Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
Onur senin motorun ilanı yokmu sahibindende
Abi randevu olayı da çok sıkıntılı. Bilgisayar başında gün kovalıyorsun resmen. Mesela 3 günlük randevu dolmuş gözükür. Ama sen arada kontrol et. Hani gece saat 12 de olsa kontrol et. Kontrol et ki arada iptal edilen randevular olur. Şak hemen yapıştırırsın araya. Birde sadece ikametgahın neredeyse o ilçe emniyetten alabiliyorsun. Tabii Mart ayından bu yana değişmediyse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
Bi kampanya yapmıştır yine Onur. Muhtemelen ilan onay sürecindedir. Yada vazgeçti. Forumda başka bir konuda o mesajı vermişti
Neden scooterle başlayacakken commuter aldım? Bugün birkez daha gördüm ki doğru karar almışım. Tam eve giderken bizim Apart Otel den çıkan Hollandalı bir kızımız çakılda bwsyi zaptedemeyip düşmüş bir geldim yerde eli ayağı kan. Motor devrik, kontağı kapatıp yarasını Yıkadıktan sonra çalıştığımız özel hastanede bir pansuman.wolf candır yav özelikle benim yolum çok bozuk daha çok anlaşılıyor. Hadin iyi geceler
Ya Adem abiyi,Murat abiyi, Tahsin abiyi, Adil abiyi facebook tan ekleyecemde bulamıyorum. Bilen söylesin lütfen :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
Aha Adem abiyi buldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Murat abiyi de buldum :D
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
isteyen eklesin. alimadem1@hotmail.com
Telefon kamerasından deneme çekim yaptım ama image shack tan çalışmadı...
Sırf sizin için scooter denemeleri yapıyorum
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Şu Kymco'nun modellerine bi alışamadım. SYM ciyim ben
125 like 2012 model.Bir bayan çalışanımız alacakmış ben denedim motoru birkaç gün beraber gidip geleceğiz refakat anlamında 2 motor.Düz kaymak alsfatta gidişi çok güzel, fakat bahsettiğimiz yol avrupada var.Kısaca çaycımız Aşkın abi ile yine her zamanki gibi eve gittik öğlen, o çok zıpladığından beğenmedi, alışmış wolfa bir kere ama ben beğendim eğlenceliydi .Plastik kalitesi çok güzel, frenleri iyi ivmelenmesi biraz tırt.Birde her seferinde 60 la gittiğim yolda bu 80 gösteriyor ama 60 civarı seyrettiğime eminim.Durduğunda titriyor giderken titreşim yok.Dİkkatimi çeken bir başka yönü kompresör olayı, gazı bırakınca boşa almış gibi gidiyor çakılmıyor motor freni yok yani.ben scooterda o kompresör olayına her ne kadar güvenli olsa da ayar oluyordum onu sevdim açıkçası.Birde kumandalar çok uzak benim uzun parmaklarım bile kornaya zor yetişirken hatun nasıl basacak.Dediğim gibi düz kaymakta güzel olurda ben şahsen buralarda bundan asla almam, 1 yıla dökülür.Wolf candır abi yorumlarım bu kadar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
Yeni farkettim en sevdiğim T-şörtümü giymişim.Hippi özgürlük havasındayım her zamanki gibi.Wild waves Honululu bEach
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)