneyemedim buradaki yollarda 80-85e çıkıyorum hız önemli değil ama bazı durumlar için şart sollama kaçma gerçi benim ibre düşük gösteriyor zannediyorum...
    Bundan önceki scooterle 2000km den sonra 115km/s yi görmüştüm.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tahsin düzenli bir sürüş olmuş birkaç ayrıntı haricinde ben sonuna kadar seyrettim ve şaşırdım çekim yapan elemanda kask yok hemde kullandığı büyük cc bir motor(motor gözükmüyor ama süratinden ve sesinden belli ediyor)
    ben sonuna kadar seyredemedim. kota bitmiş. yarından sonra bakarım inşallah.
    abi kask kamerası vardı 2 kişide sanırım. ve telsizler vardı. ön ve arkadakilerde. kask kamerasına gopro mu ne diyolar. kasktan geçtim korumasız adamı bile almazlar gruba. bana birşey demediler. bayaa ciddiler. ki böyle olması lazım.
    yol kesmeler falan nasıl ama
    sünnet çocuğu gibi geçiyon ya grupla onun tadı başka. bayıldım ben abi. hep ezik büzük gezdiğim motorda. grup sürüşünde ağa paşa oluyosun.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sonuna kadar süremedim. kota bitmiş. yarından sonra bakarım inşallah.
    abi kask kamerası vardı 2 kişide sanırım. ve telsizler vardı. ön ve arkadakilerde. kask kamerasına gopro mu ne diyolar. kasktan geçtim korumasız adamı bile almazlar gruba. bana birşey demediler. bayaa ciddiler. ki böyle olması lazım.
    sünnet çocuğu gibi geçiyon ya grupla onun tadı başka. bayıldım ben abi. hep ezik büzük gezdiğim motorda. grup sürüşünde ağa paşa oluyosun.
    Videoyu bi kez daha seyret Tahsin çekim yapan başlangıçta kask yok tamam takmıştır ama sonlara doğru kendini çekmiş motor giderken kask yok belki kaskı çıkarıp kendini çekti kamera kasktaysa mantiken...Ama güzel gezi olmuş

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Salcanoyu 0 alıp 2000km geçmiş arkadaşlar motor tam olarak kaç km de açılıyor?Ben motoru açamadımmı acabaotobanda tam olarak deneyemedim buradaki yollarda 80-85e çıkıyorum hız önemli değil ama bazı durumlar için şart sollama kaçma gerçi benim ibre düşük gösteriyor zannediyorum...
    bizim motorlar düzgün gösterir. Wolfun 90 nı çinli scoterin 110-115 ine denk gelir.

Motosikleti
    abi bende kanuni gv 170cc kullanma şansım oldu. herzaman 60la gittiğim yolda ibre 90 gösteriyodu
    salco nun ibre birebir doğru. çinliler şerefsiz. yüksek ibre koyuyolar. kullananlarda hızlı gidiyorum zannediyor.
    motor 5000km de anca kendine geliyor. devamlı uzun yolda güzel açılıyor.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...incelemem.html

Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Alpay benzin musluğunu hallet kardeşim dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz atalarımız ne demiş damlaya damlaya göl olur, ihmal etme hallet musluğu...
    Halledeli oluyor baya abi. İyi sıkmamışlar oradan kaçırıyormuş. Artık sıkıntı yok.

Motosikleti
    Videoyu bi kez daha seyret Tahsin çekim yapan başlangıçta kask yok tamam takmıştır ama sonlara doğru kendini çekmiş motor giderken kask yok belki kaskı çıkarıp kendini çekti kamera kasktaysa mantiken...Ama güzel gezi olmuş

arada bir apaçilik hepimiz yapıyoruzdur abi

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha once gt250 r im wardi ewlenince ara vermistim sirf motor almamak icin kendimi durdurayim diye o km seat ibiza aldim yok baktim olnayaxak ozgur degilimruzgarsiz kaldim belki yilda 1000 km yapsamda motor benim icin tutku..bugun 130 luke ls kaski 110 aldim

Mürefte Şarköy arası 13km benim gösterge 10km gösteriyor birkaç kez baktım hani dedim km/hız saatide eksik gösterebilirmi çin scooterlerde doğru söylüyorsunuz fazla gösteriyor hemde bayağı wolfle 60km/s gittiğimde scooter 75km/s gösteriyordu wolfü aldığımda scooteri satmamıştım vardı denedim kardeşimle...

Lastikleri degisirtirmesem cok sorun yasarmiyim..patlar miki hemen

Alıntı lubimaya54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastikleri degisirtirmesem cok sorun yasarmiyim..patlar miki hemen
    Patlamadan çok kayması frenlemesi canını sıkar imkanın varsa en kısa zamanda değiş,ben aldığımda değişmiştim 50km de falandı...Yol tutuşta farkediyor tabi...

Koruma demiri ve canta alcam ilk once sonra ilk isim lastikleri degistirmek olcak abi

Bugün kardeşim geldi yeni bi araba almış Opel astra turbo 1600motor anlattı İstanbuldan (İst içi trafik dahil)bodruma gidiş, gelişte bana uğrayacağı için Çanakkale Trakyadan geldi
    şehiriçi çok yakıyor şehirler arası iyi dedi gaza basınca hemen tepki veriyomuş rahat dedi uzun yolda tam 100lt benzin yakmış 470tl benzin parası vermiş 100kmde 4.166 lt benzin tüketimi var dedi ama şehir içide dahilmiş bence çok yakıtı bi motor aldıramadım,kandıramadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Alıntı lubimaya54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koruma demiri ve canta alcam ilk once sonra ilk isim lastikleri degistirmek olcak abi
    Lastiklere fazla hava basma sert olduğundan kayma riski fazlalaşır.Kazasız belasız sürüşlerSahi ne renk aldın?

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Abi tam olarak randımana girmesi 10binleri buluyor 10 binden sonra değişikliği fark ediyorsun yani

ben sonuna kadar seyredemedim. kota bitmiş. yarından sonra bakarım inşallah.
    Sen birde festivallerdeki kortej sürüşlerini gör Tahsin 100lerce motor halk kenarda alkışlıyor 10 numara oluyor valla
    tahsins bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Bugün kardeşim geldi yeni bi araba almış Opel astra turbo 1600motor anlattı İstanbuldan (İst içi trafik dahil)bodruma gidiş, gelişte bana uğrayacağı için Çanakkale Trakyadan geldi
    şehiriçi çok yakıyor şehirler arası iyi dedi gaza basınca hemen tepki veriyomuş rahat dedi uzun yolda tam 100lt benzin yakmış 470tl benzin parası vermiş 100kmde 4.166 lt benzin tüketimi var dedi ama şehir içide dahilmiş bence çok yakıtı bi motor aldıramadım,kandıramadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Lastiklere fazla hava basma sert olduğundan kayma riski fazlalaşır.Kazasız belasız sürüşlerSahi ne renk aldın?
    abi bide hızlanması için. 60 da 5 e atıp hızlanmasını bekleme. bende bu hatayı çok yaptım. 4 te 9000 devire kadar çevirip sonra 5 e at. ozaman anlıyosun motorun gücünü.

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi tam olarak randımana girmesi 10binleri buluyor 10 binden sonra değişikliği fark ediyorsun yani
    Oy oy oy Salcanonun açılması baya sürüyormuş ,cevap için teşekkür Ahmet, Tahsinde 5000leri buluyo demişti galiba

Motosikleti
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sen birde festivallerdeki kortej sürüşlerini gör Tahsin 100lerce motor halk kenarda alkışlıyor 10 numara oluyor valla
    abi en komiği 2li sürüş düzenine geç işareti yaptığımızda etraftaki araçların bizim zafer işareti yaptığımızı zannetmeleri ve hepsininde zafer işareti yapması çok komikti. biz motorları ikili düzene almaya çalışırken birde baktım etraftaki arabalardan tutta yolda yürüyenlere kadar hepsi zafer işareti yapıyor

egelim 43, EnesBeyter ve Murat 48/30 bunu beğendiler.

abi bide hızlanması için. 60 da 5 e atıp hızlanmasını bekleme. bende bu hatayı çok yaptım. 4 te 9000 devire kadar çevirip sonra 5 e at. ozaman anlıyosun motorun gücünü.
    8000 devirde atıyorum 5.vitese 9000devirde denerim bakalım.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)