Ahmet abi noldu senin arkadaşın Rubby vardı?
Ahmet abi noldu senin arkadaşın Rubby vardı?
Vallaha bilmiom o günden beri görmedim bir daha kararını değiştirdinmi yoksa
F54 fatih abi... Abi motoru alsan bile yazmayacaktın buraya herkesi geçtim ahmet abinin dilinden nasıl kurtulacaksın abi sen.. Wolf kullanıcıları olarak bi organizasyon düzenleyip her ay yağ gönderen bile olur sana...
İnternete koymadım dediydi zaten satılık yazmış iş yerinin önüne parketmişti
adem abi yazmış bile....
Bu karikatürde benden çok sevgili F54 e gelsin
fatihle kapışmaya karar verdik. Bi bidon yağına
Adem abi senin motor nasıl oldu son tamir işlemlerinden sonra eski seriliğini yakaladın mı.. ?
şehir içi biniyorum hep. Ama performans olarak eskisiyle aynı. Bi değişiklik yok. Fatihin cbf yi geçer yani
beyler adresi vereyim de bana 20 50 yollayın hayrına sevaba girersiniz şu mübarek günde
Hmm anladım abi... 125cc 150cc ye karşı hadi bakalım... Fatih abi gülümsettin gece gece...
abisi bak gelirim o memlekete gene tokatlarım seni satarsın motorunu
sebeb olmak istemem yani tekrardan sana motor sattırmadan kendin sat motorunu
madara olma gene aleme
Fatih o kadar uzun boylu değil Salco CBF ı geçiyor inanmazsan pandaya Karacabey macerasını sor bi ara
len panda 140kg ben im 2 katım yani
buldun şişko ağır adamı geçersin tabi seni hayın çini ci
Yok la ben değil ben muhatap bile olmadım panda apaçisiyle geldiğinde çevre yoluna çıktık o bastı motorun üstüne falan yattı ben uymadım ona tin tin tin devam ettim
Karacabeyde Mutluyla kapışmışlar kiloysa kilo eşit şartlarda adil bir kapışma olmuş ve Mutlu agam tabiri caizse eline vermiş Salcoyla CBF ın
fatih ahmet abimden aldı cevabını bu sefer
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)