Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bize yokmu Uğur
    Ahmet abi her daim,başüstünde yeriniz var

Bu arada Tahsin abi senin motor çok rahat 100'le stabil gider ancak ön cam dik oldugu için hızı ciddi manada keser. Mesela ön farın yuvarlak oldugu modellerde siperlikli ve siperliksiz +5 km fark gözlemledim. Commuterlarda rüzgar malesef çok yiyoruz. Birde motor güçsüz olunca bazen işkence oluyor. İdeali ya 250 cc ya da scooter. Gerçi bence en güzeli scooter ama iyiside çok para be

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Eyvallah Uğur sağolasın

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladım abi. Baştan deselermiş bari plan bozulmamış olurdu. Neyse sağlık olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

Acaba ybr nin balatalar bizimkine olmuyor mu aynı performansı alsak? Çünkü banada biraz zayıf geliyor ön fren.
    maalesef alpay. balataya kadar kaliper ve bağlantıları dahi uyumsuz. bizim motorlara hiçbir kaliper uymuyor. böyle kullanacağız mecbur. kaliteli balata bulmak zor.
    grup sürüşünde ve ybr ye binince daha anladım bizim frenlerin zayıflığını. önümde ki 250cc kroslarla 6metre mesafe olmasına rağmen adamların dibinde zor duruyodum. mecbur grubun 10metre gerisinden gittim.
    şehiriçi yeterlide grup sürüşünde zayıf fren performansımız sıkıntılı..
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Bizim ön balatalar scooter balatası

Motosikleti
    Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mutlu toplu sürüşte profesyonelde olsan diğer sürücüler acemiyse seni tehlikeye sokar acemilerle anayolda otobanda sürülmez sen doğru kararı vermişin zaten Allah korusun...

@Tahsin anladığım kadarıyla toplu sürüş seni tedirgin etmiş bence toplu sürüşte 10 motor ideal fazlası tehlikeli,çünki tanımıyorsun çoğu sürücüyü kendilerini göstermek için apaçiliklerini göstermek isteyenler oluyor toplu sürüşte kalabalık oldumu tehlikeli düşün 20_30 motor trafikte...
    abi kocaeli mt toplu sürüşte çok başarılı. büyük motor çoksada apaçi yok neyseki.
    15 motor vardık. grup geçişlerinde yol kesmeler falan insanı tedirgin edebiliyor. etraf hanzo şöför dolu. bodoslama dalcak bizim yolkesenlere diye tırsmadım değil..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet abi her daim,başüstünde yeriniz var

Bu arada Tahsin abi senin motor çok rahat 100'le stabil gider ancak ön cam dik oldugu için hızı ciddi manada keser. Mesela ön farın yuvarlak oldugu modellerde siperlikli ve siperliksiz +5 km fark gözlemledim. Commuterlarda rüzgar malesef çok yiyoruz. Birde motor güçsüz olunca bazen işkence oluyor. İdeali ya 250 cc ya da scooter. Gerçi bence en güzeli scooter ama iyiside çok para be
    kesinlikle 250cc uzun yol için ideal uğurum. istediğin zaman 140~150 uzayamıyosan uzun yol eziyete dönüşüyor..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

Bizim ön balatalar scooter balatası
    ahmet abi iyiki gelmedin okadar uzun yoldan. biz 15motor güvenli sürüş yapmamıza rağmen 3-4 hanzo şöför gruba daldı. iftar vakti motorla yanlız yolculuk riskli. sağolsun bizim grupta arka ve önde kontrolör motorcu arkadaşlarımız grubu düzende tuttular. sayelerinde güvenli sürüş yaptık..

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Karar verildi 0 km kirmizi wolf aliyorum..2800 12 taksitle.plaka masrafi 350 tutuyor adapazarında sizler sayesinde iyi bir tercih yaptigima inaniyorum

Pianoblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı lubimaya54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karar verildi 0 km kirmizi wolf aliyorum..2800 12 taksitle.plaka masrafi 350 tutuyor adapazarında sizler sayesinde iyi bir tercih yaptigima inaniyorum
    Hayırlı olsun iyi seçim. Satmayı düşünmüyorsanız doğru bir seçim olmuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Bu arada tecrübeli arkadaşlardan birde balata değişim video su gelse yada fotoğraflı konu anlatımı olsa süper olur. Sanırım fotoğraflı anlatım daha etkili oluyor bu arada. Atlanmadan anlatıldığında tabii.

Driftle wolf arasinda kalmistim ana wolf malzeme kalitesiyle onde benin icin sorunsuzluk onemli

Alıntı Pianoblack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun iyi seçim. Satmayı düşünmüyorsanız doğru bir seçim olmuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Bu arada tecrübeli arkadaşlardan birde balata değişim video su gelse yada fotoğraflı konu anlatımı olsa süper olur. Sanırım fotoğraflı anlatım daha etkili oluyor bu arada. Atlanmadan anlatıldığında tabii.
    Senin için en kısa zamanda söker takarım,maksat gönüller hoş olsun

Motosikleti
    Satıldı
    Driftle wolf arasinda kalmistim ana wolf malzeme kalitesiyle onde benin icin sorunsuzluk onemli
    Bende Wolf ile Drift arasında kalmıştım. Drifti gidip incelemedim bile ama. Direk Wolf aldım. Demek herkes bi Wolf ile Drift arasında ikilemde kalıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------

Alıntı gezginmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin için en kısa zamanda söker takarım,maksat gönüller hoş olsun
    Eyvallah abi sağolasın, eksik olma Birde şimdi benim üzerinde olan balata kaç km gider?

Benzin ve vites gostergeliriniz sorunsuz calisuyormu arkadaslar

Motosikleti
    Satıldı
    Benzin ve vites gostergeliriniz sorunsuz calisuyormu arkadaslar
    Vites göstergesi genel olarak Wolf lerde çalışmıyor. Wolf S te bir problem olanını duymadım. Benzin göstergesi çalışıyor ama pek sağlıklı gösterdiğini söyleyemem. Motosikleti aldığımda 40 tl lik almıştım sonra az gösteriyor diye 20 tl lik daha aldım. Şuan toplamda 250 km yaptım ama bitmeye yakın gösteriyor. Pek sağlıklı çalışmıyor galiba benim benzin göstergem. Belki genelde öyledir emin değilim. Tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaklardır şimdi.

Gosterge onemli ama

Motosikleti
    bende ikiside güzel çalışıyor.
    motoru teslim alırken kontrol edin. usta üsengeçlij yapıp takmamış olabilir. taktırın..

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mutlu abi bu taraflara geldiğinde,görüsmek istersen başüstünde yerin var abi,şubatta mangal organizasyonunda agırlayamadık ama bu sefer insallah tanısmak kısmet olur abi.
    sagolasın kardesım eksık olma.bakalım kısmetse evı tasıyacaz bol bol vaktımız olur.yuvacık tarfında golet fılanda var.mangal ve aşcılık bana aıt hafta sonunu ayarlıyan gelır.
    ahmet abı de cok canı ısterse fesatlanmaz atlar gelır ne duyeyımtahsın sanayıde heralde senın yerın.sık sık gorusuruz umarım su ıslerı bı halledelım bakalım.
    adil abi bursa mt ıle bırcok gezıye katıldım tek olarakta bıcok yere gıttım.fakat ıste dedım ya karasız adamla yola cıkmamak gerektıgını unutuverdım nasıl olduysa.ama ıyıde oldu 1500km lık gezı planındanda boylece cıkarmıs oldum kendılerını.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------

faceden de bakabılırsınız gezi fotolarım mevcut hem mt gezılerı hem tek gezılerım.
    tahsins bunu beğendi.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Satıldı
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende ikiside güzel çalışıyor.
    motoru teslim alırken kontrol edin. usta üsengeçlij yapıp takmamış olabilir. taktırın..
    Yada bende benzin kaçağı olmasın abi

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Bizim wolf işi şimdilik yatar. Motosiklet için ayırdığım para, bir alacaklının acil ihtiyacına gitti.
    Neye niyet, neye kısmet. Şimdilik bisiklete devam. Belki böylesi daha hayırlıdır.

Azonce bayii aradi sali yada carsamba motorum gelckmis hatta beyaz siyahta gelckmis beyaz mi kirmizi..yakindan beyazi goren varmi beyler

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Adem kilomu verdin

CBF 250 ye benzemiş bizim motor bu halde

Bize yokmu Uğur
    abi 85 kiloydum, şu an 81 kg yum. Biraz verdim yani

Alpay ön disk balata değişimi öğren çok basit arkayıda görüntülerdim amma biraz meşakatli sonra .İhtiyacın olan 10-12 lokma bir tornavida küçük çekiç
    [IMG][/IMG]
    balataları sökmek için sarı iç taraftaki civataları söküyorsun,civataların açılmaması için konan parçaları tornavida çekiçle aç ,kapatırkende kapat
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    arkasında silindirin izi çıkan balatayı iç kısma koy
    [IMG][/IMG]
    balatalar
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Balataların bayağı gider merak etme
    ramizan83 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)