bızım kısmet ımız cıktı yıllar once.sımdı bosanma durumundan gerı donus yoluna gırdık bakalım
bızım kısmet ımız cıktı yıllar once.sımdı bosanma durumundan gerı donus yoluna gırdık bakalım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mutlu arkadaşım paralayıpdurma kendini üzülüyorum valla. Her işte vardir bi hikmet derler. İnşallah boyu boyuna, huyu huyuna bulursun bitane. Allah hayırlısı ne ise onu versin.
Ahmet aga mı bugun göremedim facede
Burada yazam bari ..
Agam sen bi ara dediydin ya en baba dogan 30 kurustan asagı yakmaz diye Yaptık oldu. 154 Km gittik gaz aldık ve 27 Tl geldi Buda 17.5 Kurus yapar
Tamam Tahsincim zaten sırf sizlerle tanışabilmek görüşebilmek için o tarafa planladım rotayı bu sefer uğrarım Allahın izniyle
Dinime söven Müslüman olsa demiş adam tencere dibin kara seninki benden kara Adem 80 kusür kiloyum diye yazıyosun bizde yiyoruz hayır seni görmesek yada hiç 80 kilo insan görmesek inancazda hem ben memnunum orjinal dişlimden
İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ İZZET
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ahmet abı hosgeldn nerlerdeydın yahu
80 değil abi 81 kiloyum. İstediğin tartıda tartılabilirim
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
85 i hiç geçmedim ben. Ramazanda 4 kilo verdim. Yahu gelince niye söylemedin? Evimde tartı vardı
bulasık ve camasır makınası aldım ocak 2012 de.kıyamam dıjıtal baskul hedıye ettıler ozaman.cıkıyorum baskule 120 cıkıyorum 120...yav rahatsız oluyorum benım kılo fazla dıom.aras kargon un kantarına bı cıktım meger 153 kg ımısım iewe gelınce bıde bakarım kullanma kılavuzuna 120 kg ye kadar dartıyomus.....
benimki malesef 150 kg ma kadar tartıyo
aynen tahsins cbf 150 ninki uymuyor oysaki bütün dişliler aynı sanıyordum ben çok bulluk var tıkır tıkır sürter kullanmadan attım bir kenara cbf dişlisi alma gezgin aib,
bu arada tahsins hafızan gayet kuvvetli hemen hatırlıyorsun,
bu rialliden cox marka topcase alacam 55 tl imiş ama karğosu kendinden pahalıya gelir diye korkuyorum,
malum en ufak karga 15 tl ye mal oldu biride 23 tl ide bu çantaya ne kadar cıkar alan varmı yada tahmin eden,
bu riallinin karğo dahil fiyatını sistem tarafından hesaplanmamasına uyuz oluyorum karğo cular gelince süpriz yapıyorlar 100/50 indirimli olmasına rağmen
http://www.rialli.com/urunler/255_ca...tasi-52-litre/
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
buna en az 10 tl çakarlar
ben fatih e bu çanta kadar bi kutu yolladım içinde de 2el motosiklet malzemesi vardı ona 27 tl yazdılar... haberin olsunn
ramazanım gene çok kuvvetli hafızam alarm verdi.
rialliden cox çanta almak istediğimde buraya yazmıştım
meriç önceden alıp memnub kalmamıştı. esnemeyip kırılıyomuş heryeri nden. sakın alma demişti.
maxem esnek olduğundan maxem tavsiye etmişti. fiyatları cox ile aynı.
maxemi araştırdım . yorumlar iyi.
geçen hafta 32lt olanı aldım burdan.
40tl ye. gayet güzel çıktı. büyüğüde 60tl idi.
pazar günüde kullandım. güzel bişeye benziyor.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Bayiii aradi motor gelmis nasipse bugun teslim alcam..cok heyecanliyim..ama renkte hala kararsizim beyaZ mi kirmiZi mi alsam neyse hayirlisi,
bence beyaz
kimsede yok çünkü
tabi cb ile karıştırılmaz umarım. beyaz cb nin offical rengi olmuş .
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Lubimaya hayırlı olsun, Gri varmı seçeneklerde titiz insan için beyaz ve gri iyidir.
Değerler arkadaşlar Arwiç 46 litre çanta almak istiyorum, fiyatı güzel kullananlar memnun diye duydum var mıdır ''ALMAAA'' diyebilecek biri?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Alemsin Mutlu az gülmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Rialliden alışveriş yapmayın ufacık debriyaj teline haddinden fazla kargo parası aldılar,daha uygun yerler var kargo ücretide yazıyor bazılarında ücretsiz kargo...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
46 lt çok büyük o motora Murat dengeni bozar biraz daha küçüğünü al derim seçim senin,benimki dost tavsiyesi...Ama kilon dengeleyebilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Hayırlı olsun bende beyaz derim tozu belli etmez güneşin altında yanmaz güneşi çekmez...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)