Sabahcıyız bende burdayım
ızzet araba ısı cozuldu toyota corolla eco 1999 model grı renkte bı aracımız var artık
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Benim beyendigim arabalardan fakat piyasası cok yoktur ucuza almıs olmalısın zira bütcen zorlanıcaktı hayırlısı olsun abi
9250.zaten 2-3 sene enaz kosarım kısmetse
Cok ucuza almıssın varmı sorunu gedigi km kac toyota için 9250 saka gibi
motor almıyacakmısın mutlu abi ?
ne yalan söyliyeyim bende alkollu ortamlarda bulunmuyorum. bence iyi olmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:54 ----------
aslında istanbulda 1 kişi daha vardı. ramazan altınışık diye. e tabi adil abi var. gene çıkar daha.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Abiler,kardeşler topiği takip ediyorum genelde, ara ara da yazıyorum birşeyler... Ankarada astsubay olup ıkı hafta ıcınde ataması gerceklesek arkadasım var...İzmir olacak gibi...Genel kullanım olarak İzmir-Denizli arası yol yapacağı bir motor arıyo ve 250 cc istiyor...Ehliyet var...7-8 bin bütçe var...Bu paraya korumalar hariç onlar için ayırmış para...Şimdik abilierim durum bu forumda konu açmaktansa burdakı abilerime bi danışayım dedim..Ne dersiniz nasıl bi makıne tavsiye edeyim arkadaşıma...Benim alacağımı bildiği ve burda takıldıgımı bildiğinden direk bana danıştı bende bakındım biraz ama ne bileyim bir suru secenek var...bütçe güzel fakat 24 ağustosda da düğünü var arkadaşımın taksit secenegiyle birseyler alabilirsek çok çok iyi olur...Tüm cevaplarınız çok çok önemlidir..Şimdiden çok teşekkür ederim...
2 ci el temiz honda cbr 250 veya sym wolf 250 den başka 250 cc bakmasın. Uzun yola bunlar iyi gider. Ninja 250 ve hayo 250 öne eğik sürüş tarzı ile adamı acayip yorar. 7-8 bine uzun yola gidecek yormayacak 2 seçenek var. Cbr 250-sym wolf 250.
Gerçi izmir-denizli arası pek uzak değil ama o fiyata ben bunları öneririm.
Sağolasın önerin için Adem abi...ilk iki sıraya bi yazalım bunları sym yi benimde aklımda ama herseyı danısmak gerek bi bilene...Cbr nasıldır kı abı onda da race tipi varya hani acaba yorulur mu kı..? Bi ara denizliden bi abiyle sohbet ettik biraz,uzun yolda avuc ıcınde su toplanması gibi bi sorun var demıstı...Sen ne dersın bu konu hakkında..?
inazuma daha erken çıksaydı 2.el inazuma da tavsiye ederdim ama fiyatları yüksek
Senini istediğin aralıkta sym wolf ve cıbır var sıkıntısız adem abinin dediği gibi
ybr 250 var bide ama kullananlara sormak lazım
facebook.com/SalcanoMotosiklet
Aynen inazumayı dedım ama o paralar aşar benı dedı..Düğün olmasa astsubay adama cok koymaz da işte...Düğün salonuyla falan ben ilgilendim hep 6 bin lira sadece salon parası zaten...
Ybr nin sıfırları yok herhalde zaten ama listeye alınabılecek bır motor hepsının ayrı forumlardakı topıclerını okuyacagım artık..Artıları eksılere bakacagız bırseyler ama kendı kafama göre sym wolf agır basıyor... Bu arada gerıye donuk okudugumda koü'yü kazanmıssın hayırlsı olsun çok özledım oraları ben koü myo da okudum... Umuttepe falan cok guzel yerler sadece kışın biraz soğuk oluyor o taraf...
Doğrudur abi... Tamamdır şimdilik uyuyayım yarın başka tavsiyelerle birlikte güzel bi araştırma içine girerim artık... Sağolasın abi...
Ben gelseydim araba ile gelecektim zaten Tahsin iftarı yapıp hemen geri dönmem gerekiyordu zira ertesi gün gündüz nöbetine girmem gerekti (bu gün gündüzcüydüm yani ) onun içinde gece sürüşü gerektiği için araba ideal diye düşündüm motoru gece sürmekten oldum olası kaçınmışımdır hazetmem hiç gece sürüşünden
Şimdiden hayırlı olsun yerinde bi karar hep söylemişimdir aklın yolu birdir
Ohooo ne fesatlanacam Mutlu siz bana plan program deyin V/N/S bileşenleri el verdiği ölçüde kopar gelirim ben sıkıntı yok yani (V/N/S = Vakit/Nakit/Sağlık)
Benzin kaçağından ziyade göstergeye alışamadığından kaynaklanır o sıkıntı çünkü ibre her ne kadar E ye doğru gitsede benzin hemen bitivermez bizim motorlarda yedeğe geçince bile 110-120 km yol yapıyorum ben
Wolf lerin bazılarında vites göstergesi yok (yada var fakat etkinleştirilmemiş) Wolf S lerin hepsinde vites göstergesi var ve sıkıntısı olan yok sanırım şimdiye kadar benzin göstergesi içinde aynı sıkıntısız durum geçerli
Beyaz al bence Hem kir göstermez hemde beyaz renk motosiklete yakışıyor değişikte olur ayrıca
Hay maşallah Ramazan yaramış o zaman efem gerçi hangimize yaradı bilmemde 95 kilo girdim mübarek aya 101 kiloyum şu an
Kullandıkça hem balatalar alışır hem sen alışırsın vitesliye o sorun kendiliğinden kaybolur bence fazla müdahalede bulunup kurcalama bence hiç motoru
Aynı durum senin içinde geçerli vucudunu fazla dinleyip hastalık hastası olan insanlar gibi her gelen sese sedaya takılıpta sağını solunu kurcalama yoluna gitmeyin bence sonuçta motorlarınız yepisyeni koyun benzini verin gazı sürün gitsin
Hayırlı olsun Mutlu Allah tekerini düz bastırsın ee buda demek oluyorki bayramdan sonra kutlama var ilk mangalın yeri belli oldu yani
7-8 bin liralık bütçede seçeneği teke indiririm ben SYM WOLF 250 uzun ömürlü (seramik silindirli) 250 cc enjeksiyonlu ve kaliteli bi motor ama arkadaşın acemiyse yani düşme ihtimali varsa bir daha düşünsün herhangi bir düşme halinde kaporta aksamının oldukça pahalı olduğunu duydum gerçi her motorun pahalı özellikle yeni olduktan sonra ya neyse
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
izzet;araba 380 bınde fırmada calısan bı abımızden aldım.son 2 yıldır ısparta-karacabey haftada 2 kez gıdıp gelen fekat servıs bakımlı tum bakım faturaları neyım var.muayyer yanı.eksıgı gedıgı yok.fıyat uygunlugu o yuzden.
tahsin;unuttugun bir durum var.4 teker bedeni,2 teker ruhu taşır...motor aşktır...yollarda ve gönüllerde görüşmez üzere...
ahmet abi;mangalın kralını, prensini,saray soylusunu yaparım.şu izmit meselesini bi halledelim artık motorlu pisikletlere atlayıp rüzgara yelken açıcaz ınsallah.ben merkeze yaklasmıs oldum(kadıköyde taksıcı bı arkasım var bu aksam telde konustuk merkeze yaklasma lafı ona aıt.)de hey ferhatın gürzü...he canım sen getir üstünü.......
Günaydın cemati müslimin O kadar çok muhabbet dönmüş ki yine Ahmet Abi gibi toplu mu yazsak .Dün motor yıkama günü idi, bir kaç fotoğrafla değişiklik yapalım.
İlk fotoğraf kirli hali, gri olunca böyle kirleniyor
Top case çok emanet duruyor, maaşı alınca Arwic 46 ile değiştirmek istiyorum.Güzelde ufağındn içi boş bir alet çantası alıp aletleri de ona koyacağım, yoksa çorba oluyor çanta.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Murat daha önce yazmadım ama hastayım o selene
Bir toplantı buluşma lafı geçmiş, İstanbul için Tekirdağ uygun İstanbuldan kullanıcıya göre 2-3 saat Tekirdağ buluşmak isteyenler 1 gün ayarlayıp buluşabiliriz.Aynı şekilde diğer bölgeler anadolu kısımıda 1 yer ayarlayıp buluşabiliriz sadece gelmek isteyin buluşmaya.
Abi km cokmus ya bi toyota için hiçbirsey degil amma genede cok hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)