Teşekkür ederim iyiyim abi hatta iyi ne kelime dipçik gibiyim maşallah hatta nazara bile geliyom geçen durduk yere elimdeki kehribar tespih patladı dağıldı gitti birde baktım karşıdan aşağı yukarı benim devrem iki hatun geçiyor onlar nazar etmiş herhalde galiba sanırsam
olmamııı tonla
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
:D şükür abi iyiyiz senı sormalı dıcektm de cevaplamısın zaten.. Maşallah maşallah tü tüü tü tüüü....
Güven abi biz neciyiz burda bekar bekar dolanıyoz valla..
Teşekkür ederim iyiyim abi hatta iyi ne kelime dipçik gibiyim maşallah hatta nazara bile geliyom geçen durduk yere elimdeki kehribar tespih patladı dağıldı gitti birde baktım karşıdan aşağı yukarı benim devrem iki hatun geçiyor onlar nazar etmiş herhalde galiba sanırsam
Aman dikkat et Maaşallah diyem nazar değmesin
Sayfa bekar kaynıyormuş, bizim için herhangi bir güvenlik sorunu yok değil mi?
No panik no heyecan güven abi...
Bu arada arkadaşlar bekar olarak hiçbirşey kaybetmiş sayılmazsınız, haberiniz olsun. Birşey hariç.
Ama evlenince; o birşeye sahip olup, karşılığında çok daha fazla şey kaybediyorsunuz.
Daha var abi evliliğe bi 4-5 sene kadar...
O zaman önündeki 4-5 yılın tadını çıkar. Imzadan sonra, bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.
Korku filmi sloganı gibi oldu.
.. Her şeyin iyi ve kötü yanları var abi...
Bir gün sıra sizede gelecek gençleeerr
Bu arada bi maşallah daha rica edicem sizlerden bu gün depoyu fulledim 560 kmde 14.3 lt yakmış benim karakız hesaba vurursak 2.55 lt /100 km para hesabı ise 12.7 kuruş /km (yeni 5 gaymelik tarifeyle )
İtinayla sıramızı bekliyoruz abi.. Güzel değerler abi maşallah wolfe...
bende en düşük 100 km de 2.55 yaktırdım. Benim motorla fat280 fatih 2.1 yaktırmış. Rekor onda. Bu sıralar pek uğramıyo foruma kulaklarını çekecem keratanın.
s.a. abilerim arkadaşlar nasılsınız bakalım iş güç ramazan dolayısı ile pek giremiyorum affedin
adem abi dediğim gibi iş güç ramazan dolayısı ile pek giremiyorum zaten motorda sürdüğüm yok şu aralar yatıyor evin altında inş. bundan sonra girmeye çalışacağım
yakıta gelince de benden aşağıya yakanı çıkmadı bu zaman kadar wolf de galiba 2,1 litre 100 km de
Way be laylay lomda bitti,2 Sene uniye gidicez ondan sonrası ne olup ne biticek Allah büyük. Sonuclar acıklanmıs.
Bu arada meric abi elazıga gidiyor 4 senelik Bilgisayar ögretmenligi,Abi Rabbim yolunu acık etsin belki bidaha görüsemeyiz,Cok istedim manisada kalmanı,Nasip kısmet bu işler.
o siperlik yaklaşık 250 tl giwi a660 veya a600 diye arat bulursun
veya kappa üniversal ön cam yaz ne çeşit arasan bulursun
ben yuvarlak far ybr de kullandım buna benzeyen bi cam bunu alamadım paradan dolayı...
http://www.feyizoglu.com/KA-610-Ruzg...l_45713.html#0
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)