Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Eylül 2012, 01:03
adem80 adlı üyeden alıntı
len oğlum rampa aşa diyorum o hızları. Düzdeki hızıni yazdım yukarı. Huhhh
vallahi okadar fark var fatih? Eski randımanı yok.
adem ab, benim motorda anca 5 bilemedin 10 km fark oluyor dahası yok seninkinde iyi fark yapıyor
Reklamlar
-
20 Eylül 2012, 01:04
fat280 adlı üyeden alıntı
adem ab, benim motorda anca 5 bilemedin 10 km fark oluyor dahası yok seninkinde iyi fark yapıyor
arka sayfada son msjımı düzelltim bi tekrar okusana.
-
20 Eylül 2012, 01:12
arka sayfada son msjımı düzelltim bi tekrar okusana.
abi 120 diyon düzde ama fatihin arkasında gidiyon nasıl oluyor o iş
-
20 Eylül 2012, 01:19
-
20 Eylül 2012, 01:19
-
20 Eylül 2012, 01:30
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Tabi canım tabi
(doktor üstüne varmayın dedi Fatih yoksa yicek kafayı Ademim)
Şaka bi yana Ademcim şimdi bu hız meselesinde biz(en azından ben kendi adıma) işin muhabbetindeyiz önemli olan az yakıtla çok yer gezmek ve rahat olmak ilk amacımız bu
yoksa düzde 120 yapsa neeeee 140 yapsa nee
bana sürat lazım olsa racing,ss binerim
diyelim ve bu hız meselesinide böylece kapatalım arkadaşlar çünkü çok genç kardeşlerimizde giriyor forma kötü örnek olmayalım kimseye
aynen abi hız muhabbeti yeter bence en uygunu kurala uygun hızlarda gitmek
şimdik hacıı
110-120 arasında gezerken ben düzde, fatihin ibre 120 de kitlenip kalıyor. Ondandır.
şehir içi eksozumu o daha çok kokluyor o ayrı. O 70 bulmadan benimki 100 e çıkıyor
anladık abi sen bir numarasın zaten her zaman
-
20 Eylül 2012, 01:42
biri beni durdursun
-
20 Eylül 2012, 01:43
Bakınız 140 km üstünde durmak için paraşüt sistemi
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
20 Eylül 2012, 02:01
þimdik hacýý
110-120 arasýnda gezerken ben düzde, fatihin ibre 120 de kitlenip kalýyor. Ondandýr.
þehir içi eksozumu o daha çok kokluyor o ayrý. O 70 bulmadan benimki 100 e çýkýyor
len adem bu aksam kaskinda ki ybr dumani ni nasil sildigini neden söylemiyon
---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:51 ----------
Aman yavaþ Adem
125-140 arasý gidiyosun 120 yapan YBR yi geçemiyosun nasýl oluyo bu iþ
o ybr nin dumani iste gazi cevimeyeyim yani
3,4 saniyede. 100 e cikan tek ybr o
---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:58 ----------
Tabi caným tabi
(doktor üstüne varmayýn dedi Fatih yoksa yicek kafayý Ademim)
Þaka bi yana Ademcim þimdi bu hýz meselesinde biz(en azýndan ben kendi adýma) iþin muhabbetindeyiz önemli olan az yakýtla çok yer gezmek ve rahat olmak ilk amacýmýz bu
yoksa düzde 120 yapsa neeeee 140 yapsa nee
bana sürat lazým olsa racing,ss binerim
diyelim ve bu hýz meselesinide böylece kapatalým arkadaþlar çünkü çok genç kardeþlerimizde giriyor forma kötü örnek olmayalým kimseye
birak şimdi o grnc kardeslerini benim dumani mi yutmayi sende istiyorsun yalan mi soyle
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
20 Eylül 2012, 02:35
F54 adlı üyeden alıntı
len adem bu aksam kaskinda ki ybr dumani ni nasil sildigini neden söylemiyon
---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:51 ----------
o ybr nin dumani iste gazi cevimeyeyim yani
3,4 saniyede. 100 e cikan tek ybr o
---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:58 ----------
birak şimdi o grnc kardeslerini benim dumani mi yutmayi sende istiyorsun yalan mi soyle
hacı msj atmışsın şimdi gördüm yeni girebildim hayırdır?
-
20 Eylül 2012, 02:41
Sadece konusmak tanismamk iciin neyse baskaa zaman ararim simdi yatiyom
fat 281 gonderdigin kargo gelmis tsk ederim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
20 Eylül 2012, 02:52
F54 adlı üyeden alıntı
tamam hacı bende kontur filan yok da maca da sinir oldum zaten kusura bakma biraz gerginim
allah rahatlık versin
-
20 Eylül 2012, 02:55
fatih, kaskımdaki ybr dumanı değil, sinek cesetleriydi.
-
20 Eylül 2012, 10:15
F54 adlı üyeden alıntı
bir şey değil abi ne demek
-
20 Eylül 2012, 12:29
ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR.BİR SALCANO WOLF KULLANICISI OLMAK NE GUZEL.
-
20 Eylül 2012, 12:35
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR.BİR SALCANO WOLF KULLANICISI OLMAK NE GUZEL.
aramıza hoş geldin mutlu iyi vakit geçirmen dileğiyle motorunun da resimlerini isteriz birz canlansın forum
-
20 Eylül 2012, 13:00
FATIH ARANIZA DAHA ONCEDEN HOŞ GELMİŞTİM ASLINDA 8-9 SAYFALARA BAKARSAN BENI HATIRLAYACAKSIN SADEKAHVE33 NIKIYLE YAZIYORDUM.FAKAT NE OLDU BILMIYORUM BIR SURE SONRA GIREMEZ OLDUM.HATIRLARSAN 28.04.2012 DE ALMISTIM BEN SALCANOMU.MUTHIS BIR YAZ SEZONU GECIRDIM.SUANDA 7750 KMDE MOTORUM.SEYTAN KULAGINA KURSUN YAPTIGIM MASRAF SADECE 1200KM DE BIR YAG DEGISIMI VE YAKTIGIM BENZIN UCRETI.CANAKKALE,ERDEK,İZMİT,KANDIRA,ŞİLE,BALIKESI R,MANISA,IZMIR,BURHANIYE VE BODRUM YOLCULUKLARIM OLDU.HATTA EGELIM 43 NIKLI ARKADAS LA AZ DAHA TANISMA FIRSATIM OLACAKTI.ERDEGE GELMIS KENDISI BENIM ARKADASIM LA SOHBET ETMISLER KUSADASINA GIDECEGINI SOYLEMIS YENGEYLE.PROFILDEN BAKTIM SONRASINDA GITMISTE IZINDEYMIS O DONEM.BENDE HANIMLA BOL BOL GEZDIM.ERDEK YAKIN OLDUGU ICIN 2.KAPIMIZ OLDU ZATEN BAYRAMIN 2.GUNU BURHANIYE TARAFINA GITTIK.VELHASIL BU SALCANOYU ALLAH OLMAYANA NASIP ETSIN.BENIM BASLANGIC MOTORU OLARAK ALDIGIM MOTORDUR BU.F650 DUSUNUYORUM.TEMIZINDEN BULABILIRSEM.ARIYACAM TABIKI.MOTOR ARTIK BENIM ICIN YASAM TARZI OLDU DIYEBILIRIM.MOTOR KULLANMAMA VESILE OLAN FATİH AKKANIŞ ARKADAŞIMA BINLERCE ŞUKRANLARIMI SUNUYORUM BURADAN.HERKESE HAYIRLI YOLCULUKLAR IYI SURUSLER KAZASIZ BELASIZ INSALLAH.BU ARADA HAYIRLI BIR KISMETI CIKARSA BENIM SALCANOYU VEREBILIRIM AMA TANIDIK BILDIK BIRI OLURSA MOTORA BAKAN BIRI OLURSA YOKSA KIYAMAM MOTORUMA...
-
20 Eylül 2012, 20:07
selam millet. F54 fatih sabah ayrıldı yanımdan. Ama hala bodrumda. Bodrumda akla hayale gelmedik motor bayileri ve motorlar var. Salcano bayiside var. 1 tane cub var. Gerisi bisiklet
-
21 Eylül 2012, 01:22
motosıklet net ın stıkırlarını nerden temın edebılırım
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
21 Eylül 2012, 10:47
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
FATIH ARANIZA DAHA ONCEDEN HOŞ GELMİŞTİM ASLINDA 8-9 SAYFALARA BAKARSAN BENI HATIRLAYACAKSIN SADEKAHVE33 NIKIYLE YAZIYORDUM.FAKAT NE OLDU BILMIYORUM BIR SURE SONRA GIREMEZ OLDUM.HATIRLARSAN 28.04.2012 DE ALMISTIM BEN SALCANOMU.MUTHIS BIR YAZ SEZONU GECIRDIM.SUANDA 7750 KMDE MOTORUM.SEYTAN KULAGINA KURSUN YAPTIGIM MASRAF SADECE 1200KM DE BIR YAG DEGISIMI VE YAKTIGIM BENZIN UCRETI.CANAKKALE,ERDEK,İZMİT,KANDIRA,ŞİLE,BALIKESI R,MANISA,IZMIR,BURHANIYE VE BODRUM YOLCULUKLARIM OLDU.HATTA EGELIM 43 NIKLI ARKADAS LA AZ DAHA TANISMA FIRSATIM OLACAKTI.ERDEGE GELMIS KENDISI BENIM ARKADASIM LA SOHBET ETMISLER KUSADASINA GIDECEGINI SOYLEMIS YENGEYLE.PROFILDEN BAKTIM SONRASINDA GITMISTE IZINDEYMIS O DONEM.BENDE HANIMLA BOL BOL GEZDIM.ERDEK YAKIN OLDUGU ICIN 2.KAPIMIZ OLDU ZATEN BAYRAMIN 2.GUNU BURHANIYE TARAFINA GITTIK.VELHASIL BU SALCANOYU ALLAH OLMAYANA NASIP ETSIN.BENIM BASLANGIC MOTORU OLARAK ALDIGIM MOTORDUR BU.F650 DUSUNUYORUM.TEMIZINDEN BULABILIRSEM.ARIYACAM TABIKI.MOTOR ARTIK BENIM ICIN YASAM TARZI OLDU DIYEBILIRIM.MOTOR KULLANMAMA VESILE OLAN FATİH AKKANIŞ ARKADAŞIMA BINLERCE ŞUKRANLARIMI SUNUYORUM BURADAN.HERKESE HAYIRLI YOLCULUKLAR IYI SURUSLER KAZASIZ BELASIZ INSALLAH.BU ARADA HAYIRLI BIR KISMETI CIKARSA BENIM SALCANOYU VEREBILIRIM AMA TANIDIK BILDIK BIRI OLURSA MOTORA BAKAN BIRI OLURSA YOKSA KIYAMAM MOTORUMA...
maşallah sende baya gezmişsin evet satmaya kıyamıyor aslında inan ama büyütmek ve para sıkıntı durumlarında mecbur satıyorsun hayırlısı olsun
selam millet. F54 fatih sabah ayrıldı yanımdan. Ama hala bodrumda. Bodrumda akla hayale gelmedik motor bayileri ve motorlar var. Salcano bayiside var. 1 tane cub var. Gerisi bisiklet
abi milasa bak muğlaya fethiyeye bak mutlaka buralarda vardır bayisi oralardan alırsın alacak olduktan sonra bulması dert değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)