Gri gelmemis..beyazla kirmiziya yanyana bir bakayim ona gore son karari verecem..mudurden erken cikmak icin izin kopurmaliyim
cevap yazacağın yazılara alıntı yapmak yerine alıntının yanındaki artı tuşuna bas.
en son alıntıya bas . hepsini birleştirip tek mesajda cevap yazarsın
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Tam yazacaktım Tahsin vermiş cevabı Hatırlamıyorum ama fazla olduğunu hatırlıyorum
adil abi;bende kantar meselesi gibi daha ne hikayeler var...bi banka anısı;ytl den tl ye gectıgımız gunler.yılbasındadan bkac gun evvel akbank kbey subesıne 4 mılyar para yatırdım bı alıs verıs sonrasında.hatta nakıtte degıl karsı taraf havale yoluyla.9 ocak tarıhınd araba aldım.bızım 4 mılyar 4 bın oldu ya.3500 unu cekmeye gıdıyorum arac shıbıyle bırlıkte.buraya kadar hersey normal....
ytl gecıs esnasında hesaptakı param 4.000.000 mılyon olmusmu.yanı 4 trılyon.venedekı bayanın davranısı bırden degıstı.degısmelıde aslında karsında trılyoner var...buyrun efenım fılan paranız bosta mudur beyle goruselım uygun faızle degrlendırelım fılan.bende mevzuyu anlamadım hop mudurun yanına gıttık.adam anlattı anlattı taki aylık fazın 33 bın oldugunu duyunca konuyu anlatıım.adamları ıkna edemıom. gun hesaplar ıncelendı dılekceler yazıldı bursa merkeze gıdıldı.işin finalinde karakola ıfade dahi verdim...saolsunlar 3 gun sonra odemeyı yaptılar....bu da baska bı hıkayem.daha bunun gıbı neler.avea musterı hızmetlerıyle olan dıyalogu anlatmadım bıle....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
dun bı yazıa yaptıgım yorumdan oturu uyarı almısım moderatorden.......halbukı o konuyu guzelce okunsa beım msj ımdan sonra ortamın yumusadıgını gormek ıcın psıkolog olmaya gerek yok.vaktı olan baksın 3 kez yazdım cevap babında.konu baslıgı az once sahıncıyı dovuyordum......
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, arwic 46 alacağım önümüzde hafta.
Bu arada bayram programını kesinleştirdim.
8/08/13: 19:30 Aydın'a gitmek için yola çıkacağım.
9/08/13: sabahtan Nazilli'ye el öpmeye gideceğim, akşam Aydın'a
10/08/13:sabah boşum, akşam Kuşadasına geçeceğim.
11/08/13:Güzelçamlı'da akşam edip, Bodrum'a ya akşamdan, ya da sabahtan döneceğim.
Yolu kesişen var ise görüşelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-zirvemotor-dan-arwic-marka-canta-46-lt-siyah-130322991/detay
Siparişi verdim maaşı bekleyemedim, kasadan biraz alıp veririm sonra maaşla kapatırız kasayı
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Dün bugün yollardaydım salkoyla. gidiş dönüş 210 km civarı yol yaptım artçılı
Mudurnuya gitmem gerekiyordu giderken yaylalardan dönüşte e5ten bolu dağından bastım geldim. Oruçlu olduğumdan biraz yorucu oldu ama salcano üzmedi beni
Kutu tıka basa dolu üstüne 2 kişi (babamla) motoru biraz yorduk
Tankpad aldım
Yeni anahtar yaptırdım eskisi hoşuma gitmiyordu
@Murat 48/30
abi hayırlı olsun kutu şimdiden. ben kullanıyorum tık yok kutuda (maaşallah diyelim) büyük kutu acayip iş yapıyor
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Enes iyi gezmişsinz, Wolf uzun yolda adamı yormuyor gerçekten,kafana koy çık-git-gel.Keşke tankpad alacağına bizimki gibi üzeridne kılıf atsaydın.
Bayramda bende gezeceğim, alıcam kırbacı vurucam Atmacaya
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...30322991/detay
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
hayırlı olsun murat,
bende rialliden cox 52 litrenin siparişini vermiş bulundum
bakalım kaç tl kargo isteyecekler,
tahsins alma dedi ama burda bir arkadışmda var cbf 150 sinde cok memnunun deyip duru bakalım artık
şans meselesi
salcodan kalan canta tek kask alıyor iş yerine gelince elimde dizlik ceket le giriyorum kaska cantaya koyuyorum
buna hepsini koymayı hedefliyorum
gerci biraz kaba duracak motorun arka tarafa cok cılız ama ne yapalım önemli olan iş görmesi dimi
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Abiler kardeşler herkese selamlar. iki üç gün içinde İzmir'den Mersin istikametinde motoruyla yolculuk yapacak olan var mı veya ortalarda katılmak isteyen? Birlikte gitmek daha keyifli olacaktır. Bunu takıldığım diğer konulara da yazacağım...
Teşekkürler arkadaşlar bakalım hayrını görecekmiyiz, Ramazan sen yine salcano mu aldın?46 çok büyük diyoruz sen 52 diyorsun hadi hayırlısı
yok murat mondiye takacam salcodan kalan cantayı kullanıyordum kücük gelmeye başladı dediydim,,,
52 de iyi olur heral ne varsa sallarız da canta demiri bulmam lazım bir an önce malum salco gibi değil
canta demirini plastikten yapmış cinli kardeşler,
hava filtrem halen orjinal. aradabir söküp hava tutup geri takarım. keyfekeder aldım yenisini. orjinali daha çok gider.
bujiyi 8000kmde değiştim. dahada giderde 6tl lik birşey. değiştim gitti. ngk cr7hsa buji kullanıyorum. bujiyide 1000kmde söküp zımparalarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
demek ramazan sende mükemmelliğin markasını seçtin. plastik çanta demiri heee
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)