netçeniz vitez göstergesini? 5 e kadar sayamıyomusunuz?
Ay sonu hastahane de wifi varsa çok görüşeceğiz kıl Dönmüş ya la
bodrum devlet hastanesinde beleş wifi var. çok geçmiş olsun
Sağol abi ben Aydın a giderim börekler çörekler iki hafta rapor. Missssss tatil gibi geliyor kulağa
aydındaki hastanenede beleş wifi varmı bilmiyorum ama acil şifalar. Kesin cb nin taş gibi selesine binerken olmuştur.
Beni korkutamazdın adil abi sem bütün gün azerilerle uğraşsaydın bu sana yıllık izin gelirdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------
Adem abi scooter denedik o da olabilir çocuklara yardımcı olalım derken büzüğe mukayyet olamadık
sert cb selesi yapmıştır kesin. scoter seleye bi kere oturmayla olmaz o iş.
Evet Adem olsa bende olurdu 7 sene scooter kullandım
Murat abi çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsin umarım
Abi dediğin gibi bu ara sandalyede çok kaykıldım muhtemelen ondan ama kalça altında o zman operasyon ufak oluyormuş annem ameliyata giriyordu bir ara aradım hemen
Sağol Alpay
Geçmiş olsun. Benim de kardeşim ameliyat olmuştu. Ağır bir operasyon değil ama pek öyle mis falan da değil.
Ne ise ayrıntılara girip, seni ürkütmeyelim şimdi. Iki hafta rapor da kulağa süper geliyor ha.
Benim de bir burun ameliyatım var. Şimdi hava çok sıcak. Havalar serinleyince inşAllah.
İşi yoğun olana 5-10 saatlik kaçamaklar bile ödül gibi geliyor... Ama sonuçta sağlık konusu bu aman ihmal etme abi ihmal edip geç ameliyat olanları olduktan sonra dikkat etmenlerin hallerini gördüm ben aman diyem tamamen iyileşinceye kadar sabır.. Geçmiş olsun şimdiden...
Sağol güven birde sinüzitleri aldırıp bir haftada ordan hadi iyi geceler
Selamlar wolf tayfası nassınız iyisiniiz
@Adil abi: Video güzel olmuş arkadaşların dediği gibi film tadında insanın kamera alası geliyor motorun sesi sedasıda pek neşeli maşallah wolf olduğunu bilmesen sırf vıyıl vıyıl şanzuman sesini dinlesen CBF 500 yada Varadero çalışıyor zannedecek insan
@Onur : Şimdiden ehliyet sınavında başarılar hayırlı olsun iyiki biz zamanında(bundan 19 sene önce) halletmişiz o işi vay be 19 sene dedim ya la yaşlanmışız bizde be
@Murat : Geçmiş olsun kardeşim acil şifalar şimdiden (fincanı taştan oyarlar türküsünü senin için istek yapıcam az sonra TRT fm den )
@Rs Güven : Evet kardeşim haklısın olan var olmayan var ama olanında olmayana borcu var derler bekarlara sabır evlilere bi dahaaa
murat abi geçmiş olsun
Eyvallah Ahmet görüntüler malum ama beğendiğine sevindimayrıyaten iyiyim sende iyisindir inş...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)