Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Temmuz 2013, 23:36
geçmiş olsun adil abi
başlığı takip ediyorum ama kaçırmışım. büyük birşey değildir inşallah
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Reklamlar
-
27 Temmuz 2013, 00:05
tahsins adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun adil abi
başlığı takip ediyorum ama kaçırmışım. büyük birşey değildir inşallah
Sağolasın Tahsin annem 4 sene çekmiş zamanında ırsi herhalde bende yakalandım 1 seneyi geçti ama bayağı düzelme var iyileşme dönemindeyim ama çok yıprattı beni...
-
27 Temmuz 2013, 00:07
Adem abi millet ççatır çatır innazuma alıyor biz ne zaman Bileceğiz
Tekrarrdan geçmiş olsun adil abi
-
27 Temmuz 2013, 00:09
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Sağolasın Tahsin annem 4 sene çekmiş zamanında ırsi herhalde bende yakalandım 1 seneyi geçti ama bayağı düzelme var iyileşme dönemindeyim ama çok yıprattı beni...
geçmiş olsun abi. sağlık herşeyden öte.
-
27 Temmuz 2013, 00:09
haftaya alıp alamayacağımı burada paylaşırım murat.
-
27 Temmuz 2013, 00:13
-
27 Temmuz 2013, 00:19
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Adem abi millet ççatır çatır innazuma alıyor biz ne zaman Bileceğiz
Tekrarrdan geçmiş olsun adil abi
Sağolasın Muradım İnazuma güzelde biraz tuzlu Murat
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
geçmiş olsun abi. sağlık herşeyden öte.
SağolasınTahsin başına gelmeyince anlamıyor insan sağlık gibisi yok gerisi boş...
-
27 Temmuz 2013, 00:52
rapsy_09 adlı üyeden alıntı
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.Motoru satmam ve mesai saatlerimin sürekli değişmesinden dolayı pek foruma giremedim.Size 2 havadisim var.Birincisi 4 tekere geçiş yaptım ama yanına gene motor bakıyorum. 2.si bu yıl herşey istediğim gibi gitti hedeflediğim gibi Fırat Univ./Yazılım Müh. Bölümünü kazandım.Türkiyenin öbür ucu ama katlanıcaz
Manisanın bir ilçesinde gri wolf S bulmuştum tam ona niyetleniyordum ama elazığ-manisa arası 1400 km olunca burdan motor almanın pek akıllıca birşey olmadığını fark ettim.İnş. oralarda denk gelir iyi birşeyde alır geçeriz.Foruma genel olarak şöyle bir baktım salcanodan yana sorun yaşayan yok anlaşılan.Yeni alan arkadaşlar hep ilan koymuş.Onlara bir tavsiyem var.Satmayın arkadaşlar.Ben ettim siz etmeyin
Zamanında ahmet agam bana çok dedi gel etme satma diye biz macera aradık al sat takas et yaptık kâr ettik ama sezonda motorsuz kaldık :D :D Aklıma gelmişken
Enes kardeşim sana da hayırlı olsun okulun.Bu ara tahsin abi sen son zamanlarda hiç sorun yazmamışsın ne iş ya senin motor insafa geldi kanımca
Böyle yazmaya devam edersem uzar gider.En iyisi kısa keselim herkeze selam olsun.
meriç hayatını kurtarmışın kardeşim.
hayırlı olsun kardeşim. süper bölüm. hem 4 yıllık hem bilgisayar falan süper. askerlikte 5 ay olacak sanırım. şahane. biraz uzak. ev tutarsın arkadaş ortamı falan. kızlar mızlar.
ya bu yeni nesil akıllı yav. ben öss de barajı bile geçemedim. zati lise mezunuyum. liseyide hep kalarak geçtim. dönem sonunda hep babam gelip imza atardı. öyle geçerdim sınıfı.
bana göre değil böyle şeyler
motora gelince.. aslında motorda aslında hiç sorun yokmuş. ben acemiymişim be meriç. yoluna girdi şimdi.
yarın 70km lik bir uzun yol yapacağız kocali-mt ile. bakalım ilk uzun yolum. helecanlıyım bayaa :=)
-
27 Temmuz 2013, 02:33
EnesBeyter adlı üyeden alıntı
herkese merhaba
ösym sonuçları açıklamış dün akşam; Kocaeli Makina Mühendisliği 2013
Allah'a şükür diyelim hedefler başkaydı ama gene istediğim yer sayılır.
Artıkın kocaeli / umuttepedeyim
@tahsin abi seneye sizin oralardayım.
gelirim yanına
Hayırlı olsun Enes başarılar
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.Motoru satmam ve mesai saatlerimin sürekli değişmesinden dolayı pek foruma giremedim.Size 2 havadisim var.Birincisi 4 tekere geçiş yaptım ama yanına gene motor bakıyorum. 2.si bu yıl herşey istediğim gibi gitti hedeflediğim gibi Fırat Univ./Yazılım Müh. Bölümünü kazandım.Türkiyenin öbür ucu ama katlanıcaz
Manisanın bir ilçesinde gri wolf S bulmuştum tam ona niyetleniyordum ama elazığ-manisa arası 1400 km olunca burdan motor almanın pek akıllıca birşey olmadığını fark ettim.İnş. oralarda denk gelir iyi birşeyde alır geçeriz.Foruma genel olarak şöyle bir baktım salcanodan yana sorun yaşayan yok anlaşılan.Yeni alan arkadaşlar hep ilan koymuş.Onlara bir tavsiyem var.Satmayın arkadaşlar.Ben ettim siz etmeyin
Zamanında ahmet agam bana çok dedi gel etme satma diye biz macera aradık al sat takas et yaptık kâr ettik ama sezonda motorsuz kaldık :D :D Aklıma gelmişken
Enes kardeşim sana da hayırlı olsun okulun.Bu ara tahsin abi sen son zamanlarda hiç sorun yazmamışsın ne iş ya senin motor insafa geldi kanımca
Böyle yazmaya devam edersem uzar gider.En iyisi kısa keselim herkeze selam olsun.
Aleykümselam Meriç sanada başarılar yeni memleketin hayırlı olsun Güneydoğu gezisi yaparken uğrayacağımız bi kapımız daha oldu işte ne güzel bu arada Kötaya yı D.P.Ü yü kazanan yokmu arkadaşlar ne güzel olurdu eğer olsaydı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
27 Temmuz 2013, 02:42
Benim bölümüm makine bakım onarım.
-
27 Temmuz 2013, 05:25
@ rs_guven, Pianoblack, adem80, Murat 48/30 ,egelim 43
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla mezun olmak nasip olur
maşallah çok güzel üniversite çok güzel bir bölüm. tebrikler
bende yuvacıktayım, görüşurüz bol bol. gezi yaparız.
sağolasın abi Motoru ilk sene getirmeyi düşünmüyorum ama ilerde kocaeliye alışınca gezi de yaparız inşallah.
eyvallah sağol senin bölüm de hayırlı olsun. Hayırlısıyla mezun olmak nasip olur inş
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
27 Temmuz 2013, 07:46
2-3 gundur foruma bakamadım.adil abi ve murat acil şifalar diliyorum her ikinizede,üniversıte ye gıdecek arkadaslarıda tebrık edıyorum.bugun ögleden sonra kısmetse kocaeli ye dogru gaz açacaz 3 motor.karamursel de ıftara katılmak var planda.
hepınıze sevgıler saygılar kendınıze ıyı bakın.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
27 Temmuz 2013, 07:51
Şimdiden hayırlı yolculuk İrfanıma çok selam söyleyin iyi baksın size senin arkadaşın Salcanoylamı gitcen
-
27 Temmuz 2013, 08:12
şero kendı motoru ,yıne bı arkadas a aldırttıgımız kırmızı renk salco bende şu gönenden aldıgımız vardı ya halaogluna onunla cıkıcaz yola.şero telefon ettı gelıolarmıs bursaya gıtcez mont fılan alcaklar onlar hem tavaf etcek bursanın tarıhı ve turıstık yerlerını . 3 gıbıde karamursel ıstıkametıne yardırcaz nasıpse.3 salco grı,sıyah ve kırmızı...karacabeyden katılım bu yonde olacak.
-
27 Temmuz 2013, 11:55
yarın 70km lik bir uzun yol yapacağız kocali-mt ile. bakalım ilk uzun yolum. helecanlıyım bayaa :=)
Hayırlı geziler Tahsin dün akşam göz atmıştım Kocaeli mt ye iftar için gezi zannedersem kazasız belasız yolun açık olsun
Mutlu iyi dileklerin için teşekkürler
-
27 Temmuz 2013, 13:06
salcano_7946 adlı üyeden alıntı
şero kendı motoru ,yıne bı arkadas a aldırttıgımız kırmızı renk salco bende şu gönenden aldıgımız vardı ya halaogluna onunla cıkıcaz yola.şero telefon ettı gelıolarmıs bursaya gıtcez mont fılan alcaklar onlar hem tavaf etcek bursanın tarıhı ve turıstık yerlerını . 3 gıbıde karamursel ıstıkametıne yardırcaz nasıpse.3 salco grı,sıyah ve kırmızı...karacabeyden katılım bu yonde olacak.
İyi yolculuklar Mutlu abi
-
27 Temmuz 2013, 17:19
Son duzlukteyim beyler drift le karsilastirirsak salcona nasil birde renk olarak wolf icin yeni renk olan beyazimi alayim kirmiziyimi..100 km hizla sabit gidilirmi
-
27 Temmuz 2013, 17:47
yOL yapacak herkese hayırlı yolculuklar.Lubimaya rüzgar olmadan 100 ü rahat görürsün açıkçası bende drifti çok merak ediyorum, ilk fırsatta kullanmaya çalışacağım.Ama Drift cc gereği daha hızlı gider diye düşünüyorum konu hız ise eğer.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
27 Temmuz 2013, 18:10
Salcona mi drift mi bayii haberrbekliyor delircem
-
27 Temmuz 2013, 18:12
Rahatlık istiyosan Wolf hız diyosan Drift
Wolf alacaksan beyaz al derim asil duruyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)