Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    len oğlum rampa aşa diyorum o hızları. Düzdeki hızıni yazdım yukarı. Huhhh
    vallahi okadar fark var fatih? Eski randımanı yok.
    adem ab, benim motorda anca 5 bilemedin 10 km fark oluyor dahası yok seninkinde iyi fark yapıyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adem ab, benim motorda anca 5 bilemedin 10 km fark oluyor dahası yok seninkinde iyi fark yapıyor
    arka sayfada son msjımı düzelltim bi tekrar okusana.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    arka sayfada son msjımı düzelltim bi tekrar okusana.
    abi 120 diyon düzde ama fatihin arkasında gidiyon nasıl oluyor o iş

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Tabi canım tabi (doktor üstüne varmayın dedi Fatih yoksa yicek kafayı Ademim)
    Şaka bi yana Ademcim şimdi bu hız meselesinde biz(en azından ben kendi adıma) işin muhabbetindeyiz önemli olan az yakıtla çok yer gezmek ve rahat olmak ilk amacımız bu yoksa düzde 120 yapsa neeeee 140 yapsa nee bana sürat lazım olsa racing,ss binerim diyelim ve bu hız meselesinide böylece kapatalım arkadaşlar çünkü çok genç kardeşlerimizde giriyor forma kötü örnek olmayalım kimseye
    fat280 bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi 120 diyon düzde ama fatihin arkasında gidiyon nasıl oluyor o iş
    şimdik hacıı 110-120 arasında gezerken ben düzde, fatihin ibre 120 de kitlenip kalıyor. Ondandır. şehir içi eksozumu o daha çok kokluyor o ayrı. O 70 bulmadan benimki 100 e çıkıyor

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi canım tabi (doktor üstüne varmayın dedi Fatih yoksa yicek kafayı Ademim)
    Şaka bi yana Ademcim şimdi bu hız meselesinde biz(en azından ben kendi adıma) işin muhabbetindeyiz önemli olan az yakıtla çok yer gezmek ve rahat olmak ilk amacımız bu yoksa düzde 120 yapsa neeeee 140 yapsa nee bana sürat lazım olsa racing,ss binerim diyelim ve bu hız meselesinide böylece kapatalım arkadaşlar çünkü çok genç kardeşlerimizde giriyor forma kötü örnek olmayalım kimseye
    aynen abi hız muhabbeti yeter bence en uygunu kurala uygun hızlarda gitmek

şimdik hacıı 110-120 arasında gezerken ben düzde, fatihin ibre 120 de kitlenip kalıyor. Ondandır. şehir içi eksozumu o daha çok kokluyor o ayrı. O 70 bulmadan benimki 100 e çıkıyor
    anladık abi sen bir numarasın zaten her zaman
    salcano_7946 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    biri beni durdursun
    salcano_7946 bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Bakınız 140 km üstünde durmak için paraşüt sistemi
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    þimdik hacýý 110-120 arasýnda gezerken ben düzde, fatihin ibre 120 de kitlenip kalýyor. Ondandýr. þehir içi eksozumu o daha çok kokluyor o ayrý. O 70 bulmadan benimki 100 e çýkýyor
    len adem bu aksam kaskinda ki ybr dumani ni nasil sildigini neden söylemiyon

---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

Aman yavaþ Adem 125-140 arasý gidiyosun 120 yapan YBR yi geçemiyosun nasýl oluyo bu iþ
    o ybr nin dumani iste gazi cevimeyeyim yani
    3,4 saniyede. 100 e cikan tek ybr o

---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:58 ----------

Tabi caným tabi (doktor üstüne varmayýn dedi Fatih yoksa yicek kafayý Ademim)
    Þaka bi yana Ademcim þimdi bu hýz meselesinde biz(en azýndan ben kendi adýma) iþin muhabbetindeyiz önemli olan az yakýtla çok yer gezmek ve rahat olmak ilk amacýmýz bu yoksa düzde 120 yapsa neeeee 140 yapsa nee bana sürat lazým olsa racing,ss binerim diyelim ve bu hýz meselesinide böylece kapatalým arkadaþlar çünkü çok genç kardeþlerimizde giriyor forma kötü örnek olmayalým kimseye
    birak şimdi o grnc kardeslerini benim dumani mi yutmayi sende istiyorsun yalan mi soyle
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    len adem bu aksam kaskinda ki ybr dumani ni nasil sildigini neden söylemiyon

---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

o ybr nin dumani iste gazi cevimeyeyim yani
    3,4 saniyede. 100 e cikan tek ybr o

---------- Post added at 01:01 ---------- Previous post was at 00:58 ----------

birak şimdi o grnc kardeslerini benim dumani mi yutmayi sende istiyorsun yalan mi soyle
    hacı msj atmışsın şimdi gördüm yeni girebildim hayırdır?
    # motosikletle.blogspot

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Sadece konusmak tanismamk iciin neyse baskaa zaman ararim simdi yatiyom

fat 281 gonderdigin kargo gelmis tsk ederim
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At

tamam hacı bende kontur filan yok da maca da sinir oldum zaten kusura bakma biraz gerginim
    allah rahatlık versin
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    fatih, kaskımdaki ybr dumanı değil, sinek cesetleriydi.
    Tsubasa ve erenaltun bunu beğendiler.

Motosikleti
    2008 xmax 250

bir şey değil abi ne demek

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR.BİR SALCANO WOLF KULLANICISI OLMAK NE GUZEL.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR.BİR SALCANO WOLF KULLANICISI OLMAK NE GUZEL.
    aramıza hoş geldin mutlu iyi vakit geçirmen dileğiyle motorunun da resimlerini isteriz birz canlansın forum

Motosikleti
    cbf 150
    FATIH ARANIZA DAHA ONCEDEN HOŞ GELMİŞTİM ASLINDA 8-9 SAYFALARA BAKARSAN BENI HATIRLAYACAKSIN SADEKAHVE33 NIKIYLE YAZIYORDUM.FAKAT NE OLDU BILMIYORUM BIR SURE SONRA GIREMEZ OLDUM.HATIRLARSAN 28.04.2012 DE ALMISTIM BEN SALCANOMU.MUTHIS BIR YAZ SEZONU GECIRDIM.SUANDA 7750 KMDE MOTORUM.SEYTAN KULAGINA KURSUN YAPTIGIM MASRAF SADECE 1200KM DE BIR YAG DEGISIMI VE YAKTIGIM BENZIN UCRETI.CANAKKALE,ERDEK,İZMİT,KANDIRA,ŞİLE,BALIKESI R,MANISA,IZMIR,BURHANIYE VE BODRUM YOLCULUKLARIM OLDU.HATTA EGELIM 43 NIKLI ARKADAS LA AZ DAHA TANISMA FIRSATIM OLACAKTI.ERDEGE GELMIS KENDISI BENIM ARKADASIM LA SOHBET ETMISLER KUSADASINA GIDECEGINI SOYLEMIS YENGEYLE.PROFILDEN BAKTIM SONRASINDA GITMISTE IZINDEYMIS O DONEM.BENDE HANIMLA BOL BOL GEZDIM.ERDEK YAKIN OLDUGU ICIN 2.KAPIMIZ OLDU ZATEN BAYRAMIN 2.GUNU BURHANIYE TARAFINA GITTIK.VELHASIL BU SALCANOYU ALLAH OLMAYANA NASIP ETSIN.BENIM BASLANGIC MOTORU OLARAK ALDIGIM MOTORDUR BU.F650 DUSUNUYORUM.TEMIZINDEN BULABILIRSEM.ARIYACAM TABIKI.MOTOR ARTIK BENIM ICIN YASAM TARZI OLDU DIYEBILIRIM.MOTOR KULLANMAMA VESILE OLAN FATİH AKKANIŞ ARKADAŞIMA BINLERCE ŞUKRANLARIMI SUNUYORUM BURADAN.HERKESE HAYIRLI YOLCULUKLAR IYI SURUSLER KAZASIZ BELASIZ INSALLAH.BU ARADA HAYIRLI BIR KISMETI CIKARSA BENIM SALCANOYU VEREBILIRIM AMA TANIDIK BILDIK BIRI OLURSA MOTORA BAKAN BIRI OLURSA YOKSA KIYAMAM MOTORUMA...

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    selam millet. F54 fatih sabah ayrıldı yanımdan. Ama hala bodrumda. Bodrumda akla hayale gelmedik motor bayileri ve motorlar var. Salcano bayiside var. 1 tane cub var. Gerisi bisiklet

Motosikleti
    cbf 150
    motosıklet net ın stıkırlarını nerden temın edebılırım
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı salcano_7946 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FATIH ARANIZA DAHA ONCEDEN HOŞ GELMİŞTİM ASLINDA 8-9 SAYFALARA BAKARSAN BENI HATIRLAYACAKSIN SADEKAHVE33 NIKIYLE YAZIYORDUM.FAKAT NE OLDU BILMIYORUM BIR SURE SONRA GIREMEZ OLDUM.HATIRLARSAN 28.04.2012 DE ALMISTIM BEN SALCANOMU.MUTHIS BIR YAZ SEZONU GECIRDIM.SUANDA 7750 KMDE MOTORUM.SEYTAN KULAGINA KURSUN YAPTIGIM MASRAF SADECE 1200KM DE BIR YAG DEGISIMI VE YAKTIGIM BENZIN UCRETI.CANAKKALE,ERDEK,İZMİT,KANDIRA,ŞİLE,BALIKESI R,MANISA,IZMIR,BURHANIYE VE BODRUM YOLCULUKLARIM OLDU.HATTA EGELIM 43 NIKLI ARKADAS LA AZ DAHA TANISMA FIRSATIM OLACAKTI.ERDEGE GELMIS KENDISI BENIM ARKADASIM LA SOHBET ETMISLER KUSADASINA GIDECEGINI SOYLEMIS YENGEYLE.PROFILDEN BAKTIM SONRASINDA GITMISTE IZINDEYMIS O DONEM.BENDE HANIMLA BOL BOL GEZDIM.ERDEK YAKIN OLDUGU ICIN 2.KAPIMIZ OLDU ZATEN BAYRAMIN 2.GUNU BURHANIYE TARAFINA GITTIK.VELHASIL BU SALCANOYU ALLAH OLMAYANA NASIP ETSIN.BENIM BASLANGIC MOTORU OLARAK ALDIGIM MOTORDUR BU.F650 DUSUNUYORUM.TEMIZINDEN BULABILIRSEM.ARIYACAM TABIKI.MOTOR ARTIK BENIM ICIN YASAM TARZI OLDU DIYEBILIRIM.MOTOR KULLANMAMA VESILE OLAN FATİH AKKANIŞ ARKADAŞIMA BINLERCE ŞUKRANLARIMI SUNUYORUM BURADAN.HERKESE HAYIRLI YOLCULUKLAR IYI SURUSLER KAZASIZ BELASIZ INSALLAH.BU ARADA HAYIRLI BIR KISMETI CIKARSA BENIM SALCANOYU VEREBILIRIM AMA TANIDIK BILDIK BIRI OLURSA MOTORA BAKAN BIRI OLURSA YOKSA KIYAMAM MOTORUMA...
    maşallah sende baya gezmişsin evet satmaya kıyamıyor aslında inan ama büyütmek ve para sıkıntı durumlarında mecbur satıyorsun hayırlısı olsun

selam millet. F54 fatih sabah ayrıldı yanımdan. Ama hala bodrumda. Bodrumda akla hayale gelmedik motor bayileri ve motorlar var. Salcano bayiside var. 1 tane cub var. Gerisi bisiklet
    abi milasa bak muğlaya fethiyeye bak mutlaka buralarda vardır bayisi oralardan alırsın alacak olduktan sonra bulması dert değil

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)